Βαρέθηκες να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια; Σου έχουμε τη λύση, αφού σου βρήκαμε 7 θρίλερ, που σχεδόν σίγουρα δεν έχεις δει.

Δες παρακάτω σε ποια θρίλερ αναφερόμαστε και διάλεξε αυτό που θα δεις εσύ σήμερα!

1.  Το μικρόβιο του Φόβου

Μια παρακμιακή γυναίκα φιλοξενεί στο δωμάτιο ενός μοτέλ έναν μυστηριώδη άντρα που ισχυρίζεται ότι του έχουν φυτέψει αβγά εντόμων στο πλαίσιο μυστικών πειραμάτων. Οι δύο άνθρωποι αναπτύσσουν μια ιδιόρρυθμη, έντονη και παραισθησιογόνο σχέση που οδηγεί στην εκδήλωση παρανοϊκών και αυτοκαταστροφικών συμπεριφορών…

2. Insomnia

Ένας αστυνομικός, που ερευνά σε κωμόπολη της Αλάσκας το φόνο ενός κοριτσιού, σκοτώνει κατά λάθος ένα συνάδελφό του στη διάρκεια της καταδίωξης ενός υπόπτου. Αποδίδει την πράξη στον καταδιωκόμενο, αλλά εκείνος του τηλεφωνεί και τον εκβιάζει ότι θα πει την αλήθεια αν συλληφθεί.

3. Mama

Η ιστορία αφορά δύο μικρά κορίτσια που εγκαταλείφθηκαν σε μια απομονωμένη καλύβα στο δάσος για πέντε χρόνια. Μετά την εύρεσή τους, τα κορίτσια ζουν με το θείο και τη θεία τους αλλά μαζί τους φέρνουν και μια σκοτεινή, απειλητική οντότητα που αποκαλούν «Mama».

4. Αόρατη Ζωή

O Τζον και η Έμμα Σκίλπα ζουν σε μια μικρή πόλη, όπου εκείνος δουλεύει σαν τραπεζικός υπάλληλος. Αν και ντροπαλός, είναι αγαπητός στην μικρή κοινωνία, όμως κανείς δεν έχει δει ποτέ τη γυναίκα του. Ο εκτροχιασμός του τραίνου που περνάει κοντά από το σπίτι τους, φέρνει στην επιφάνεια το μεγάλο μυστικό τού ζευγαριού.

5. Το κρυμμένο πρόσωπο

Η Belen και ο Andrian είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει στην Ισπανία. Όταν ο ταλαντούχος μαέστρος Andrian προσλαμβάνεται στην φιλαρμονική την Κολομβίας για ένα χρόνο, η Belen, κατόπιν δικής του πρόσκλησης τον ακολουθεί.

Διαμένουν σε ένα πανέμορφο σπίτι και όλα πάνε καλά μέχρι ώσπου η Belen τον εγκαταλείπει, αφήνοντας του ένα μήνυμα πως δεν αντέχει άλλο την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με μια βιολονίστρια της ορχήστρας. Συντετριμμένος ο Andrian το ρίχνει στο αλκοόλ και μετά τις απέλπιδες προσπάθειές του να την βρει, ειδοποιεί την αστυνομία για περαιτέρω έρευνα …

6. Αντίδοτο στην Ευεξία

Ο νεαρός χρηματιστής της Wall Street Λόκχαρτ στέλνεται από την εταιρεία του σε ένα θεραπευτικό spa στις Άλπεις για να φέρει πίσω τον πρώην διευθυντή του που αρνείται να επιστρέψει στη δουλειά. Εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μια εφιαλτική αποκάλυψη.

7. Exam

Ένα γκρουπ λίγων υποψήφιων διαγωνίζεται για μία και μόνη θέση σε μεγάλη εταιρεία με σκιώδη ταυτότητα. Οι υποψήφιοι είναι κλειδωμένοι σ’ ένα μικρό δωμάτιο, παρέα μ’ έναν φρουρό επιτηρητή και όταν διαπιστώνουν πως η απάντηση στο διαγωνισμό δεν είναι τόσο απλή όσο νόμιζαν, ένταση και δολοπλοκίες αναδύονται με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους…

Σχόλια