Η Χριστίνα Μαξούρη για βρεθεί για τρεις Δευτέρες από τις 22 Οκτωβρίου στον Σταυρό του Νότου Club!

Η Χριστίνα Μαξούρη, μετά τα «Δανεικά Παπούτσια» (Αθήνα, Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο και περιοδεία στην Ελλάδα) και τα «20+1 Λαϊκά Μεταπολεμικά Τραγούδια με Μπαρόκ Σύνολο» στο Φεστιβάλ Αθηνών, έρχεται για 3 Δευτέρες στον Σταυρό του Νότου Club, μαζί με πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς.

Χριστίνα ΜαξούρηΈχοντας ως αφετηρία τον πρώτο της προσωπικό δίσκο σε στίχους της Ελένης Φωτάκη και μουσική του Άγγελου Τριανταφύλλου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από την Μικρή Άρκτο, διαλέγει αγαπημένα τραγούδια του πόθου και του έρωτα συνθέτοντας έναν κόσμο άλλοτε ευάλωτο και άλλοτε εκρηκτικό.

Επιλέγει τραγούδια των Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Λοΐζου, Πλέσσα, Ανδριόπουλου, Καραΐνδρου, Σαββόπουλου, Κραουνάκη, Δεληβοριά, Μαραβέγια, BregovicAra Dijian κ.ά. τα οποία έχουν συνοδεύσει τις ζωές όλων μας και μας καλεί σε τρεις ξεχωριστές νύχτες στον Σταυρό του Νότου.

Σταυρός του Νότου Club

Το «Club», η δεύτερη σκηνή του Σταυρού του Νότου, εγκαινιάστηκε το 1999, με τη δική του HOUSE BAND.

Mέσα στα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του, το «Club» φιλοξένησε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ελληνικής ροκ αλλά και έντεχνης μουσικής σκηνής.

Σχήματα τα οποία επαναλαμβάνουν από τότε πολύ συχνά τις εμφανίσεις τους στο ζεστό και φιλικό του χώρο. Εδώ τα τελευταία χρονιά αναδείχθηκε (και γεννήθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις) η νέα μουσική σκηνή της Ελλάδας.

Σχόλια