Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου έρχεται η εξ αναβολής Γιορτή Μουσικής στην Πλατεία Βαρνάβα!

Η Γιορτή Μουσικής διεξάγεται εδώ και 9 χρόνια στην Πλατεία Βαρνάβα με μεγάλη επιτυχία. Κορυφαίοι καλλιτέχνες- μπάντες, μουσικοί, χορευτές και πολλοί ακόμα, όχι τόσο γνωστοί καλούνται κάθε χρόνο σε ένα υπέροχο φετσιβαλικό γεγονός στην πανέμορφη πλατεία του Παγκρατίου, που δεν είναι άλλο από τη Γιορτή Μουσικής.

Θεού θέλοντος καιρού επιτρέποντος λένε οι παλιοί…

Φέτος, λοιπόν, και ενώ οι 2 πρώτες μέρες έτρεξαν κανονικά αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένο το κοινό, μια ξαφνική βροχή το Σάββατο 23 Ιουνίου ακύρωσε την τρίτη (και καλή) μέρα της γιορτής. Γι’ αυτό και οι ιθύνοντες του φεστιβάλ ανακοίνωσαν- όπως είχαν υποσχεθεί άλλωστε- την ανοιχτή, άνευ χρέωσης συναυλία το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου!

Η Autumn version (όπως αναφέρεται στην σελίδα) της Γιορτής της Μουσικής είναι προ των πυλών και όπως αναφέρουν οι μετεωρολογικές υπηρεσίες ο καιρός θα είναι πολύ cool! Tο εξαιρετικό line up της εξ αναβολής μέρας είναι οι .τεφλόν, foam και οι Dury Dava!

Οι Foam, συγκεκριμένα, που εντυπωσιάζουν με τους Dream Pop ήχους τους μόλις έβγαλαν το Maybe Alright και ανυπομονούμε να το ακούσουμε ζωντανά (πάρτε μια γεύση από το νέο τους album εδώ). Αν και από ότι μας είπαν δεν θα παίξουν μόνο το νέο του  album, αλλά και κομμάτια από το περσινό τους EP, καθώς και 2-3 διασκευές από αγαπημένα τους τραγούδια! Ανυπομονούμε!

Επιπλέον, όπως επισημαίνεται στην σελίδα της Γιορτής: Φορέστε τα πιο sexy καλοκαιρινά σας και σας περιμένουμε στο αγαπημένο μας στέκι να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο.

Υ.Γ: Για όσους θέλουν να συνεχίσουν να ακούν ωραίες μουσικές και μετά την Γιορτή υπάρχει λύση εκεί δίπλα. Σε άλλο μήκος κλίματος βέβαια, ο ράπερ και παραγωγός Soulnek δίνει μαθήματα δισκοθεσίας. Με απαρχή του το funk, αναβαίνει σίγα σιγά σε soulful χορευτικά και με κάποιες δόσεις hip hop.

Soulnek @ Superfly

Σχόλια