Διασκέδαση για…ωραία γούστα την Παρασκευή στο Superfly cafe!

Το Superfly cafe-established year το 2013- φέρνει πάντα διασκεδαστικά σχήματα, djs με γούστο και γενικά γεμίζει ποιοτικά τα Παρασκευοσάββατα του Παγκρατίου. Συνήθεις ύποπτοι στα dj set είναι οι Jnr Sp, Soulnek, Kill Emill, Mister Kentro & many more.

Αυτή την Παρασκευή συνδυάζει 2 ονόματα- που αν δεν υπήρχε αυτό το μαγαζί δεν νομίζω να τους ταίριαζε ποτέ κανείς! Τα αφεντικά, όμως, τρελάθηκαν και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου προσφέρουν (άνευ εισόδου) διασκέδαση για όλα τα γούστα.

Είτε είστε ωραίοι και cool άνθρωποι και εκτιμάτε το καλό χιούμορ, είτε είστε φαν της καλής μουσικής από όπου και να προέρχεται…το Superfly σας έφτιαξε!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Από τις 8 το απόγευμα, λοιπόν, ο πιο χαβαλές μαν της ελληνικής stand up σκηνής, θα φιλοξενείται στον χώρο του Superfly. Ο λόγος για τον αγαπημένο τραγουδοποιό και κωμικό Σπύρο Γραμμένο, που συνδυάζει ανάλαφρους ροκ ήχους με έντονες και καυστικές δόσεις χιούμορ!

Ό,τι καλύτερο για να μπείτε στο κλίμα της αστικής ζωής και να αποφύγετε την κατάθλιψη. Αν βέβαια έχετε τον Σπύρο… γραμμένο (προσοχή όμως γιατί είναι αθλητικός τύπος) κάντε λίγο υπομονή, ακούστε τον, δαγκώστε τα χείλη σας και γελάστε- αν μπορείτε- χειροκροτήστε (πάνω απ΄όλα ευγένεια και τακτ) γιατί στο after party που ακολουθεί παίζει ο εξαιρετικός Stiko.

Ο Stiko πάντα κάνει ιδιαίτερα dj set που δύσκολα χαρακτηρίζονται από ένα είδος…Λάτρης της “γκρούβας” από όποιο είδος ή χώρα και αν προέρχεται αυτή, πάντα δίνει μαθήματα freestyling. Από τις παραγωγές του πάντως ξεχωρίζω άνετα την κομμάταρα που έβγαλε με AkizzBeatzz!

Διασκεδάστε, λοιπόν, ελεύθερα (χωρίς είσοδο εννοώ) στην Εμπεδοκλέους 8 Παγκράτι την Παρασκευή 14/9 με μουσικές και αστεία για ωραία γούστα και ποτά. Ωραία ατμόσφαιρα και πολλά vintage αντικείμενα και όλα καλά!

 Σπύρος Γραμμένος @ Superfly, Stiko @ Superfly

Σχόλια