Εσύ ποιο παιδί από τα 4 πιστεύεις ότι έσπασε το βάζο;

Ένα τεστ προσωπικότητας που μπορεί να πει πολλά πράγματα για εσένα! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις ποιο από τα παιδιά παρακάτω πιστεύεις ότι έσπασε το βάζο!

Δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που υποδεικνύει ποιος έσπασε το βάζο, γι’ αυτό έχε στο μυαλό σου πριν διαλέξεις κάποιο από τα παιδιά ότι δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση σε αυτό το τεστ!

Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι η απάντηση σου μπορεί να εξηγήσει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά σου.

Sergey Raskovalov

Παιδί Α

Sergey Raskovalov

Το παιδί Α φαίνεται η πιο εύκολη και λογική επιλογή, αφού βλέπουμε ότι κοιτάζει προς τα κάτω. Βέβαια θα μπορούσε να είναι το παιδί που απλώς όλοι θα κατηγορήσουν και ίσως να μην φταίει τελικά αυτό για τίποτα!

Ίσως, μάλιστα να είναι το παιδί που συνήθως κατηγορείται από τους άλλους και αναλαμβάνει πολλές ευθύνες ακόμη και αν δεν του αναλογούν.

Αν επέλεξες αυτό το παιδί τότε σημαίνει ότι προσέχεις πολύ τις λεπτομέρειες. Επιπλέον, δίνεις πολύ μεγάλη σημασία σε ό,τι λένε οι άλλοι και σε ό,τι συμβαίνει.

Αν δεν διάλεξες το Παιδί Α τότε συνέχισε να διαβάζεις!

Παιδί Β

Sergey Raskovalov

Φαίνεται το μεγαλύτερο παιδί από όλα, το οποίο πιθανότατα να φροντίζει τα μικρότερά του αδέλφια όταν η μητέρα τους δεν μπορεί.

Η κοπελίτσα, κοιτάζει το Παιδί Α με τέτοιο τρόπο που μας κάνει να υποθέτουμε ότι αυτό έσπασε το βάζο.

Ίσως πάλι και να του χαμογελά, γιατί έπεισε τα παιδιά και τη μητέρα τους ότι το Παιδί Α έσπασε το βάζο!

Τέλος, μπορεί κάποιος άλλος να πει ότι κοιτάζει το Παιδί Α με συμπόνια, αφού οι υπόλοιποι τον κατηγορούν για κάτι που δεν έκανε.

Αν διάλεξες το Παιδί Β τότε είσαι πολύ προσεκτικό άτομο και δεν κρίνεις κάποιον πριν τον γνωρίσεις και αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη άποψη!

Ψάχνεις να βρεις την δικαιοσύνη χωρίς όμως να είσαι τόσο απόλυτο άτομο και τελικά να κρίνεις κάποιον άδικα.

Μάλιστα, δεν αφήνεις τους φίλους σου στις δυσκολίες και προσπαθείς με κάθε μέσο να τους βοηθήσεις.

Δεν διάλεξες ούτε το Παιδί Β; Τότε μήπως διάλεξες το Παιδί C;

Παιδί C

Sergey Raskovalov

Το Παιδί C έχει την πιο μυστηριώδη γλώσσα σώματος λόγω της στάσης που κράτα!

Θα μπορούσε να σκέφτεται ότι ίσως μόνο κάποιος χαζός θα έσπαγε το βάζο ή ότι για άλλη μια φορά έκανε ζημιά αλλά θα την γλιτώσει.

Αν διάλεξες το Παιδί C γιατί σκέφτεσαι ότι μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του όσο δύσκολες και αν είναι οι καταστάσεις, τότε έχεις το προφίλ ενός Ηγέτη.

Παράλληλα, μπορείς να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα των ανθρώπων ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία αυτοί βρίσκονται!

Γι’ αυτό το λόγο και δεν κρίνεις τους άλλους, αλλά είσαι πάντα προσεκτικός μαζί τους.

Μήπως τελικά διάλεξες το Παιδί D; 

Παιδί D

Sergey Raskovalov

Το Παιδί D φαίνεται να κρύβεται πίσω από τη μαμά του, γιατί μάλλον φοβάται που έσπασε το βάζο και τις συνέπειες που μπορεί αυτό να έχει σε αυτή!

Αν επέλεξες το Παιδί D σημαίνει ότι είσαι υπεύθυνο άτομο και δεν τρέχεις μακριά από τις ευθύνες σου (σκέψου ότι όλα τα άλλα παιδιά κοιτούν αλλού και όχι το σπασμένο βάζο).

Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν φοβάσαι να αναλάβεις ευθύνες σε κάνει αρκετά επιτυχημένο και είναι μια από τις ποιότητες που σε χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο!

Είσαι πολύ ευαίσθητος και εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους, ωστόσο θέλεις κάθε μέρα να γίνεσαι όλο και καλύτερος.

Πηγή: BrightSide.me

Σχόλια