Το πρώτο Under The Sun Rock Festival, είναι γεγονός!

Για πρώτη φορά οι Έλληνες λάτρεις του rock ήχου και της stoner κουλτούρας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες του είδους σε μία σειρά από συναυλίες-ορόσημο, που θα διαρκέσουν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο πάνω στην παραλία του Σχίνου και κάτω από τον ήλιο που λούζει το Cariocas Beach Bar!

Σάββατο 30 Ιουνίου και Κυριακή 1η Ιουλίου οι πολυταξιδεμένοι 1000mods, φέροντας πλέον μία δυσθεώρητα μεγάλη εμπειρία, ειδικότερα μετά την εκτενή Αμερικανική τους περιοδεία (αλλά και πλήθος άλλων επί Ευρωπαϊκόυ εδάφους), έρχονται να τα σπάσουν όλα!

Μαζί τους, οι πολυπολιτισμικοί Villagers of Ioannina City, οι super-hyped Puta Volcano που πέρυσι κυκλοφόρησαν έναν από τους δίσκους της χρονιάς, οι Wish Upon A Star με το ανεβαστικό αμερικανοτραφές punk rock τους και οι heavy groovy ηχοκράτορες Half Gramme of Soma!

Η λίστα δεν έχει τελειωμό! Στο Under the Sun Rock Festival θα είναι και οι Deaf Radio με το σφιχτοδεμένο σκοτεινό rock τους, οι τοπικοί Κορίνθιοι ήρωες  Drunk Jackals, η καυτή ανερχόμενη δύναμη των Supersoul, οι υπερηχητικά εκρηκτικοί Breath After Coma και οι dirty / heavy rockers Purple Dino, θα εμφανιστούν στο stage του Cariocas και η εμπειρία αναμένεται να είναι απλά μοναδική!

Δεν είναι άλλο ένα γηπεδικό φεστιβαλ, ή ακόμα μία τσιμεντένια συναυλία. Είναι μια υπέροχη εμπειρία στο πιο θρυλικό beach bar της χώρας. Με σύμμαχο τη θάλασσα και την ατμόσφαιρα εμποτισμένη με καλοκαιρινά feel-good vibes, πληθώρα rock συγκροτημάτων γεγνωσμένης αξίας, θα δονούν τον αέρα, με τις μουσικές τους να αντηχούν στα Γεράνια όρη που αποτελούν μέρος τους επιβλητικού φυσικού σκηνικού του κόλπου του Σχίνου!

Ακόμα και το φαγητό, το ποτό και μία σειρά από δραστηριότητες που θα συμπεριλαμβάνονται στο φεστιβάλ, θα σου προσφέρουν μια βιωματική εμπειρία, που μόνο η παρουσία εκάστου εξ υμών υπολείπεται, για να καταστεί ακόμη πιο ξεχωριστή.

τοποθεσια

Πάνω σε έναν ειδιλιακό κόλπο στο γραφικό ψαροχώρι του Σχίνου Κορινθίας βρίσκεται ένα απομωνομένο, χειροποίητο beach bar που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια μιας κληρονομιάς τόσο αποστωμωτικής, όσο και της ομορφιάς του τοπίου που το περιτριγυρίζει.

 

To Cariocas Beach Bar αποτελεί εδώ και δύο δεκαετίες ένα μοναδικό πόλο έλξης για εκείνους τους λίγους και εκλεκτούς που αρέσκονται στις ξεχωριστές αποδράσεις από την καθημερινότητα, και στην εξωσυστημική, underground διασκέδαση. Με διεθνούς φήμης DJs, συγκροτήματα και καλλιτέχνες από την ελληνική hip hop, pop, reggae και surf rock μουσική σκηνή, ανεξάρτητες μπάντες, ομάδες κρουστών και εναλλακτικούς τραγουδοποιούς μεταξύ άλλων, το Cariocas Beach Bar έχει φιλοξενήσει πολυάριθμες εκδηλώσεις που πολλές φορές ξεκινούν από την ανατολή με την έναρξη των προετοιμασιών και σβήνουν στο ξημέρωμα της επόμενης μέρας, αφήνοντας αναμνήσεις που παραμένουν ανεξίτηλες στο διάβα του χρόνου.

Info

1st Under the Sun Rock Festival

Στο Cariocas Beach Bar – Παραλία Σχίνου

Πληροφορίες: www.facebook.com/underthesunrockfestival

Σάββατο 30 Ιουνίου
1000mods
Puta Volcano
Half Gramme of Soma
Purple Dino
Drunk Jackals

 Κυριακή 1 Ιουλίου
VIC
Wish Upon A Star
Deaf Radio
SuperSoul
Breath After Coma

 

Σημεία Προπώλησης:

  • Τηλεφωνικά στο 11876
  • Reload Stores
  • Media Markt
  • Seven Spots
  • Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
  • Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
  • Ηλεκτρονική προπώληση: Εδώ

 

Διατίθενται Transportation Packs στη τιμή των 10 ευρώ ανά άτομο, με μετακίνηση με λεωφορείο, από και προς την Αθήνα στα παρακάτω πακέτα: 

1) ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
– Αναχώρηση: 12:00 / Μετρό Δάφνης
– Επιστροφή: 00:00 / από Cariocas Beach Bar προς μετρό Δάφνης

2) ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
– Αναχώρηση: 12:00 / Μετρό Δάφνης
– Επιστροφή: 00:00 / από Cariocas Beach Bar προς μετρό Δάφνης

3) ΔΙΗΜΕΡΟ
– Αναχώρηση: 30.06.18 – 12:00 / Μετρό Δάφνης
– Επιστροφή: 01.07.18 – 00:00 / από Cariocas Beach Bar προς μετρό Δάφνης

Το φεστιβάλ παρέχει σε όσους θέλουν να ζήσουν ολοκληρωμένη την εμπειρία του Under the Sun Cariocas Rock Festival, 20% έκπτωση στο κόστος διαμονής τους στο Camping Alkioni, με επίδειξη του διημέρου εισιτηρίου τους.

Επικοινωνία με το camping στα τηλέφωνα: +302744057294, +306977355205, +306932424244

Πληροφορίες: www.campingalkioni.gr | www.facebook.com/campingalkioniofficialpage

Σχόλια