Τι αλλάζει μετά το Brexit στις τέχνες; Η Lyn Gardner θα βρεθεί στο Bios και μέσα από μια ανοιχτή συζήτηση θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα τι θα συμβεί!

To Culture after Brexit είναι ένα πρόγραμμα του British Council που διερευνά την πολιτιστική σχέση μεταξύ της Βρετανίας και της Ευρώπης πριν και μετά το επερχόμενο Brexit.

Μέσα από μία σειρά από κείμενα και ανοιχτές εκδηλώσεις, καλλιτέχνες, επαγγελματίες από το χώρο του πολιτισμού και υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής θα συνεισφέρουν σε μια συζήτηση για την αναδιατύπωση της σχέσης πολιτισμού, σύγχρονης κοινωνίας και δημοκρατίας την Ευρώπη.

Culture After BrexitΤην Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, η καταξιωμένη κριτικός θεάτρου της Guardian, δημοσιογράφος και συγγραφέας Lyn Gardner θα βρεθεί στο Bios σε μία ανοιχτή συζήτηση για το κοινό.

Εκεί, θα μιλήσει για τον αντίκτυπο της παγκόσμιας κρίσης στον πολιτισμό και τις τέχνες, τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται μετά το Brexit και την αλλαγή της πολιτικής σκηνής στην Ευρώπη, αλλά και για το μέλλον του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών.

Μαζί της θα είναι η θεατρολόγος Ιλειάνα Δημάδη και ο σκηνοθέτης και περφόρμερ Ευριπίδης Λασκαρίδης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, Culture after Brexit, η Lyn Gardner θα επισκεφθεί την Ελλάδα με σκοπό να γνωρίσει την εγχώρια πολιτιστική σκηνή, να γράψει για αυτήν και να αποτυπώσει τη σχέση της με την Ευρώπη και τη Βρετανία στο blog του Culture after Brexit.

Info

Ημέρα: Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

Μέρος: BIOS Main

Ώρα έναρξης: 19.00

Είσοδος ελεύθερη*

*H είσοδος είναι ελεύθερη, απαραίτητη η προεγγραφή στο press@bios.gr

Σχόλια