Εάν ψάχνεις για κωμωδίες και θέλεις αστείες σειρές για να γελάσεις στο Netflix, τότε σίγουρα κάποια από αυτή θα σου αρέσει!

Για τσέκαρε επειδή είναι πιθανό να μη τις ξέρεις όλες!

Κωμωδίες Netflix 2018:

1. Wet Hot American Summer: First Day of Camp

Την τελευταία ημέρα της κατασκήνωσης στο καυτό καλοκαίρι του 1981, οι ομάδαρχες προσπαθούν να κλείσουν τις «εκρεμμότητες» τους, πριν το τέλος της ημέρας. Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής σεξοκωμωδίας του David Wain που κυκλοφόρησε το 2001. Το σενάριο της μεταφοράς έχουν γράψει οι σεναριογράφοι της ταινίας, Michael Showalter και David Wain, ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία.

2. Wet Hot American Summer: Ten Years Later

Το Wet Hot American Summer: Ten Years Later είναι η τηλεοπτική συνέχεια της καλτ κωμικής ταινίας, Wet Hot American Summer και θα διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας. Οι David Wain και Michael Showalter, οι οποίοι έγραψαν το σενάριο της prequel σειράς “Wet Hot American Summer: First Day of Camp”, θα γράψουν και τα οκτώ επεισόδια της σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017.

3. The Office

Τα όνειρα, οι φιλοδοξίες και η σκληρή καθημερινότητα μιας ομάδας εργαζομένων σε μια εταιρία προμήθειας χαρτιού. Κόντρες, συμπάθειες, προσωπικές ανησυχίες, καταστάσεις για γέλια και για κλάματα.

4. New Girl

Η ιστορία έχει να κάνει με μια πρόσφατα χωρισμένη, λιγάκι αλλόκοτη αλλά παράλληλα πολύ χαριτωμένη γυναίκα την Jess (την οποία υποδύεται η λατρεμένη Zooey Deschanel). Εξαιτίας ενός πολύ άσχημου χωρισμού η Jess αποφασίζει να αλλάξει σπίτι, καταλήγοντας σε ένα διαμέρισμα μαζί με άλλους τρεις άγνωστους έως τότε συγκάτοικους. Οι τρεις νεαροί άνδρες ο καθένας με μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα, δέχονται την Jess ως το τέταρτο μέλος της παρέας

5. Documentary Now

6. Parks and Recreation

Είναι μια πάρα πολύ καλή χιουμοριστική σειρά, σε στυλ mokcumentary όπως είναι και το The Office. Βασική/αρχική υπόθεση: Στο τμήμα των Parks and Recreation της μικρής (φανταστικής) πόλης Pawnie (Indiana), η (deputy director) Leslie Knope κυνηγάει φιλόδοξα έργα που θα αναδείξουν πολιτισμικά την πόλη, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στο Pawnie και ιιισως βοηθήσουν και την ίδια να ανέβει πολιτικά σκαλοπάτια, αλλά δεν συμμερίζονται όλοι στο τμήμα τον ενθουσιασμό της…

7. Arrested Development

Σε αυτή την πολυβραβευμένη κωμική σειρά (έχει αποσπάσει 6 Βραβεία Έμι) η ξαφνικά άφραγκη και παντελώς παλαβή οικογένεια Μπλουθ έχει τον πρώτο λόγο! Συνηθισμένοι σε έναν άστατο και πολυδάπανο τρόπο ζωής, οι Μπλουθ δεν φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι ο πατέρας της οικογένειας (Τζέφρι Ταμπόρ) βρίσκεται στη φυλακή για οικονομικές ατασθαλίες και λογιστικά “μαγειρέματα”, φροντίζοντας μάλιστα να απολαμβάνει το κάθε του λεπτό!

8. Unbreakable Kimmy Schmidt

Η 29χρονη Kimmy Schmidt διασώζεται από μια αλλόκοτη θρησκευτική αίρεση που περίμενε την Ημέρα της Κρίσης κλειδαμπαρωμένη για 15 χρόνια σε ένα υπόγειο καταφύγιο στην Ιντιάνα, και προσπαθεί να μάθει από την αρχή τον κόσμο, τη ζωή και τον ίδιο της τον εαυτό, με φόντο την χαοτική Νέα Υόρκη.

9. Cheers

10. Shameless (U.S.)

Τα έξι παιδιά μιας δυσλειτουργικής οικογένειας στο Chicago, αντιμετωπίζουν και διαχειρίζονται τα προβλήματά τους, ολομόναχα. Πότε με χιούμορ, πότε με οργή, πότε με αρκετό δράμα, η ζωή τους δεν είναι εύκολη, αλλά σίγουρα δεν είναι μονότονη. Και όλοι τους, προσπαθούν να τη ζήσουν όσο καλύτερα και όσο πιο έντιμα μπορούν.

11. Friends

12. F is for Family

13. Comedy Bang! Bang!

14. The Good Place

15. American Vandal

16. Big Mouth

 

Σχόλια