Ας δούμε όσα δεν ήξερες για την Άννα Αμανατίδου, το προφίλ, την ηλικία, την καταγωγή, το instagram και το βιογραφικό της παίκτριας του Next Top Model Greece

Άννα Αμανατίδου

1.H Άννα Αμανατίδου είναι 21 ετών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

2. Έχει σπουδάσει αισθητική

3. Στον ελεύθερο χρόνο της χορεύει και γυμνάζεται.

4. Με το μόντελινγκ ασχολείται ερασιτεχνικά.

5. Έχει κατακτήσει και τον τίτλο Miss Θεσσαλία το 2014.

6. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι fashion blogger και influencer και φροντίζει να υπενθυμίζει σε κάθε της ακόλουθο τη φράση «αγάπα τον εαυτό σου, όπως και να ‘ναι».

GREECE’S NEXT TOP MODEL

Μόδα, λάμψη και ομορφιά!

Αυτά είναι τα 3 στοιχεία του παγκοσμίως αναγνωρισμένου fashion project Next Top Model, που έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Εμπνευσμένο από το super model Tyra Banks το 2003, το project έχει συμπληρώσει στην Αμερική 24 πετυχημένες σεζόν, έχει προβληθεί σε πάνω από 30 χώρες και έχει αναδείξει μοντέλα διεθνούς εμβέλειας!

Φέτος, ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός επανέρχεται στη χώρα μας μέσα από τους δέκτες του Star!

Το #GNTMgr αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Μέσα από σκληρή εκπαίδευση, ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς και επαγγελματική αξιολόγηση από 4 κορυφαίους Έλληνες ειδικούς στον χώρο της μόδας, τα 20 κορίτσια της τελικής φάσης θα έρθουν αντιμέτωπα με την αθέατη πραγματικότητα του modelling.

Οι φωτογραφίσεις των περιοδικών, τα διαφημιστικά σποτ και τα flash της δημοσιότητας αποτελούν μόνο το λαμπερό περιτύλιγμα του #GNTMgr.

Ποιές υποψήφιες θα έχουν την προσωπικότητα, την αυτοπεποίθηση και την πειθαρχία να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που κρύβονται πίσω από την τέλεια φωτογραφία μόδας; Πόσα απ’ τα κορίτσια θα καταφέρουν να εφαρμόσουν άψογα τις οδηγίες των κινηματογραφικών συνεργείων και των φωτογράφων σε μια διαφημιστική καμπάνια κάτω από αντίξοες συνθήκες; Και τελικά, ποιες θα καταφέρουν να περπατήσουν με αποφασιστικότητα στην πασαρέλα των ονείρων τους, κάνοντάς τα πραγματικότητα;

Σε κάθε βήμα των κοριτσιών θα βρίσκεται κοντά τους μια ομάδα από Έλληνες διάσημους ειδικούς του χώρου, που παρακολουθεί και κρίνει την απόδοση τους.

Στο ρόλο των 4 κριτών του Greece’s Next Top Model βρίσκονται οι: Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τέσσερα σπουδαία ονόματα της μόδας, καθεμία και καθένας, με τη δική του εντυπωσιακή διαδρομή.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτέςκομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού θα έχει ο «Μέντορας». Τα καθήκοντά του  έχει αναλάβει η Έλενα Χριστοπούλου. Πρόκειται για ένα άτομο «κλειδί», το οποίο θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα κορίτσια, συμβάλλοντας με τις γνώσεις και την εμπειρία του στην εξέλιξή τους. Κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και πάντα σε συνεργασία με τους κριτές και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ. ) μπορεί να εμψυχώνει, να συμβουλεύει και να κατευθύνει τις υποψήφιες.

Ας τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα:

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Η Βίκυ Καγιά έχει μεγαλώσει κυριολεκτικά μέσα στο χώρο της μόδας. Εδώ και 25 χρόνια, έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες των σημαντικότερων διεθνών και  εγχώριων σχεδιαστών μόδας. Chanel, Valentino, Christian Dior, Vivienne Westwood, είναι μόνο μερικοί από τους οίκους που της εμπιστεύθηκαν ρούχα για τις επιδείξεις τους.

Με επαγγελματική εμπειρία που χτίστηκε σε Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, η Βίκυ έχει ποζάρει για εξώφυλλα εμβληματικών περιοδικών και έχει εκπροσωπήσει διαφημιστικά ορισμένα από τα διασημότερα brands στον κόσμο. Η γνώση που αποκόμισε ως αναγνωρισμένο top model εξελίχθηκε και μετουσιώθηκε επιχειρηματικά στη δημιουργία του Fashion Workshop by Vicky Kaya, που εδώ και 7 χρόνια αποτελεί τη μοναδική εκπαιδευτική πλατφόρμα διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα.

Η ανήσυχη Βίκυ έχει δοκιμαστεί και ξεχωρίσει τηλεοπτικά και ως παρουσιάστρια δημοφιλών εκπομπών και shows, με τελευταίο της ρόλο αυτόν του fashion expert στο Shopping Star. Έχει κατακτήσει πασαρέλες, φωτογραφικούς και τηλεοπτικούς φακούς αλλά και την απόλυτη αναγνώριση στον επιχειρηματικό κόσμο της μόδας. Τώρα η Βίκυ είναι πιο έτοιμη από ποτέ να ανακαλύψει το Greece’s Next Top Model ως η απόλυτη fashion expert!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτρης Σκουλός έχει απαθανατίσει με τον φακό του κάθε πτυχή του χώρου της μόδας. Το όνομα του βρίσκεται πίσω από τα αρτιότερα editorials και οι φωτογραφίες του έχουν τυπωθεί στις σελίδες  των σπουδαιότερων διεθνών περιοδικών του χώρου, όπως ELLE, VOGUE, MARIE CLAIRE και MADAME FIGARO.

Εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz και κορυφαία μοντέλα έχουν παρελάσει μπροστά από την κάμερα του, ενώ έχει αναλάβει τις διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλα brands διεθνούς βεληνεκούς.

Οι καθαρές φιγούρες, οι έντονες γωνίες και τα διαπεραστικά βλέμματα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους κορυφαίους φωτογράφους μόδας. Με αυτή του την ιδιότητα παίρνει τη θέση του ως κριτής του Greece’s Next Top Model και το ερώτημα είναι ένα: Ποιο κορίτσι θα καταφέρει να τραβήξει το φωτογραφικό ενδιαφέρον του Δημήτρη Σκουλού;

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΡΑΤΗΣ

Ο Άγγελος Μπράτης είναι από τους λίγους Έλληνες σχεδιαστές υψηλής ραπτικής που μπορούν να απολαμβάνουν τη διεθνή αναγνώριση και καριέρα. Μεγαλωμένος μέσα στα ατελιέ, σπούδασε σχέδιο μόδας στο Άμστερνταμ και κατάφερε να ξεχωρίσει ήδη από τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα σε Ιταλία και Γαλλία, όπου και συμμετείχε στη σχεδιαστική ομάδα του εμβληματικού οίκου μόδας Vionnet.

Στα 23 του παρουσίασε την 1η του συλλογή στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι. Το 2011 ανακηρύχτηκε μεγάλος νικητής του “Who’s Next?», του διαγωνισμού scouting που διοργάνωσε η Vogue Ιταλίας, το 2013 το βρετανικό περιοδικό “Wallpaper” τον ανακήρυξε έναν από τους πλέον υποσχόμενους νέους σχεδιαστές παγκοσμίως και έναν χρόνο μετά ο Giorgio Armani του έδωσε το βήμα στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο.
Το στιλ του συνδυάζει το κλασικό, με  το μίνιμαλ και τις αρχιτεκτονικές γραμμές, δημιουργώντας ένα εντελώς φρέσκο και δικό του αποτέλεσμα, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν του. Με ορμητήριο το ατελιέ στο Μιλάνο, οι δημιουργίες του Άγγελου Μπράτη διατίθενται σε φημισμένες boutiques σε όλο τον κόσμο. Και ο ίδιος, κάνει μια στάση στο Greece’s Next Top Model για να εντοπίσει ένα κορίτσι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη ως μοντέλο, εκπροσωπώντας με μεγάλη επιτυχία τη νέα γενιά των ελληνίδων supermodel. Με πτυχία Δημοσιογραφίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων και με τον λαμπερό τίτλο της Σταρ Ελλάς 2011 ανά χείρας,  η Ηλιάνα ξεχώρισε στον χώρο τόσο για τα φυσικά χαρακτηριστικά όσο και για την προσωπικότητα της. Η συνεργασία της με τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές, φωτογράφους και στυλίστες  και η συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Μις Υφήλιος αποτέλεσαν το εφαλτήριο για μια δυναμική καριέρα στο εξωτερικό.

Ακολουθούν διαφημιστικές καμπάνιες με διεθνή brands, αλλά και πασαρέλες για σημαντικούς οίκους του εξωτερικού. Η Ηλιάνα έχει υπάρξει μούσα των Dolce & Gabbana, έχει  περπατήσει στα πιο λαμπερά διεθνή Fashion Weeks, ενώ το πρόσωπο της έχει φιγουράρει στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας παγκοσμίως.

Η Ηλιάνα επιστρέφει στη χώρα μας και προσγειώνεται στο Greece’s Next Top  Model, για να δώσει το «εισιτήριο» στην επόμενη κοπέλα που θέλει να ζήσει από κοντά τον μαγικό κόσμο της μόδας και της ομορφιάς.

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μία ξεχωριστή κυρία της ελληνικής μόδας, η Έλενα Χριστοπούλου, διετέλεσε επί πολλά χρόνια μία από τις κορυφαίες bookers της χώρας μας, εκπροσωπώντας ονόματα όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Δούκισσα Νομικού, η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαριέττα Χρουσαλά και πολλές ακόμα. Όπως λέει η ίδια, βλέπει όλα τα μοντέλα σαν παιδιά της… και δεν ξεχωρίζει κανένα.

Παράλληλα, είναι μία γυναίκα με το δικό της ξεχωριστό στυλ και τη δική της έντονη προσωπική άποψη.

Είναι δημιουργός της συλλογής Eclectic Soiree και ρούχα της έχουν φορέσει ορισμένες από τις διασημότερες ελληνίδες, όπως η Κατερίνα Καραβάτου, η Δούκισσα Νομικού, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρία Μπεκατώρου και άλλες.

Η ίδια τονίζει ότι λατρεύει τα vintage κομμάτια, τα οποία αποτελούν έμπνευση για τις δημιουργίες της. Της αρέσει να πειραματίζεται με τη δουλειά της και πιστεύει ότι η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από τις δυσκολίες, ακόμα και τα λάθη. «Πιστεύω ότι η ζωή χωρίς χιούμορ και αυτοσαρκασμό δεν πάει μπροστά. Δεν μπορώ τους δειλούς κι εκείνους που έχουν θράσος χωρίς λόγο. Αν δεν έχεις θάρρος, δεν πας πουθενά», έχει δηλώσει παλαιότερα και φροντίζει πάντοτε να τηρεί αυτούς τους κανόνες.

Τέσσερις κριτές και ένας «Μέντορας». Είναι εκείνοι, που έχουν τον τελικό λόγο. Οι άνθρωποι που επιλέγουν, «προπονούν» και αξιολογούν την εξέλιξη των κοριτσιών, μέχρι το τέλος και μέχρι τον απόλυτο στόχο: την κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός

Executive Producer: Σάββας Βέλλας

Project Manager: Μάνος Βουράκης

Επιμέλεια εκπομπής: Ιωάννα Αδαμοπούλου

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης

Σκηνογράφος Auditions – Σπίτι Gntm:  Χριστίνα Κωστέα

Σκηνογράφος Πλατό – Bootcamp:  Γιούλικα Βεκρή

Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Φούρναρης

 

Σχόλια