To Βeach House Festival επιστρέφει για μια εκρηκτική βραδιά!

Το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού της ηλεκτρονικής μουσικής, το σημαντικότερο ηλεκτρονικό Festival της πόλης, το Beach House Festival επιστρέφει ανανεωμένο στο Bolivar Beach Bar, στις 28 Ιουλίου για μια εκρηκτική και μυσταγωγική βραδιά υπό το φως της πανσελήνου.

1. Agoria

Ο Γάλλος Sébastien Devaud, aka Agoria, ιδρυτής του label InFiné αλλά και του Nuits Sonores Festival αποτελεί μια από τις πιο ανήσυχες περιπτώσεις καλλιτέχνη της ευρωπαϊκής house σκηνής.

Έγινε παγκοσμίως γνωστός με κυκλοφορίες του στην Pias Recordings, αλλά και με το album “Blossom” που τον καταξίωσε, μαζί με τα remixes για καλλιτέχνες όπως ο Moby και οι Metronomy.

Έχει κυκλοφορήσει 3 ακόμη. Τα “The Green Armchair” [2006], “Soundtrack Go Fast [2008],  “Impermanence” [2011] όλα αποδείξεις της μεγάλης ικανότητας του να παράγει βαθιά, μελωδικά, stripped-back techno κομμάτια.

2. Stephan Bodzin

Ο Stephan Bodzin αποτελεί μια ιδιαίτερη persona που επηρεάζει τις καταστάσεις στην παγκόσμια techno σκηνή εδώ και πολλά χρόνια.

Ξεκίνησε να συνθέτει μουσική για πολλά διάσημα ευρωπαϊκά θέατρα, αλλά σύντομα ερωτεύτηκε τους ήχους των νυκτερινών κλαμπ και άρχισε να παίζει δικής του δημιουργίας techno. Δημιούργησε ιστορικά album όπως τα “Luna” και “Kerberos & Styx”, οι καρποί των οποίων έχουν καθορίσει τη σύγχρονη τεχνολογική σκηνή μέχρι σήμερα.

Οι παραγωγές του Stephan Bodzin είναι ανεπανάληπτες καθώς σε υπνωτίζουν με αποτέλεσμα μια αξέχαστη αίσθηση της μελωδίας που κολλάει στο μυαλό. Σε όλες τις ηπείρους, δεν υπάρχει ένα κλαμπ ή ένα φεστιβάλ που να μην έχει υπάρξει headliner του.

3.K. BHTA & Mikael Delta

Τα λόγια είναι φτωχά όταν αναφερόμαστε στους K. BHTA και Mikael Delta, βασικά μέλη των Stereo Nova ένα από τους σημαντικότερα κεφάλαια της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής, ένα από τα εμβληματικότερα κι επιδραστικότερα συγκροτήματα της χώρας ολόκληρης.

Τα πρώτα άλμπουμ των Στέρεο Νόβα περιείχαν κυρίως κομμάτια που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως techno ambient. Στη συνέχεια ο ήχος τους “σκλήρυνε”, κινούμενοι πια στον ευρύτερο χώρο της techno. Χαρακτηριστικός είναι κι ο στίχος της μπάντας.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα ραπάρε πεζά ποιήματα που έχει γράψει ο ίδιος, δημιουργώντας συνολικά στην ελληνική μουσική σκηνή ένα νέο πρωτοποριακό είδος που επηρεάσε ακόμα και την ποπ μουσική.

Το 1996 ο Αντώνης Πι αποχώρησε από το γκρουπ και Οι Στέρεο Νόβα διαλύθηκαν οριστικά στα τέλη του 1997. Τα μέλη τους συνεχίζουν ξεχωριστά τον δρόμο τους στη μουσική μέχρι σήμερα.

4. ONYVAA

Η Dj και παραγωγός ONYVAA αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα της Ευρωπαϊκής dance σκηνής, γνωστή για την μελωδική της Techno με επιρροές από το Ντιτρόιτ και άγριες analog πινελιές.

Με μια βαθιά αγάπη για την σκοτεινή πλευρά των ηχογραφήσεων, συλλαμβάνει οργανικούς ήχους από όλο τον κόσμο κι ενσωματώνει την ατμόσφαιρά τους στα κομμάτια της. Έχει εμφανιστεί δίπλα σε καλλιτέχνες όπως DJs like Pan-Pot, Luke Slater, Amelie Lens, Charlotte de Witte, ANNA and Bambounou.

Μέσα στο 2018 σχεδιάζει να παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο τις “Passeport Night’s” όπου ελπίζει να γοητεύσει τους ακροατές παγκοσμίως με τα ενεργητικά κι αισθηματικά της set.

5. H μεγαλύτερη Beach House γιορτή!

Το Beach House Festival εδώ και μερικά χρόνια δικαιότατα έχει εδραιωθεί ως το κυρίαρχο χορευτικό ραντεβού του καλοκαιριού έχοντας πάρει τις διαστάσεις μιας μεγάλης μουσικής γιορτής η οποία αγγίζει τα όρια της Pop!

Με ένα line up κατάλληλο για την περίσταση που εξιτάρει τη φαντασία και υπόσχεται μια ανεπανάληπτη πραγματικότητα σ’ ένα ακόμα μεγάλο πάρτι πάνω στην άμμο και κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι! Εσύ, θα το χάσεις;

 Official Facebook Event Page: https://www.facebook.com/events/832547606930447/

Doors Open: 20:00

Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

Σχόλια