Οι Kadebostany θα βρίσκονται στο Amitabha Fest, και εσύ δεν πρέπει να το χάσεις!

Χωρίς αμφιβολία οι Kadebostany αποτελούν τους ηγέτες της νέας pop αυτοκρατορίας και την φετινή χρονιά το αποδεικνύουν ακόμα περισσότερο.

Με το εμβληματικό, νέο τους album MONUMENTAL”, ένα album με “13 εκλεπτυσμένα τραγούδια για τις μάζες”, ο πρόεδρος των Kadebostany συγκέντρωσε το «στρατό» του με σκοπό να διευρύνει το όνομά τους και να προκαλέσει εκ νέου τα όρια της σύγχρονης μουσικής. Και φυσικά τα κατάφερε.

Ο Guillaumede Kadebostany αποφάσισε σ’ αυτό το album να μην υποκύψει σε κανόνες και να βρει την ισορροπία μεταξύ ριζοσπαστισμού και αμεσότητας, ενισχύοντας την ιδιαίτερη popαισθητική τους και δημιουργώντας ένα μουσικό αποτέλεσμα που παραμένει εξίσου απρόβλεπτο και ελκυστικό.

Με το “MONUMENTAL”, η δημοκρατία των Kadebostany βάζει τα θεμέλια σε κάθε χώρα και αναζητά νέους “υπηκόους” για να μεταδώσουν τη νέα εποχή που πρεσβεύουν. Με τα περίφημα πλέον, “Mind If I Stay”, “Save Me” και “Early Morning Dreams” κέρδισαν εκ νέου τις καρδιές του κοινού.

Εξάλλου η μέχρι τώρα πορεία τους δεν θα μπορούσε να επιφυλάξει άλλη εξέλιξη. Το 2013 κυκλοφόρησαν τον δεύτερο δίσκο τους «Pop Collection», άγγιξε το κοινό με την μουσική του ποικιλία  και τις όμορφες συναισθηματικές του μελωδίες.

H πληθώρα των μουσικών ειδών πάνω στην οποία έχτισε το δίσκο ο Ελβετός αυτός «μάγος» αποτελεί ένα υπέροχο όχημα για όσους ψάχνουν πέρα από τη συνήθη electro-pop trance. Χωρίς βέβαια να ξεχνάμε τις τεράστιες επιτυχίες όπως Walking With a Ghost“, Castle in the Snow, Frozen To Death“, Jolan και βέβαια τη διασκευή στο Crazy In Love  της Beyonce (για το film “ Fifty Shades of Grey”), όλα συνοδευόμενα πάντα από καταπληκτικά videos.

Οι Kadebostany θα βρίσκονται το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στο AMITABHA Fest, τo οποίο διοργανώνει το BolivarBeachBar σε συνεργασία με τη Mahayana Records, μια νέα μουσική γιορτή που έρχεται να γεφυρώσει τις υπέροχες μελωδίες σπουδαίων καλλιτεχνών.

Μαζί τους ο σπουδαίος Τούρκος παραγωγός Mahmut Orhan. Το ιδιαίτερο line up πλαισιώνεται από την παρουσία της ανερχόμενης Katerine Duska και του Γιάννη Καπετανάκη που με τη λύρα του θα πραγματοποιήσει ένα live loop project που θα μαγέψει και θα συγκινήσει το κοινό. Ολοκληρώνουν το line up σε ιδιαίτερα dj set οι Constantin Nasiri και VKD.

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air

Live the Experience

Πληροφοριες για το AMITABHA Fest

Doors Open: 21:00

Είσοδος: Early Bird: 12€ – Προπώληση: 15€ | Ταμείο: €

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684


Official Facebook Event Page

Προπώληση για το AMITABHA Fest| ETickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr και Τηλεφωνικά στο: 11876

Bolivar:

Σχόλια