Το Growth Hacking Academy έφτασε για να σου μάθει τα πάντα για το Content Marketing!

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με την GrowthRocks, ένα από τα πρώτα Growth Hacking Agencies παγκοσμίως, δημιουργούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα έναν ολοκληρωμένο κύκλο μαθημάτων αφιερωμένο στο Content Marketing, το Growth Hacking Academy.

Το Content Marketing χαρακτηρίζεται ως ο βασιλιάς του digital marketing και δικαίως.

Σε ποιους απευθύνεται το Content Marketing Academy;

Με πολλαπλές εφαρμογές σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας, το content marketing αποτελεί ένα πανίσχυρο όπλο για όσους θέλουν να μάθουν να το χειρίζονται: Σε επιχειρηματίες με εργασιακή εμπειρία σε θέματα ψηφιακού marketing, σε αποφοίτους εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Certificates ή Diplomas, σε startuppers που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά και να δουν αποτελέσματα, και σε όποιον ασχολείται με το marketing.

Μπορείς να κάνεις το τεστ και μάθεις αν είσαι ο επόμενος Content Marketer!

Τι κάνει, λοιπόν, ένας content marketer;

Ο content marketer λατρεύει να αναλύει τα “προβλήματα” του κοινού του και να προσφέρει λύσεις μέσα από τη δημιουργία του περιεχομένου του.

Αγαπά τα δεδομένα, τις διαφορετικές μορφές περιεχομένου και τους τρόπους μετάδοσης της πληροφορίας. Μαθαίνει νέα εργαλεία, δοκιμάζει πρακτικές, αλλάζει, αποτυγχάνει, επιτυγχάνει και συνεχίζει.

Πότε ξεκινάει το Academy και πότε τελειώνει;

Το Content Marketing Academy ξεκινάει στις 2 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει 1 μήνα. Μέσα από 33 υπερ-εντατικές ώρες και 11 3-ωρα μαθήματα, θα λάβεις τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για να γίνεις ένας πραγματικός content marketer.

Πού θα γίνει;

Η σειρά μαθημάτων θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, στην οδό Μασσαλίας 22 στο Κολωνάκι.

Πού θα βρεις εισιτήρια;

Οι θέσεις του Academy έχουν ήδη αρχίζει να γεμίζουν. Πρόλαβε τη δική σου θέση σε μειωμένη τιμή early bird μέχρι τις 26/9 εδώ. Για την καλύτερη διεξαγωγή των μαθημάτων, οι θέσεις του Academy είναι περιορισμένες στις 20.

Πρόλαβε τώρα τη δική σου!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.contentmarketingacademy.gr

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχόλια