Την Παρασκευή 1η Ιουνίου γυρίσαμε σπίτια μας Σάββατο! Ο λόγος φυσικά ήταν το opening της Blend Athens στο Bolivar Beach Bar. Καλεσμένος της βραδιάς ο μοναδικός Joseph Capriati.


Το Bolivar γέμισε από νωρίς με μουσικές, φωτά, χορούς και χαμογελαστό κόσμο. Όλοι ανυπομονούσαμε για ό,τι θα ακολουθούσε.

Οι μουσικές των εξαιρετικών Mikee, Manolaco, Steph πλαισίωσαν άψογα την βραδιά πυροδοτώντας την αδημονία μας. Και τότε εμφανίζεται ο Capriati. Και τότε ήταν που η νύχτα πήρε φωτιά μέχρι το ξημέρωμα. Beats και μελωδίες σε μία αριστοτεχνικά άρτια ροή. Κινήσεις ακριβείς με απόλυτη προσήλωση. Ο Joseph δίνει τον ρυθμό κι εμείς ακολουθούμε με το ίδιο πάθος κάθε μουσικό του κάλεσμα.

Joseph Capriati

Joseph Capriati

Από το booth μέχρι την αμμουδιά, ένα τεράστιο dancefloor το οποίο δεν σταμάτησε να τροφοδοτείται από τη μουσική παλίρροια του Ναπολιτάνου DJ. Εκρηκτικός και ακούραστος έδινε τον παλμό στις αδηφάγες χορευτικές μας ορέξεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όσοι βρέθηκαν εκεί ξέρουν. Όσοι δεν τα κατάφεραν, δεν θα ξανακάνουν το ίδιο λάθος.

Good morning Athens… what a party!!!! Thank you 🙏🏻 @lorenzoblender 🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joseph Capriati (@josephcapriati) στις

Η Blend  ξέρει να δημιουργεί αξέχαστες βραδιές και δεν θα μπορούσε να κάνει δυναμικότερη αρχή. Άλλωστε, καλοκαίρι σημαίνει Bolivar!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχόλια