Ο Radikal Guru, από τους καλύτερους καλλιτέχνες της Dub σκηνής έρχεται στη χώρα μας για να κάνει χαμό!

Ο Πολωνός Radikal Guru, κατά κόσμον Mateusz Miller, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να θεωρείται ένας από τους ογκόλιθους της διεθνούς Dub σκηνής, ένας από τους καλλιτέχνες που με τη δουλειά τους έχουν διαπρέψει, πηγαίνοντας τη μουσική που εκπροσωπούν ένα βήμα πιο πέρα.

Εμπνευσμένος ο ίδιος από τη φιλοσοφία των Soundsystems, η μουσική του παλέτα είναι γεμάτη με ιδιαίτερες μελωδίες και τόνους, με το χαρακτηριστικό heavyweight bass ήχο που τον διακρίνει και κάνει το αποτέλεσμά του κατάλληλο τόσο για το dancefloor όσο και για πιο προσωπικές εσωτερικές μουσικές αναζητήσεις.

Ο ιδιαίτερος ήχος του είναι φανερά επηρεασμένος από καλλιτέχνες όπως οι: King Tubby, Lee Scratch Perry, Scientist κ.α. Στον Radikal Guru πιστώνεται η επιτυχημένη εισαγωγή Dubstep στοιχείων στην Dub μουσική, γεγονός που προσδίδει στις συνθέσεις του συγκεκριμένο και προσωπικό χαρακτήρα, εύκολα αναγνωρίσιμο.

Ο Mateusz Miller έχει καταφέρει με τη δουλειά του να κάνει το όνομά του παγκόσμια γνωστό και πολλά tracks του να ακούγονται στα ραδιόφωνα και σε μικρά και μεγάλα clubs σε όλον τον πλανήτη. Δεν είναι όμως μόνο ένας αναγνωρισμένος μουσικός παραγωγός. Είναι ταυτόχρονα ένας πολύ καλός selector, που ξέρει πώς να ξεσηκώνει το κοινό του. Αυτό το έχει ήδη αποδείξει σε παλαιότερα περάσματά του από την Αθήνα, πριν ακόμα γίνει ο Radikal Guru που όλοι γνωρίζουμε σήμερα.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου η Αθήνα έχει την ευκαιρία να ζήσει από κοντά αυτό το μουσικό φαινόμενο, να χορέψει και να διασκεδάσει μαζί του, με τη συνδρομή βέβαια και της Anna Mystic, του Wosui και του Indamouse, που θα πλαισιώσουν τον Radikal Guru δίνοντας το δικό τους χρώμα και τον δικό τους παλμό στη βραδιά.

Στον ρόλο του host on stage ο μοναδικός Big Shine.

Πότε;

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Που;

Tres (Ζ. Πηγής 3, Εξάρχεια, Αθήνα)

Εισιτήρια

Προπώληση 8,00 ευρώ

Ταμείο 10,00 ευρώ

Σημείο προπώλησης

Κόκκινος Λωτός, Ζ. Πηγής 5.

Don’t forget to follow!

Reggaewise

aFanDub Radio

Tres

Artists

Radikal Guru

Anna Mystic

Wosui

Indamouse

Big Shine

Σχόλια