Όχι μόνο μας έμειναν αξέχαστες, αλλά κάποιες από αυτές ακόμα συζητιούνται!

Τα ’90s ήταν μια πολύ ιδιαίτερη δεκαετία, κατά την οποία συνέβησαν πολλά γεγονότα, κυκλοφόρησαν πολλές ταινίες, αλλά και σειρές! Ακόμα και αν γεννήθηκες στα τέλη της δεκαετίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζεις τις παρακάτω σειρές των ’90s ή να μην έχεις δει τουλάχιστον ένα επεισόδιο.

1. Οι Μάγισσες (1998-2006)

Θυμάμαι πως ένα γνωστό κανάλι την έδειχνε κάθε μεσημέρι για πολλά χρόνια στις τρεις το μεσημέρι και στην αρχή μου είχε κάνει πολύ εντύπωση μιας και τότε δεν είχαμε smartphone για να την ψάξω στο Google…

Η σειρά είχε σίγουρα ενδιαφέρον και πολλά διαφορετικά στοιχεία. Είχε το μεταφυσικό στοιχείο, ξόρκια, μαγικά, ρομάντζο και φυσικά περιπέτεια! Πραγματικά, τι άλλο θα μπορούσε να θελήσει κάποιος να έχει μια σειρά;

2. Highlander (1992-1998)

Ένας αθάνατος πολεμιστής που περιπλανιέται στους αιώνες και ξιφομαχεί με άλλους όμοιούς του… Η ταινία πήγε πολύ καλά στα τέλη των ’80s και η σειρά πήγε ακόμα καλύτερα στα ’90s.

Υπό τους ήχους των αγαπημένων Queen η σειρά είναι μία από τις πιο επικές σειρές των ’90s

3. Ζήνα (1995-2001)

Ζήνα! Τι να πει κανείς γι’ αυτή τη σειρά; Πραγματικά εκπληκτική, αν και σεναριακά είχε κάποια θεματάκια μπερδεύοντας τις μυθολογίες, είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα την ξεχάσει.

Η σειρά ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσες να δεις για να κάτσεις να χαλαρώσεις και παρότι στην αρχή ήταν ένα απλό spin-off της σειράς «Ηρακλής» τελικά εξελίχτηκε σε μια πολύ καλή σειρά!

4. Baywatch (1989–2001)

Θυμάμαι κάθε καλοκαίρι την έδειχνε στην τηλεόραση και παρότι τα σενάρια ήταν κάπως κακά είναι ο ορισμός του “cult”.

Με τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ και την Πάμελα Άντερσον, φυσικά, να περιφέρονται με τα μαγιό τους σε μια πολύ διαφορετική εποχή…

5. Friends (1994-2004)

Δεν θα μπορούσε να λείπει από εδώ! Μιλάμε φυσικά για «Τα Φιλαράκια» που σίγουρα έχεις πετύχει πολλές φορές σε γνωστό κανάλι στην τηλεόραση.

Η ιστορία ακολουθεί μια παρέα νέων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ενήλικη ζωή τους. Την αγαπάμε και φυσικά σχεδόν 15 χρόνια μετά την τελευταία σεζόν έχει ΑΚΟΜΑ φανατικό κοινό!

Διάβασε εδώ: 12 λεπτομέρειες που δεν είχες καταλάβει για «Τα Φιλαράκια»!

Σχόλια