Και όμως ένα ελληνικό μεταπτυχιακό είναι στη λίστα με τα καλύτερα στην Ευρώπη!

Συγκεκριμένα, στην πρώτη δεκαπεντάδα της ευρωπαϊκής κατάταξης των Μεταπτυχιακών στο General Management, βρέθηκε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

To μεταπτυχιακό του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκεται στην κορυφή του Eduniversal, με το Πανεπιστήμιο να προσφέρει άριστα προγράμματα πάνω στα συγκεκριμένα αντικείμενα.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθυντής του ΠΜΣ, καθηγητής Γεώργιος Σιώμκος:

“Το ΠΜΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ βρίσκεται ξανά στην κορυφή του Eduniversal. Η Σχολή μας είναι σταθερά στην ελίτ για τα αντικείμενα που θεραπεύει. Το επίτευγμα αυτό είναι αναμφίβολα αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας που καταβάλλουμε για δεκαετίες”

Το μεταπτυχιακό προσφέρει δύο πολύ σημαντικές ειδικεύσεις σε υπερσύγχρονα γνωστικά αντικείμενα:

  1. Customer Experience Management (1 από τα 4 σε όλη την Ευρώπη)
  2. Management Consulting

Επιπλέον, το ΠΜΣ συνεργάζεται με κορυφαία Πανεπιστήμια και Business Schools της Ευρώπης όπως τo SDA Bocconi στο Μιλάνο, το Πολυτεχνείο ETH της Ζυρίχης καθώς επίσης και το International University of Monaco, το Roma Tre της Ρώμης και το Πανεπιστήμιο του Lugano. 

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται Study Tours και διοργανώνονται σεμινάρια σε εξειδικευμένους τομείς της Διοίκησης Υπηρεσιών.

Σχόλια