Πάρε ποπ κορν και ετοιμάσου γιατί σου βρήκαμε 15 σειρές κατάλληλες για να κάνεις μαραθώνιο!

Ας δούμε αναλυτικά ποιες είναι αυτές οι σειρές…

15. Hannibal

Υπόθεση: Ο Will Graham είναι ένας ταλαντούχος εγκληματολόγος του FBI που κυνηγά έναν κατά συρροή δολοφόνο. Ο μοναδικός τρόπος σκέψης του, του δίνει την ικανότητα να κατανοεί τον καθέναν ακόμα και τους ψυχοπαθείς! Αυτή τη φορά ο δολοφόνος είναι τόσο διεστραμμένος που ζητά τη βοήθεια του Δρ. Lecter, ενός εκ των κορυφαίων και πιο διακεκριμένων ψυχιάτρων της χώρας.

Σεζόν: Τρεις

14. House of Cards

Υπόθεση: Ένα πολιτικό δράμα για ένα αδίστακτο μέλος του Κογκρέσσου, τον Francis Underwood, και τη φιλόδοξη γυναίκα του Claire, που δε θα σταματήσει σε τίποτα για να κατακτήσει τα πάντα. Αυτό το κακό πολιτικό δράμα τρυπώνει μέσα από τις αίθουσες πίσω από την απληστία, το σεξ, την αγάπη και τη διαφθορά στη σύγχρονη Washington D.C., με φόντο την εκλογική πολιτική.

Σεζόν: Πέντε και συνεχίζει

13. Criminal Minds

Υπόθεση: Οι ήρωές της είναι άνθρωποι της εποχής μας, έξυπνοι, γεμάτοι χιούμορ, αλλά με μία σπάνια ειδίκευση: να διεισδύουν στο δαιδαλώδες μυαλό των πιο επικίνδυνων κακοποιών. Μέλη μιας επίλεκτης ομάδας ψυχολόγων του FBI γνωρίζουν πώς να συνθέτουν την προσωπικότητα και να “διαβάζουν” τις σκέψεις μανιακών δολοφόνων, με βάση τη μέχρι τώρα δράση τους.

Σεζόν: Δεκατρείς και “λογικά” συνεχίζει

Δες εδώ: Τα καλύτερα apps για σειρές!

12. The Walking Dead

Υπόθεση: Το The Walking Dead αφηγείται την ιστορία των ανθρώπων που επιβιώνουν στη Γη εβδομάδες μετά την αποκάλυψη των ζόμπι. Παρακολουθεί την ομάδα, της οποίας ηγείται ο αστυνομικός Rick Grimes, κατά τη διάρκεια της αναζήτησης ενός ασφαλούς τόπου διαμονής. Με το πέρασμα του χρόνου, οι χαρακτήρες των ανθρώπων αλλάζουν εξαιτίας της συνεχoύς επαφής τους με το θάνατο και κάποιοι από αυτούς είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιβιώσουν.

Σεζόν: Οκτώ και συνεχίζει

11. Supernatural

Υπόθεση: Όταν ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ, ήταν παιδιά, η μητέρα τους δολοφονήθηκε από κάτι «υπερφυσικό» και οι ζωές τους άλλαξαν ριζικά. Μετά από το τραγικό αυτό συμβάν, ο πατέρας τους ανέπτυξε ενδιαφέρον για καθετί μεταφυσικό και εκπαίδευσε τους δύο γιους για να γίνουν μαχητές εναντίον του Κακού, ατρόμητοι μπροστά στο ανεξήγητο και υπερασπιστές των αδυνάτων.

Σεζόν: Δεκατρείς και συνεχίζει

10. Lost

Υπόθεση: Όλα ξεκινούν όταν το αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση Σίδνεϋ – Λος Αντζελες πέφτει σ”ενα νησι κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό. 48 άτομα επέζησαν. Τίποτε δεν είναι αυτό που φαίνεται στο νησί. Το μόνο προφανές είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνδέονται κατά κάποιον τρόπο κι ότι ο καθένας τους βρίσκεται εκεί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο….

Σεζόν: Έξι

9. Dexter

Υπόθεση: Η σειρά έχει να κάνει με τη ζωή του Dexter, ενός κατά συρροήν δολοφόνου που δουλεύει στο αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι ως αναλυτής. Την ημέρα βοηθάει την αστυνομία να εξιχνιάσουν τα εγκλήματα και το βράδυ τα διαπράττει. Ο μόνος που ήξερε για αυτή του τη φύση ήταν ο θετός του πατέρας. Γνωρίζοντας ότι δε μπορεί να τον σταματήσει τον έμαθε από μικρό να ακολουθεί έναν “κώδικα” και να σκοτώνει μόνο δολοφόνους.

Σεζόν: Οκτώ

8. Doctor Who

Υπόθεση: H σειρά αφηγείται τις περιπέτειες ενός ανθρωποειδούς εξωγήινου χρονοταξιδιώτη γνωστός ως ο Δόκτωρ (The Doctor) που εξερευνά το σύμπαν με μια μηχανή του χρόνου που ταξιδεύει στο χωροχρόνο και μοιάζει με μπλε αστυνομικό θάλαμο του Λονδίνου. Ο Doctor μαζί με μια σειρά από συντρόφους, αντιμετωπίζει εχθρούς, σώζει πολιτισμούς και ανθρώπους.

Σεζόν: ΠΟΛΛΕΣ. Με πρόχειρους υπολογισμούς πάνω από 30

Δες εδώ: Netflix Originals που το κοινό λάτρεψε!

7. Entourage

Υπόθεση: Μια από τις καλύτερες σειρές που καταφέρνει να συνδυάζει τη γκλαμουριά του Χόλιγουντ και την δόξα, με την πραγματική φιλία. Με τα επεισόδια να διαρκούν μόλις 25 λεπτά η σειρά περνά καίρια καίρια μηνύματα για εργασιακά θέματα, τη φιλία, τη δόξα, τα χρήματα, τις γυναίκες και τους άντρες.

Σεζόν: Οκτώ

6. Law and Order: Special Victims Unit

Υπόθεση: Η σειρά λαμβάνει χώρα στην Νέα Υόρκη και είναι σπιν-οφ της επιτυχημένης αστυνομικής δραματικής σειράς, Νόμος και Τάξη. Τα επεισόδια βασίζονται ελαφρώς σε αληθινά εγκλήματα που έχουν λάβει την προσοχή των ΜΜΕ.

Σεζόν: Δεκαεννιά και συνεχίζει

5. Grey’s Anatomy

Υπόθεση: Η Μέρεντιθ Γκρέι, κόρη της διάσημης χειρουργού Έλις Γκρέι, ξεκινά ένα πρόγραμμα μαθητευόμενων στο Νοσοκομείο Σιάτλ Γκρέις. Εκεί την πρώτη μέρα κάνει φίλους, οι οποίοι γίνονται οι στενότεροι φίλοι της κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Σεζόν: Δεκατέσσερις και συνεχίζει

4. Mad Men

Υπόθεση: Αμερική. Δεκαετία του ’60. Μία πλασματική εταιρία διαφήμισης ονόματι Sterling Cooper, έχει τα γραφεία της στη Λεωφόρο Μάντισον της Νέας Υόρκης. Μέσα από τη σειρά βλέπουμε τη μεταβαλλόμενη κοινωνία της Αμερικής του ’60 και τον τρόπο που αυτή σιγά σιγά αλλάξε.

Σεζόν: Επτά

3. Game of Thrones

Υπόθεση: Πολύ καιρό πριν, σε μία εποχή ξεχασμένη από τον χρόνο, ένα υπερφυσικό γεγονός έριξε τις 4 εποχές εκτός ισορροπίας. Σε μία χώρα όπου τα καλοκαίρια μπορεί να κρατήσουν δεκαετίες και οι χειμώνες μία ολόκληρη ζωή, επτά αριστοκρατικές οικογένειες μάχονται για την εξουσία παίζοντας φυσικά το παιχνίδι του στέματος!

Σεζόν: Επτά και συνεχίζει

2. Τα Φιλαράκια

Υπόθεση: Η σειρά ρίχνει μια χιουμοριστική ματιά στις προσπάθειες έξι νεαρών παιδιών να περάσουν απ´ την εφηβεία στην ενήλικη ζωή και να ζήσουν ανεξάρτητοι. Οι έξι φίλοι βρίσκονται επιτέλους μακριά απ´ την επιτήρηση των γονιών τους και βιώνουν την ανεξαρτησία αλλά και τα προβλήματα της ζωής στη μεγαλούπολη.

Σεζόν: Δέκα

1. Breaking Bad

Υπόθεση: Ένας μεσήλικας καθηγητής χημείας μαθαίνει πως πάσχει από καρκίνο και αποφασίζει να πληρώσει ο ίδιος τα έξοδα θεραπείας του, όπως και να αφήσει ένα σεβαστό ποσό στην οικογένειά του. Έτσι, συνεργάζεται με έναν πρώην μαθητή του και αρχίζουν το «μαγείρεμα» ενός ναρκωτικού που λειτουργεί όπως η κοκαΐνη, κάνοντας όποια παρανομία μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Σεζόν: Πέντε

Σχόλια