Νέος κύκλος υποτροφιών 2019 από το Ίδρυμα Fullbright!

To Ίδρυμα Fulbright προκηρύσσει νέες υποτροφίες 2019, οι οποίες απευθύνονται σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και καλλιτέχνες.

Οι υποτροφίες 2019 αφορούν σπουδές, διαλέξεις, επιμορφωτικά προγράμματα και έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Για Μεταπτυχιακούς Φοιτητές

Εγγραφή: Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 έως Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αίτησης: Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Απευθύνεται σε αποφοίτους ελληνικών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού τομέα, που έχουν σημειώσει εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις.

Απονέμονται υποτροφίες για το πρώτο ακαδημαϊκό έτος στις Ηνωμένες Πολιτείες και για τα περισσότερα επιστημονικά πεδία μεταπτυχιακού επιπέδου.

Για Υποψήφιους Διδάκτορες

Εγγραφή: Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 έως Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αίτησης: Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Απευθύνεται σε υποψήφιους διδάκτορες εγγεγραμμένους σε ελληνικό πανεπιστήμιο οι οποίοι θα μπορούσαν να ωφεληθούν από την παραμονή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους σκοπούς της έρευνάς τους.

Για Καλλιτέχνες

Εγγραφή: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 έως Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αίτησης: Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Απευθύνεται σε ενεργούς/επαγγελματίες καλλιτέχνες από οποιονδήποτε χώρο των καλών τεχνών: τη δημιουργική γραφή, τη μουσική, το θέατρο, τον χορό, την περφόρμανς, τον κινηματογράφο, τη φωτογραφία και τα ψηφιακά μέσα.

Το Ίδρυμα ενδιαφέρεται για σαφώς ορισμένα/βιώσιμα πρότζεκτ τα οποία έχουν καινοτόμο χαρακτήρα και δημιουργούν την προοπτική μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον τρόπο που μπορείς να κάνεις αίτηση για τις υποτροφίες 2019, τα προγράμματα μπορείς να αναζητήσεις στον ιστότοπο του ιδρύματος www.fulbright.gr.

Επίσης, για αιτήσεις και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα υποτροφιών για έλληνες πολίτες, μπορείς να επικοινωνήσεις με την κα Ελς Σιάκος Χάναπε που είναι Υπεύθυνη του Ελληνικού Προγράμματος και Σύμβουλος Υποτροφιών του Fulbright μέσω e-mail στο greekprogram@fulbright.gr.

Σχόλια