Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ και οι Βazooka έδωσαν το σήμα για την έναρξη του Summer Sound Festival 2018 και ήταν μοναδικοί!

Το Summer Sound Festival 2018, έφερε το καλοκαίρι και την παραλία στην καρδιά της πόλης. Το Mythos Experience Station για δύο παρασκευοσάββατα σε προσκαλεί να παρακολουθήσεις μοναδικές συναυλίες στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ. Ένας χώρος που μετατράπηκε σε παραλία, πολλά παιχνίδια και οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες σε μοναδικές εμφανίσεις.

Η πρώτη μέρα του Festival (Παρασκευή 8 Ιουνίου) φιλοξένησε τους Bazooka και τον ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ και η ατμόσφαιρα θύμιζε πάρτι.

Τη βραδιά άνοιξαν οι ξεχωριστοί Bazooka, οι οποίοι «τα σπάνε» από το καλοκαίρι του 2008 στο Βόλο. Η βάση τους παραμένει στην Αθήνα έχοντας κάνει πολύ δυνατά live με τον ξεχωριστό ήχο τους. Η ιστορία τους αρχίζει από το πρώτο τους single «Shame Take My Brain/Ravening Trip» (Inch Allah Records) το 2011, ενώ το 2012 κατάφεραν να συνεργαστούν για πρώτη φορά με την Αμερικάνικη Slovenly Recordings για την κυκλοφορία του EP «Ι Want To Fuck All The Girls In My School». Οι στίχοι τους είναι ιδιαίτεροι και ενάντια στο κατεστημένο, ενώ οι θαυμαστές τους δημιούργησαν ένα κλίμα punk/rock.

Το 2013 κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο album τους και ακολούθησαν το single «Δεμένος Στο Κρεβάτι Σου» (Sound Effect Records, 2015) και το δεύτερο album τους «Άχρηστη Γενιά» (Slovenly, 2016). Τραγουδώντας τραγούδια με αγγλικό αλλά και ελληνικό στίχο ήταν η κατάλληλοι για το «άνοιγμα» της βραδιάς.

Στη συνέχεια ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ με τον Dj Micro κατέλαβαν τη σκηνή. Με το δυναμικό beat και τυς επίκαιρους στίχους έκαναν το κοινό να παραληρεί. Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της εγχώριας Hip-Hop σκηνής, ιδρυτής της Bashment Records και μέλος των ιστορικών Ψυχόδραμα 07, αναβίωσε όλες τις μοναδικές στιγμές της αξιοσημείωτης πορείας του.

Επιφυλάσσοντας πολλά για το μέλλον και ευχαριστώντας το κοινό του μοιράστηκε με το κοινό του τα καλύτερα τραγούδια τους. Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, κατά κόσμον Παναγιώτης Κυριακού, ξεκίνησε ως MC και Beatmaker το 2001 και στην πάροδο αυτών των ετών, έχει συνεργαστεί σε επίπεδο ηχογράφησης και συναυλιών με πολλά και μεγάλα ονόματα της εγχώριας και παγκόσμιας Hip-Hop σκηνής.

Και ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ αλλά και οι Βazooka ήταν οι πιο κατάλληλοι για την έναρξη του Festival, μετατρέποντας τον χώρο σε μία τεράστια παραλία, με πολύ χορό, παιχνίδι και τραγούδι!

Δες φωτογραφίες από την πρώτη μέρα του Summer Sound Festival


Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχόλια