To Street Mode Festival 2018 επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά, και δεν πρέπει να το χάσεις!

Το Street Mode Festival κλείνει 10 χρόνια και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο! Με πάνω από 100 συναυλίες και δράσεις γύρω από τη street κουλτούρα, είναι προφανές ότι δεν πρέπει να το χάσεις για κανέναν λόγο! Παρακάτω, εμείς σου προτείνουμε 10 καλλιτέχνες από τη τέταρτη μέρα του Street Mode Festival 2018 τους οποίους πρέπει να ακούσεις!

Ocean Wisdom

Ο μεγαλύτερος σταρ της High Focus Records, Ocean Wisdom θα είναι στο Street Mode! Το 2018 κυκλοφόρησε το “Wizville” το οποίο ήταν φωτιά, και σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε τα καλύτερα!

Marky Ramone’s Blitzkrieg

Punk Rock Blitzkrieg! Αυτές οι 3 λέξεις υπέγραφαν την αυτοβιογραφία του Marc Steven Bell, με τον υπότιτλο “My life as a Ramone”. Η μουσική κοινότητα τον γνωρίζει και υποκλίνεται μπρος του σα Marky Ramone. Χιλιάδες οι λάτρεις της μουσικής τους με τους περισσότερους από αυτούς να θέλουν να ζήσουν τη ζωή του.

Talco

Oι Talco είναι ένα ιταλικό ska punk συγκρότημα με αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό περιεχόμενο. Αναμειγνύοντας τη σκα με την ιταλική φολκ, οι Talco έγραψαν το 2009 το τραγούδι “St.Pauli” το οποίο υιοθέτησε η γερμανική πολυαγαπημένη ομάδα ως τον ύμνο της.

Nightstalker

Το συγκρότημα που ανέθρεψε στην Ελλάδα έναν ολόκληρο ήχο, το heavy rock. Αυτούς τους dead rock commandos τους γνωρίζουμε καλά και τους αγαπάμε πολύ γι’ αυτό που είναι και για αυτό που κάνουν. Τα έχουν κερδίσει τα γαλόνια τους με το σπαθί τους! Ο Argy, o Αντρέας, ο Τόλης και ο Ντίνος αποτελούν την τετράδα-μπαρούτι που έχει μείνει για πάντα πιστή στα ιδεώδη του αδιαπραγμάτευτου Rock ‘n’ Roll.

The Last Drive

Οι θρυλικοί Last Drive, σχηματίστηκαν στην Αθήνα το 1983 σαν γκαράζ πανκ μπάντα και στη δεκαετία του ’90 στράφηκαν σε έναν πιο σκληρό ήχο. Θεωρούνται ένα από τα ιστορικότερα συγκροτήματα της ελληνικής garage σκηνής και όχι μόνο.

Μωρά στη Φωτιά

Τα Μωρά στη Φωτιά είναι ένα ελληνικό ροκ συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 1984 από τους Στέλιο «Σαλβαδόρ» Παπαϊωάννου (τραγούδι, μπάσο), Δημήτρη «Μπάννυ» Βασιλειάδη (κιθάρα) και Γιώργο Παπαϊωάννου (ντραμς). Τα Μωρά στη Φωτιά θεωρούνται ευρέως ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα του ελληνικού ροκ. Η σπουδαιότητα τους έγκειται στον ελληνικό στίχο, σπάνιο για την εποχή, το έντονο κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο των τραγουδιών και την ιδιότυπη φωνή του Σαλβαδόρ.

Locomondo

Οι Locomondo είναι σήμερα ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα. Το όνομα μεταφρασμένο θα πει “τρελός κόσμος” (loco = τρελός στα ισπανικά, mondo = κόσμος στα ιταλικά). Η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς που συνδυάζονται κυρίως με ελληνικό στίχο και συχνά με στοιχεία από την ελληνική παραδοσιακή μουσική

Άγνωστος Χειμώνας

Ο Γιώργος Σιατίτσας, περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Άγνωστος Χειμώνας, και μέλος των Ψυχόδραμα 07, είναι ένας από τους καλύτερους λυρικά ράπερς στην Ελλάδα. Στο Street Mode, ο Α.Χ. θα ερμηνεύσει όλους τους σημαντικούς σταθμούς της 20ετούς καριέρας του, καθώς και κομμάτια από αυτά που δημιούργησαν τον θρύλο των Ψυχοδραμα 07.

Stoned Jesus

Το power trio από το Κίεβο της Ουκρανίας πάντα παίζει σαν να είναι η τελευταία του συναυλία. Γεμάτοι ενέργεια, groove και απόλυτη στήριξη στον συναυλιακό χαρακτήρα των κομματιών τους, οι Stoned Jesus πρόκειται να τα σπάσουν όλα στο Street Mode!

Puta Volcano

Oι Puta Volcano eείναι ένα συγκρότημα με έναν χαρακτηριστικό ήχο που όπως και το όνομά τους, είναι εκρηκτικό. Με ήχους που συνδυάζουν desert rock, stoner και psychedelic στοιχεία, οι Puta Volcano δημιουργούν ένα ηφαιστειακό μείγμα το οποίο θα εκραγεί στο Street Mode!

Street Mode Festival 2018

WEB SITE

http://www.streetmode.gr

FACEBOOK PAGE

https://www.facebook.com/streetmodefestival

FACEBOOK Street Mode Festival 2018

https://www.facebook.com/events/232529140652420

INSTAGRAM PAGE

https://www.instagram.com/street_mode_festival

YOUTUBE CHANNEL

https://www.youtube.com/streetmodeGR

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Μπες από τώρα στο κλίμα του Street Mode Festival 2018 αγοράζοντας εισιτήρια σε προνομιακές / εκπτωτικές τιμές:

  • 4ήμερο: 30€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 3ήμερο: 24€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 2ήμερο: 20€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 1ήμερο: 10€ (περιορισμένη διάθεση)

Ηλεκτρονικά μέσω viva.gr: https://goo.gl/a9XxJb

Πανελλαδικά στα καταστήματα:

Public, Seven Spots & Media Markt.

Toπικά στα συνεργαζόμενα σημεία:

Ticket House Thessaloniki, Stereodisc Record Shop, The Nephilim Metal Musicstore, Tattooligans, Nico Tattoo, Vida Pirata Tattoo, Stay Hybrid Youth Hostel, Λωτός / Lotus Record Store, Café-Bar Διώροφον, Fragile – Στην Ταράτσα, Καφέ Νίκης 35, Stones Rock Bar, Rover Bar (από τις 20 Αυγούστου και μετά), Snuff (Λάρισα), Syd Records (Αθήνα), Reload Stores (Αθήνα), Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις / Αθήνα), Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης (Αθήνα).

Σχόλια