Τα Χανιά είναι από τους πιο προσφιλείς και κοσμοπολίτικους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας τόσο για τα καταγάλανα νερά και τις αμμώδεις παραλίες όσο και για το… Χανιά by night!

Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον για τα καλά και όλοι βρίσκονται στη φάση αναζήτησης των διακοπών τους και είμαι σίγουρη ότι και εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο αυτή τη στιγμή ψάχνεις ή και γιατί όχι κανονίζεις ήδη τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Το τρίπτυχο των διακοπών είναι σίγουρα θάλασσα-παραλία-(έντονη) νυχτερινή ζωή. Παρακάτω, λοιπόν, σου έχω τα must μαγαζιά που πρέπει αναμφισβήτητα να επιλέξεις για τη νυχτερινή σου διασκέδαση, εάν φέτος βρεθείς στα μαγευτικά Χανιά της Κρήτης.

MYLOS club, Πλατανιάς (Χανιά)

Εάν είσαι fan του χορού, της δυνατής μουσικής και γενικώς του αχαλίνωτου clubbing, τότε δεν γίνεται να πας στα Χανιά και να μην επιλέξεις το Mylos Club για τη βραδινή σου έξοδο. Πρόκειται για ένα club στον Πλατανιά των Χανίων που αποτελεί αγαπημένο στέκι των ντόπιων και πρόκειται να αποτελέσει σίγουρα και δικό σου στέκι, καθώς υπόσχεται το απόλυτο…ξεφάντωμα!

BARΡάκι, Χανιά

Πρόκειται για ό,τι πιο όμορφο έχεις δει σε καλοκαιρινό μαγαζί με ατμόσφαιρα μοναδική που σου θυμίζει διαρκώς ότι βρίσκεσαι σε νησί λόγω της όμορφης και με λαμπερά χρώματα διακόσμησης του μαγαζιού. Πρόκειται για έναν κήπο μοντέρνα διακοσμημένο με φυτά, πολύχρωμα σκαμπό και μαξιλάρες. Ιδανικό μέρος για να βγεις να χορέψεις, να πιεις τα καταπληκτικά κοκτέιλ που σερβίρουν και να περάσεις φανταστικά κατατάσσοντάς το, με βεβαιότητα, στα “αγαπημένα”!

Παλιό λιμάνι Χανίων – Nama & Παλλάς 

Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι στα Χανιά και να μην κάνεις τη βόλτα σου στα πλακόστρωτα σοκάκια στο Παλιό λιμάνι της πόλης, στο Φάρο για τις απαραίτητες selfies και γιατί όχι να καθίσεις και για ποτό ή φαγητό απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα. Το παλιό λιμάνι είναι γεμάτο με κάθε λογής μαγαζιά για φαγητό, ποτό, καφέ και ό,τι άλλο επιθυμείς. Εγώ σου συστήνω να επισκεφτείς είτε το Nama είτε το Παλλάς, τα οποία συμπτωματικά βρίσκονται δίπλα δίπλα, για τον καφέ, το ποτό, το φαγητό σου και κυρίως τα κοκτέιλ που σερβίρουν! Ιδανική τοποθεσία για να χαλαρώσεις πίνοντας το ποτό σου ακριβώς απέναντι από τον ξακουστό Φάρο χαζεύοντας τη θάλασσα και τα φώτα της πόλης!

Οδός Νταλιάνη – Μεζεδοσχολείον & Θρούμπι στη Λαδόκολλα

Ναι, καλά κατάλαβες από την επικεφαλίδα! Επειδή νυχτερινή ζωή χωρίς μεζέ και ποτό δε λέει, η  οδός Νταλιάνη, ένα γραφικό σοκάκι στο κέντρο των Χανίων, ενδείκνυται απόλυτα για σένα που θέλεις τον μεζέ, το κρασί και τη ρακή σου (μιας που είμαστε στην Κρήτη!) για να περάσεις καλά και δεν σε αδικώ! Γι’ αυτό άκου με και πήγαινε για φοβερά μεζεδάκια είτε στο Μεζεδοσχολείον είτε στο Θρούμπι, να φας, να πιεις και να δεις τι εστί Κρήτη και κρητικό φαγητό και πάνω απ’όλα οικονομικά!

Άμμος & Ήλιος – Sun Madness party (Αγία Μαρίνα, Χανιά)

Στην Αγία Μαρίνα θα πας σίγουρα, έστω τις πρώτες μέρες των διακοπών σου, για τα πρώτα μπάνια αφού εκεί είναι μερικά από τα πιο γνωστά beach bars των Χανίων. Στο Άμμος & Ήλιος beach bar μαζί με τις βουτιές σου κάθε Κυριακή μπορείς να συνδυάσεις και τη νυχτερινή σου καλοπέραση αφού το πάρτυ Sun Madness αναστατώνει τις Κυριακές των ντόπιων και των τουριστών από νωρίς το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Σκέψου, τι πιο ιδανικό από θάλασσα, μουσική και ποτό για διακοπές και διασκέδαση σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας;

Εάν λοιπόν δεν έχεις κατασταλάξει ακόμα για το πού θα κατευθυνθείς φέτος για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, σου προτείνω ανεπιφύλακτα, ίσως, την ωραιότερη πλευρά της Κρήτης, τα Χανιά. Συνδυάζοντας πανέμορφες παραλίες και έντονη νυχτερινή ζωή τα Χανιά θα αποτελέσουν σίγουρα, και για σένα, από τις πιο αξέχαστες διακοπές που έχεις περάσει ποτέ! Άκου με και δεν θα χάσεις

 

Σχόλια