Υπάρχουν τρόποι και είναι πολύ απλοί!

Ο αλγόριθμος άλλαξε για άλλη μια φορά και αν με ρωτάς είναι χειρότερος από ποτέ! Είναι ο λόγος που πλέον οι φωτογραφίες σου δεν παίρνουν τόσα like και σχόλια, όπως μέχρι και πριν λίγο καιρό. Παρακάτω σου έχουμε 7 τρόπους- Instagram μυστικά για να μην χάνονται οι δημοσιεύσεις σου…

1. Instagram Stories

Όσο πιο συχνά ποστάρεις Instagram Stories τόσο πιο δύσκολα θα χάνονται οι δημοσιεύσεις σου. Αν μάλιστα απαντάς και σε Stories άλλων ή τους στέλνεις προσωπικά Stories τότε οι δημοσιεύσεις σου θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα!

2. Live Video

Εντάξει, αυτό δεν είναι για όλους ωστόσο είναι ένας ακόμα καλός τρόπος ώστε να μην χάνονται οι δημοσιεύσεις σου, αφού οι ακόλουθοί σου λαμβάνουν ειδοποίηση όταν ξεκινάς να κάνεις live και έτσι δεν ξεχνούν την ενεργή σου παρουσία!

3. Όσο πιο πιασάρικη είναι η περιγραφή σου σε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο τόσο το καλύτερο!

Και όμως είναι πολύ πιθανότερο να σου κάνει κάποιος like αν έχεις γράψει κάτι πιασάρικο κάτω από τη φωτογραφία ή το βίντεό σου. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς 😉

4. Χρησιμοποίησε τα trends προς όφελός σου

Δεν εννοώ να ξεκινήσεις και να ανεβάζεις πράγματα μόνο για ένα συγκεκριμένο trend, αλλά αν το κάνεις σωστά δείχνεις ότι είσαι μέσα στη μόδα. Έτσι, μετά μπορείς να συνεχίσεις να ανεβάζεις τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις σου κανονικά ακόμα και αν δεν είναι “της μόδας”.

5. Να δημοσιεύεις τις ώρες που υπάρχουν αρκετοί ενεργοί χρήστες

Εδώ υπάρχουν πιθανότητες να χάσεις, αλλά υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να κερδίσεις, αφού εκείνες τις ώρες είναι περισσότερα άτομα ενεργά.

6. Όσο περισσότερο βγάζεις προς τα έξω τον πραγματικό σου εαυτό τόσο καλύτερα πάνε οι δημοσιεύσεις σου

Πόσες φορές έχεις σταματήσεις να ακολουθείς εκείνο το άτομο με την τέλεια ζωή και τις τέλειες φωτογραφίες; Επειδή σίγουρα θα το έχεις κάνει σου λέω ότι όσο περισσότερο βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό τόσο περισσότερα like θα παίρνεις και άρα θα βλέπουν όλο και περισσότερα άτομα τις δημοσιεύσεις σου!

7. Πρόσεχε πως φαίνεται το προφίλ σου

Θα σου ακουστεί περίεργο αλλά ο αλγόριθμος δίνει μεγάλη σημασία και στο πόσο ενδιαφέρον φαίνεται η σελίδα του προφίλ σου… Πάρε εδώ παράδειγμα την Beyonce και θα καταλάβεις τι εννοώ!

Σχόλια