Rubik’s Superfood & Coffee: Το νέο μαγαζί στην καρδιά της Πάτρας που άνοιξε και σε… περιμένει!

Σ’ ένα από τα αγαπημένα μας δρομάκια, στην καρδιά της Πάτρας -Πατρέως 92-, βρίσκεται, πλέον, το νέο μαγαζί Rubik’s Superfood and Coffee δίνοντας μια νέα πνοή, λίγο διαφορετική στις καθημερινές μας επιλογές!

Το Καφέ–Brunch–Bistro σε έναν ζεστό και φιλικό χώρο προσφέρει επιλογές πρωτότυπες, ποιοτικές και ανεπιτήδευτα ειλικρινείς!

  Smoothie bowls, healthy brunch και κρύα πιάτα που συνοδεύονται με επιλεγμένα κρασιά
✓  Γλυκά και αλμυρά που φτιάχνονται κάθε πρωί
  Σαλάτες, γιαούρτια και μπαγκέτες
Rubik's Superfood and Coffee
Το menu σχεδιάστηκε με άξονα την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή παρέχοντας επιλογές χαμηλές σε λιπαρά και γλουτένη, αλλά υψηλές σε πρωτεΐνη και χωρίς ζάχαρη!

Όλα τα προϊόντα όπως και οι πρώτες ύλες διατίθενται και σε Τake Away αφού ο χώρος στεγάζει ένα μικρό “Μπακάλικο” έτοιμο να το… εξερευνήσεις!

Η Σοφία Παππά, συνιδιοκτήτρια του μαγαζιού με την Francesca Santarossa, μας συστήνεται…

Πώς ξεκίνησε η ιδέα για το μαγαζί;

Τελείως τυχαία! Ήμασταν πέρυσι τέτοια εποχή στο σπίτι της Francesca και μας είχε πιάσει μια φοβερή γκρίνια για το τι θα κάνουμε με τα επαγγελματικά μας. Η Francesca τέλειωνε το μεταπτυχιακό ενώ εγώ το είχα ήδη τελειώσει… και τότε μου λέει η Francesca: «Εγώ θα ήθελα να ανοίξω ένα μαγαζί το οποίο θα προωθεί το φαρμακευτικό κομμάτι των τροφίμων», ε και εγώ της είπα ότι θέλω να ανοίξω ένα βιβλιοπωλείο …και γελάγαμε…. Τότε είπαμε, ας ανοίξουμε κάτι που θα τα περιλαμβάνει όλα, και την επόμενη μέρα κοιτούσαμε κιόλας κτήρια!
 Rubik's Superfood and Coffee
Κάθε μέρα από τότε προσπαθούσαμε να εξελίξουμε την σκέψη αυτή! 
Η Francesca ειδικεύτηκε σε προτάσεις πάνω στην Φαρμακευτική Χημεία και στον καφέ που της άρεσε πολύ, και εγώ στο κομμάτι της Υπερτροφής και της Υγιεινής Διατροφής.
Και η ιδέα δεν κόστισε πολύ! Φτιάξαμε τα τραπέζια με δικά μας σχέδια, πήραμε βοήθεια από φίλους και γνωστούς, ακούγαμε ιδέες και συμβουλές!
Πάνω από όλα όμως, προέκυψε από δική μας ανάγκη: Να φάμε κάπου έξω και να ξέρουμε ακριβώς τι έχει μέσα! Να μπορείς να τρως έξω και να μην νιώθεις ενοχές!

 
Η τροφή είναι όντως φάρμακο αν το κάνεις σωστά, και γιατί να μην το προωθήσουμε;

Από πού είναι εμπνευσμένο το concept;

Δεν υπάρχει ακριβώς… Δεν αντιγράψαμε κάποιον συγκεκριμένο, αντιγράψαμε πολλούς και είμαστε υπέρ της αντιγραφής. Μια ωραία ιδέα γιατί να μην την χρησιμοποιήσεις; Το θέμα είναι να μην το βλέπεις ανταγωνιστικά. Όταν κάποιος κάνει κάτι καλό, γιατί να μην το μεταδώσει και σε σένα;

Rubik's Superfood and CoffeeΜας άρεσε η ιδέα από ένα μαγαζί στο Βερολίνο που σέρβιρε τα πάντα σε μπολ.
Μας άρεσε η ιδέα σε ένα μαγαζί στη Νίκαια της Γαλλίας το οποίο είχε σε βιτρίνα τα cookies και τα μάφινς.
Το self- service το είχαμε δει σε ένα μαγαζί στις Βρυξέλλες… κάποια είναι από το μυαλό μας!

Όλα αποτελούν μια σύνδεση ιδεών από μαγαζιά που μας άρεσαν κι εμάς!
Γενικά πιστεύουμε ότι πρέπει να είσαι πολύ ανοιχτός!

Ποιο είναι το δυνατό σημείο του μαγαζιού;

Το πιο δυνατό σημείο θεωρώ ότι είναι το κλίμα! Όλοι όσοι δουλεύουμε εδώ είμαστε φίλοι και περνάμε καλά! Διαβάζουμε και εξελισσόμαστε συνεχώς! Ερχόμαστε κάθε μέρα με μια ιδέα και νέες προτάσεις. Κάνουμε πειραματισμούς και συνεχώς διορθώνουμε πράγματα!
Επιχειρηματικά τώρα, παρέχουμε προϊόντα σε κόσμο που μπορεί να μην μπορεί να φάει τροφές όπως είναι η ζάχαρη και το αλάτι και δυσκολεύεται να βρει τέτοιες επιλογές έξω. Οι δικές μας προτάσεις είναι ποιοτικές και γευστικέςχωρίς βούτυρο, γάλα, αυγά και λάδι!

Μελλοντικά, τι στόχους έχετε;

Νέα γλυκά, νέες σαλάτες, καινούριες συνταγές… να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, να εξελισσόμαστε!

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε τον προσωπικό λογαρισμό του καταστήματος στο
Instagram Account και στη σελίδα του στο Facebook.

Σχόλια