Τελικά έχει και κάποιες ταινίες που αξίζει να δεις!

Τα τελευταία χρόνια το Netflix έχει γίνει ευρέως γνωστό για τις σειρές του, ωστόσο οι ταινίες του Netflix δεν λαμβάνουν πάντα τα καλύτερα σχόλια. Γι’ αυτό, λοιπόν, το λόγο εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 Original ταινίες του συνδρομητικού καναλιού που αξίζει να δεις!

1. First They Killed My Father

Αυτή τη φορά η Angelina Jolie, ως σκηνοθέτης έβγαλε μια ταινία που μόνο μέτρια δεν την λες. Η ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που προσπαθεί να επιβιώσει στην γενοκτονία των Ερυθρών Χμερ στην Καμπότζη.

Η βιογραφική και δραματική ταινία είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα της Loung Ung και τις προσπάθειες της απέναντι στο καθεστώς του Πολ Ποτ και των Ερυθρών Χμερ.

2. Gerald’s Game

H ταινία βασίζεται στο ομώνυμο έργο του Stephen King και ακολουθεί την ιστορία ενός ζευγαριού του Gerald και της Jessie που πάνε μια εκδρομή με στόχο να ανάψουν πάλι το φλόγα μεταξύ τους. Αφού δένει τη γυναίκα του με χειροπέδες στο κρεβάτι ο Gerald πεθαίνει από ανακοπή αφήνοντάς τη παγιδευμένη.

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία, που μπορεί να μην είναι το καλύτερο θρίλερ που έχω δει αλλά σίγουρα αξίζει να την έχεις δει.

3. The Meyerowitz Stories

Μία από τις αγαπημένες μου ταινίες δεν είναι άλλη από το “The Meyerowitz Stories”. Είναι γνωστό ότι οι ταινίες του Noah Baumbach δεν απευθύνονται σε όλους εξαιτίας της βαθύτητας που δίνει στους χαρακτήρες και των προβλημάτων που αυτοί έχουν.

Στην συγκεκριμένη ταινία βλέπουμε την ιστορία τριών αδελφών που βρίσκονται στην Νέα Υόρκη χάρη στην έκθεση που έχει ο πατέρας τους θα βρεθούν μπροστά από ένα συμβάν που θα τους αναγκάσει να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις τους.

4. Mudbound

Μια ιστορία για το ρατσισμό, την οικογένεια και την κοινωνία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο Mississippi. Είναι μια από τις πιο γνωστές παραγωγές του Netflix που σίγουρα αξίζει να δεις.

Η ταινία μας δείχνει τη ζωή ενός λευκού και ενός έγχρωμου στρατιώτη που επιστρέφουν στο αγρόκτημα των οικογενειών τους μετά τον Πόλεμο.

5. Ι Don’t Feel at Home in This World Anymore

Η ταινία που κέρδισε το Μεγάλο βραβείο της επιτροπής στο Φεστιβάλ του Sundance 2017 δεν θα μπορούσε να μην είναι σ’ αυτή τη λίστα. Ούτε αυτή είναι η καλύτερη ταινία του είδους, αλλά έχει ήδη γράψει ιστορία λόγω του βραβείου που κατέκτησε.

Στην ταινία βλέπουμε μια απελπισμένη βοηθός νοσοκόμα, να επιστρέφει από τη δουλειά, για να βρει το σπίτι της διαρρηγμένο. Ο ληστής έχει φύγει με όλα της τα ασημικά και το λάπτοπ της. Χάνοντας την πίστη της στην αστυνομία, η πρωταγωνίστρια ξεκινάει δική της έρευνα, βρίσκοντας σύμμαχο έναν εκκεντρικό γείτονα…

Σχόλια