Αιτήσεις για την πρακτική άσκηση 2018 γίνονται μέχρι 1 Ιουλίου 2018!

Η Walt Disney Animation Studios προσφέρει δυνατότητα για πρακτική άσκηση 2018 σε αποφοίτους Καλών Τεχνών, animation, γραφικών, μηχανικής παραγωγής και κινηματογραφικών σπουδών.

Talent Development Artist – Animation Trainee

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης αφορά απόφοιτους από σχολές στο χώρο των Καλών Τεχνών, γραφικών, μηχανολογικής, παραγωγής και γενικά κινηματογραφικών σπουδών.

Μπορούν να υποβάλουν αίτηση όσοι έχουν αποφοιτήσει εδώ και τρία χρόνια για να διεκδικήσουν τις θέσεις επί πληρωμή πρακτικής (3, 6 και 12 μήνες) στα στούντιο της Walt Disney Animation.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων, όπως ονομάζεται, ξεκινά με εκπαίδευση που παρέχεται στους συμμετέχοντες και έχει στόχο να καταλάβουν σε βάθος τις νέες δεξιότητες και να ενισχύσουν σημαντικές παραμέτρους της απόδοσής τους, όπως αυτή εφαρμόζεται σε ένα ρεαλιστικό χώρο διασκέδασης, πάντα υπό την καθοδήγηση κάποιου «μέντορα» της Disney.

Το πρόγραμμα έχει βάση το Μπούρμπανκ (Καλιφόρνια) και ξεκινάει τον Αύγουστο του 2018, με προθεσμία υποβολής των αιτήσεων την 1η Ιουλίου 2018 (11:59 PM PST) και οι «ανιματέρ» καλούνται να δώσουν πνοή στους χαρακτήρες της Walt Disney.

Ετσι, οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν καλές υποκριτικές ικανότητες, σκηνική παρουσία και ρυθμό. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα καλύφτουν θέματα που αφορούν την ανατομία, την προοπτική, τη σύνθεση, την επίλυση προβλημάτων, την ισορροπία, τη κίνηση στο χώρο, τη κατασκευή και την αναλογία.

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό και το πορτοφόλιό τους, στο οποίο θα περιέχονται ασκήσεις υποκριτικής: παντομίμα, διάλογος, κυκλικός περίπατος.

Επιπλέον, θα πρέπει να υπάρχουν δείγματα για την παρουσίαση διαφορετικών προσωπικοτήτων που στόχο έχουν να δημιουργούν διασκεδαστικές και συναισθηματικά φορτισμένες παρουσιάσεις.

Τέλος, η γνώση λογισμικού Maya/3d θα εκτιμηθεί.

Πληροφορίες/αιτήσεις: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας: www.disneyanimation.com/careers/open-positions.

Σχόλια