Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, οι θερμοκρασίες έχουν πάρει φωτιά και εμείς σου προτείνουμε 6 οργανωμένα camping στην Ελλάδα που θα σε ξεκουράσουν από την πίεση του Χειμώνα!

Έχει περίπου ένα μήνα, που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και εσύ ήδη νιώθεις αγχωμένος που δεν έχεις κλείσει για διακοπές; Μην ανησυχείς καθόλου! Το μόνο που θέλουμε από σένα είναι καλή παρέα, διάθεση και μια τεράστια βαλίτσα που να χωράει τα πάντα (ρακέτες-ψάθες-ρούχα-αντηλιακά-αιώρα-και ό τι άλλο μπορείς να φανταστείς). Γιατί μερικά από τα πιο οργανωμένα camping της Ελλάδας που σου χαρίζουν μια νότα ξεγνοιασιάς από το βαρύ κλίμα της Αθήνας είναι εδώ και σε περιμένουν να τα γνωρίσεις.

 Τι λες; Αρχίζουμε;

1# Αγία Άννα – Εύβοια

Το οργανωμένο camping στην Αγία Άννα Ευβοίας βρίσκεται στα βόρεια του νομού και απέχει 2 ώρες και 40 λεπτά από την Αθήνα. Το κάμπινγκ βρίσκεται πραγματικά μια ανάσα από την παραλία και σου προσφέρει εκτός από τις εναλλακτικές διακοπές με χρήση σκηνής ή τροχόσπιτου και μια πληθώρα άλλων επιλογών όσο αφορά την διαμονή και όχι μόνο.5+1 οργανωμένα camping στην Ελλάδα που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς

Έτσι λοιπόν αν θες να ζήσεις την ζωή στην φύση αλλά όχι και να συγκατοικείς με μυρμηγκάκια τότε επέλεξε ανάμεσα στα: Cabanas (Πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, με δική τους αυλή ανάμεσα στα πεύκα), Yurt (Κυκλικά δωμάτια 45τμ. πλήρως εξοπλισμένα), Βungalows, Ξενώνες και Studios (επίσης πλήρως εξοπλισμένα). Επιπλέον, εκτός από ντουζιέρες και τουαλέτες παρέχει μίνι μάρκετ, πλυντήρια, μαγειρεία, δωρεάν wi-fi,  δραστηριότητες για παιδιά και πάρκινγκ.

 

2# Simos – Ελαφόννησος

Το Simos camping βρίσκεται σε ένα πραγματικό μικρό νησάκι απέναντι από την Λακωνία. Για να φτάσεις χρειάζεσαι περίπου 5 ώρες (φόρτισε λοιπόν, τις μπαταρίες σου με υπομονή γιατί το τοπίο θα σε ανταμείψει). Προσφέρεται πραγματικά για ξεκούραση καθώς σε μια μέρα το έχεις γυρίσει όλο. Εδώ ξέχασε Ξενώνες, Studios και Βungalows και αρκέσου στην σκηνή ή στο τροχόσπιτο.

Προσφέρει πάρκινγκ επί πληρωμή, αλλά και δωρεάν τουαλέτες, ντουζιέρες, ψυγεία, μαγειρεία και μια γαλαζοπράσινη θάλασσα λες και βρίσκεσαι στα Bora-Bora. Αξίζει να το επισκεφτείς αν αναζητείς την χαλάρωση.

5+1 οργανωμένα camping στην Ελλάδα που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς

3# Corali – Σέριφος

Οι Κυκλάδες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα με τα καλύτερα οργανωμένα camping. Το κάμπινγκ της Σερίφου βρίσκεται στα Λιβαδάκια, στη νοτιοανατολική ακτή της πραγματικά πάνω στη θάλασσα και μια ανάσα από το λιμάνι. Η βλάστηση δεν είναι πλούσια (αγώνες σκιάς) αλλά τα δέντρα που έχει κάνουν την διαφορά.

Το κάμπινγκ παρέχει δωρεάν πάρκινγκ, πισίνα, Lounge Bar, εστιατόριο, ξαπλώστρες στην παραλία, ντουζιέρες, τουαλέτες, πλυντήριο ρούχων, μπάρμπεκιου, θυρίδες, wi-fi και δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι.

5+1 οργανωμένα camping στην Ελλάδα που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς

4# Makis – Σίφνος 

Άλλο ένα νησί των Κυκλάδων κάνει την εμφάνισή του. Η Σίφνος γειτονικό νησί με την Σέριφο απέχει 4 ώρες από τον Πειραιά. Το camping βρίσκεται στις Καμάρες σε έναν περιφραγμένο χώρο και διαθέτοντας και αυτό με την σειρά του όσο πράσινο μπορεί. Το Makis κάμπινγκ διαθέτει και ενοικιαζόμενα δωμάτια για τους λάτρεις της φύσης αλλά όχι του κάμπινγκ με σκηνή.

Όσον αφορά τα δωμάτια επιπρόσθετα παρέχει πρωινό, άλλαγμα σεντονιών και πετσετών, ιδιωτικό μπάνιο, χώρο μπάρμπεκιου και πάρκινγκ ενώ για τις σκηνές παρέχει πάρκινγκ, τουαλέτες, ντουζιέρες, ψυγεία, μαγειρεία, ηλεκτρικό ρεύμα, πλυντήρια και τέλος μίνι μάρκετ.

camping

5# Φοίνικες – Λακωνία

Το κάμπινγκ Φοίνικες βρίσκεται 2 χιλιόμετρα μακριά από την Φοινικούντα Λακωνίας και μόλις 3 ώρες από την Αθήνα. Το τοπίο που θα αντικρίσετε μόλις φτάσετε δεν θα το πιστεύετε ούτε εσείς οι ίδιοι καθώς η βλάστηση είναι πλούσια και το θαμμένο κυριολεκτικά κάτω από τα δέντρα κάμπινγκ και μια ανάσα από την θάλασσα σε προδιαθέτει για τα καλύτερα.

Το camping διαθέτει για τους ενοίκους σκηνών ντουζιέρες, τουαλέτες, κουζίνες και δωρεάν διαμονή κατοικίδιου ενώ για τους ενοίκους δωματίων πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια χωρητικότητας από 2 έως 7 άτομα. Οι γενικές παροχές του κάμπινγκ είναι βιβλιοθήκη, εστιατόριο, καφετέρια, μίνι μάρκετ, παιδική χαρά και δωρεάν wi-fi.

camping_foinikounta

6#  Lichnos – Πάργα

Το Lichnos caamping της Πάργας απέχει 5 ώρες από την Αθήνα και σου υπόσχεται ονειρικές διακοπές σε ένα τοπίο που μοιάζει με νησί. Το κάμπινγκ βρίσκεται σε μια κατάφυτη πλαγιά, πάνω από έναν υπέροχο κόλπο καλυμμένο με δέντρα και ακριβώς δίπλα στην θάλασσα.

Για τους λάτρεις της φύσης η διαμονή σε σκηνές κυριαρχεί αλλά και για τους λάτρεις της ξεκούρασης και της καλοπέρασης το κάμπινγκ διαθέτει και ενοικιαζόμενα δωμάτια με θέα την θάλασσα. Το Lichnos κάμπινγκ διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα, κοινόχρηστες τουαλέτες, χημικές τουαλέτες, αποδυτήρια, ντουζιέρες, πλυντήρια ρούχων, κουζίνα, μίνι μάρκετ, εστιατόριο, μπαρ, πάρκινγκ, θαλάσσια παιχνίδια και beach volley.

camping

Σχόλια