Η Warner Bros έβαλε τέλος σε φημολογία μηνών και προσέλαβε τον Χοακίν Φίνιξ για τον ρόλο του Τζόκερ.

Ο Χοακίν Φίνιξ μπαίνει σε ένα κλειστό κύκλο, όπου σπουδαίοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να ενσαρκώσουν έναν εκ των διασημότερων κακοποιών των κόμικ (όχι μόνο της DC). Έπειτα από τον μεγάλο Τζακ Νίκολσον, τον Χιθ Λέτζερ και τον Τζάρεντ Λέτο, τώρα ο Φίνιξ θα είναι ο νέος Τζόκερ.

Έχοντας ήδη Όσκαρ και πάμπολλες διακρίσεις αναλαμβάνει να παίξει τον αιώνιο εχθρό του Μπάτμαν. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Todd Phillips.

Έχοντας στο μυαλό σου ότι ο Φίνιξ θα είναι ο νέος Τζόκερ αξίζει να θυμηθούμε τις προηγούμενες εμφανίσεις του χαρακτήρα!

Cesar Romero

νέος Τζόκερ

Ο Cesar Romero, γεννηθείς στην Νέα Υόρκη ήταν ο πρώτος, που έπαιξε τον υπερκακό Τζόκερ για την τηλεοπτική σειρά Batman το 1960.

Γύρισε 22 επεισόδια ως Τζόκερ στην σειρά και στην επιτυχημένη για τα δεδομένα της εποχής σινεματική έκδοση της σειράς.

Ο Σέζαρ διατηρούσε χαρακτηριστικό μουστάκι, το οποίο έπαιρνε μισή ώρα τουλάχιστον στον make up artist για να το καλύψει!

 

Jack Nicholson

νέος Τζόκερ

Όταν ο μεγάλος σταρ υπέγραψε για να κάνει τον Τζόκερ, στην ταινία του Τιμ Μπάρτον, του 1989, είχε ήδη κερδίσει 2 όσκαρ και είχε αρκετή φήμη και χρήμα για να τον συντειρούν έως και σήμερα, για αυτό και πίεσε καταστάσεις.

Αποτέλεσμα της πίεσης αυτής ήταν να κερδίσει 100 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τον έναν εκ των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών όλων των εποχών.

Πέραν αυτού ο Νίκολσον κέρδισε νέο κοινό, ενώ το 2007 δήλωσε περήφανος που έπαιξε στο Batman χαρακτηρίζοντας το ως: a piece of pop art!

Heath Ledger

νέος Τζόκερ

Ο μακαρίτης Χιθ έπαιξε τόσο καλά τον ρόλο του κακού που κέρδισε, μετά θάνατον, Όσκαρ!

Παίρνοντας έμπνευση από τον Punk Rocker Sid Vicious και από τον ρόλο του Malcolm McDowell στο Κουρδιστό Πορτοκάλι επαναπροσδιόρισε τον Τζόκερ μετατρέποντας τον σε άρχοντα του χάους.

 

 

 

 

Jared Leto

νέος Τζόκερ

Ο Οσκαρικός Τζάρετ ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα στο Suicide Squad, αλλά μόνο αυτόν δεν μπορείς να κατηγορήσεις, αφού ολόκληρη η ταινία δεν έχει σενάριο

Πάντως θα έχει και άλλη ευκαιρία να βγάλει κακία στο Suicide Squad 2, που βγαίνει το 2019!

 

Η Warner Bros δεν έχει δώσει ακόμα ημερομηνία έκδοσης της ταινίας (του Χοακίν), ούτε όνομα, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά σε ταινίες με υπερήρωες, αλλά η συγκεκριμένη στοχεύει στο να διαφοροποιηθεί σε όλα της από τις μέχρι τώρα ταινίες υπερηρώων.

Όπως αναφέρουν πηγές η Warner Bros στοχεύει στο να βγάλει μία πιο σκοτεινή και πειραματική ταινία δείχνοντας- κυρίως- την ζωή και την δράση της νέμεσις του Μπάτμαν πριν γίνει Τζόκερ και η αλήθεια είναι ότι ο Χοακίν είναι ιδανικός για τον ρόλο αυτό!

Όποιος είδε το You Were Never Really Here καταλαβαίνει!

Πηγή πληροφοριών: BBC

Σχόλια