Αυτές τις 6 ταινίες δράσης αξίζει να τις δεις!

Το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο είναι κακές ταινίες δράσης. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε διαφορετικές ταινίες δράσης που πρέπει να έχεις δει τουλάχιστον μια φορά και μόνο κακές δεν τις λες!

1. Kill Bill: Vol. 1

Την συγκεκριμένη ταινία μόνο τυπική ταινία δράσης δεν την λες, γεγονός απόλυτα λογικό όταν μιλάμε για ταινία του Ταραντίνο. Ταινία σταθμός, που κάθε σινεφίλ που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει δει ακόμη και αν δεν συμπαθεί πολύ το είδος.

Στην ταινία ύστερα από τέσσερα χρόνια σε κωματώδη κατάσταση μια επαγγελματίας δολοφόνος που προδόθηκε από τους συντρόφους της και τον εραστή της Μπιλ, συνέρχεται και ζητά εκδίκηση.

2. Die Hard

Ο δυναμικός αστυνομικός της Νέας Υόρκης, Τζον Μακλέιν, ταξιδεύει στο Λος Άντζελες για να περάσει τα Χριστούγεννα με τα παιδιά και τη σύζυγό του, Χόλι, από την οποία έχει αποξενωθεί.

Ο αστυνομικός φτάνει στον πολυτελή ουρανοξύστη, όπου εργάζεται η Χόλι, αλλά η γιορτινή ατμόσφαιρα χαλάει σύντομα όταν ο τρομοκράτης Χανς Γκρούμπερ καταλαμβάνει μαζί με τους οπλισμένους άντρες του το πολυώροφο κτήριο…

3. Mad Max: Fury Road

To Μad Max: Fury Road είναι μια ταινία δράσης που συνδυάζει τα πάντα και αναβιώνει εκπληκτικά τον κινηματογραφικό μύθο!

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό, βίαιο κόσμο, ο Μαξ είναι ένας μοναχικός άντρας που προσπαθεί απλά να επιβιώσει. Καταδιωκόμενος από μια αδίστακτη συμμορία, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη Φουριόζα, φυγάδα οδηγό ενός φορτηγού, το πολύτιμο φορτίο του οποίου θα αναγκαστούν να υπερασπιστούν από κοινού.

4. The Raid

Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη του είδους αλλά πρέπει να την δεις τουλάχιστον μια φορά. Η ιστορία αφορά μια επίλεκτη ομάδα ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας κάνει έφοδο στο πιο περιβόητο γκέτο της Τζακάρτα, το οποίο ελέγχει ο διαβόητος κακοποιός Τάμα.

Εντελώς απροσδόκητα, ο νεοσύλλεκτος Ράμα θα ηγηθεί της προσπάθειας απεγκλωβισμού των λιγοστών επιζώντων της επιχείρησης από την τριανταώροφη πολυκατοικία της κόλασης.

5. The Dark Knight

Τι να πούμε γι’ αυτή την ταινία; Ο Νόλαν την αποθέωσε και φυσικά ο Χιθ Λέτζερ, ως Joker, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και μας έμεινε αξέχαστος.

Στην ταινία βλέπουμε ότι ο Μπάτμαν σε συνεργασία με τον υπαρχηγό της αστυνομίας Τζιμ Γκόρντον και τον δυναμικό εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ έχουν περιορίσει τη δράση των εγκληματικών συμμοριών στη Γκόθαμ Σίτι.  Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ο Τζόκερ… Ένας καινούργιος, επικίνδυνος κακοποιός που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις του.

+ The Matrix

Η ταινία που άλλαξε για πάντα το σινεμά! Παρότι θεωρείται κυρίως ταινία φαντασίας, η δράση στην ταινία είναι εμφανής γι’ αυτό και είναι η μία επιπλέον ταινία που πρέπει να δεις.

Η υπόθεση αφορά ένα συνηθισμένο άνθρωπο, που γίνεται μέλος μιας ομάδας ανταρτών του κυβερνοχώρου, που υποστηρίζουν ότι η πραγματικότητα είναι ένα εικονικό περιβάλλον, ελεγχόμενη από την τράπεζα πληροφοριών του συστήματος Matrix και ότι υπάρχει πίσω από αυτό.

Σχόλια