Σε μία παρέα είναι όλοι διαφορετικοί και καθώς οι παρέες αποτελούνται και από γυναίκες γνωρίζεις το θηλυκό φύλο σε όλες του τις εκφάνσεις.

Στα φοιτητικά μας χρόνια γνωρίζουμε νέα άτομα και κάνουμε καινούργιους φίλους, που ίσως είναι περαστικοί και ίσως κρατήσουν μια ζωή.

Παρακάτω θα βρεις δέκα κατηγορίες κοριτσιών και σίγουρα θα κάνεις relate σε κάποια είτε για άτομα της παρέας σου, είτε για τον ίδιο σου τον ευατό. Φυσικά, οι κατηγορίες της ελληνίδας φοιτήτριας δεν μπορούν να είναι μόνο σε δέκα, αλλά αν έψαχνα να τις σκεφτώ όλες δεν θα τελείωναν ποτέ.

 

1.Η «Τελικά δεν θα βγω»

Εκείνη η φίλη που είναι μέσα σε όλα, συμφωνεί με κάθε πρόταση που ρίχνουν οι υπόλοιποι στο τραπέζι αλλά ένα βράδυ πριν, θα στείλει στην ομαδική ότι τελικά δεν μπορεί. Πολύ συχνή δικαιολογία της είναι ότι δεν μπορεί γιατί έχει διάβασμα.

2.Η «Κορίτσια ακούστε τι έγινε χτες με τον…»

Αυτή είναι η φίλη σου που δεν σταματάει να μιλάει για τον δικό της. Ακόμα κι αν το θέμα της συζήτησης αφορά τη θεωρία της σχετικότητας, αυτή θα βρει κάτι να σχετίζεται με τον τύπο που την ενδιαφέρει. Συνήθως έχει νεύρα και μιλάει γρήγορα, γιατί άραγε;

3.Η «Κορίτσια ποια ψήνεται για καφέ/ποτό/φαγητό σήμερα;»

Η τύπισσα που προτείνει σχεδόν τα πάντα, είναι σε κάθε έξοδο και συνάντηση παρούσα και ρωτάει καθημερινώς αν θέλει καμία να βγει μαζί της. Ανοιχτή για παρέα, μιλάει για όλα τα θέματα και είναι και λίγο χαλαρή σε ότι αφορά την σχολή.

4.Η «Eλάτε να πάμε κάπου ρε παιδιά… ένα ταξιδάκι»

Όλο και κάποια στην παρέα θα έχει τάσεις φυγής και θα ζητάει από τα υπόλοιπα άτομα να την ακολουθήσουν. Με λεφτά ή χωρίς η κοπέλα αυτή ψάχνει απεγνωσμένα συνταξιδιώτες. Συνήθως βέβαια τα σχέδια της μένουν στον αέρα.

5.Η «Σαν τα χιόνια»

Το κορίτσι που είναι και δεν είναι στην παρέα, συνήθως δουλεύει, την πετυχαίνεις μια στο τόσο στην σχολή και λέτε τα νέα σας μέχρι να την ξαναδείς κανένα μήνα αργότερα.

6.Η «Εγώ έχω πρόγραμμα»

Υπάρχουν κι αυτές παιδιά. Η φίλη αυτή εφτά μέρες την βδομάδα από το πρωί ως το βράδυ ξέρει τι έχει να κάνει, και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει. Συνήθως είναι το άτομο που για να κάνεις εργασία πρέπει να αλλάξεις εσύ το πρόγραμμα σου. Βγαίνει με την παρέα μόνο αν τύχει να έχει λίγο ελεύθερο χρόνο.

7.Η «Υπαρξιακά ερωτήματα»

Η φιλόσοφος της παρέας. Η κοπέλα που έχει σκεφτεί κάθε πιθανό ενδεχόμενο για όλα τα φαινόμενα και τα γεγονότα. Σε ρωτάει περίεργες ερωτήσεις τύπου: πιστεύεις στη μοίρα; ή πιστεύεις στους εξωγήινους; Αν ψάξεις το λάπτοπ της έχει το πιο περίεργο ιστορικό αναζήτησης.

8.Η «Εγώ δεν ακούω ελληνικά»

Είναι το άτομο που αν το μαγαζί δεν παίζει την μουσική που του αρέσει δεν πρόκειται να πατήσει το πόδι του. Συνήθως αυτό συμβαίνει με κορίτσια που συχαίνονται τα λαϊκά και τα νυχτερινά clubs, ενώ προτιμούν τα χαλαρά μαγαζάκια και το άραγμα σε υπαίθριους χώρους. Κακά τα ψέματα όμως, όλες έχουν χτυπήσει παλαμάκια μεθυσμένες στις 4 το χάραμα σε τραγούδι του Παντελίδη.

9.Η «Αlternative»

Τις περισσότερες φορές η φίλη αυτή ντύνεται με στυλ hipster wannabe, ξέρει τι μουσική ακούει, και ναι δεν είναι αυτή που ακούς εσύ. Επίσης, είναι επιλεκτική όσον αφορά τα ερωτικά της αφού ψάχνει κάποιον να ταιριάζει με τα δικά της εναλλακτικά γούστα.

10.Η «Κάνω δίαιτα»

Εντάξει, αυτό ίσως είναι ένα χαρακτηριστικό που ταιριάζει σε όλες μας. Όσο αυτοπεποίθηση και να έχει αυτή η φίλη με το σώμα της , σχεδόν πάντα όταν κάποιος από την παρέα θα της προσφέρει κάτι θα του πει πως μόλις ξεκίνησε διατροφή και δεν μπορεί. Παρόλα αυτά τις περισσότερες φορές η συνέχεια αναιρεί την απάντησή της.

Δες εδώ:12 μη ρεαλιστικά πράγματα που βλέπουμε στις ταινίες για τις γυναίκες 

Σχόλια