Το Rick & Morty επιστρέφει με 70 νέα επεισόδια!

Κι όμως είναι πραγματικότητα: Wabba Labba Dub Dub is back!

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της τρίτης σεζόν του Rick & Morty. Στο διάστημα αυτό κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες για το μέλλον της σειράς, φήμες διόλου ευχάριστες για τους μεγάλους φανατικούς της.

Οι δημιουργοί λοιπόν της σειράς ήρθαν επιτέλους να σπάσουν την σιωπή τους, ανακοινώνοντάς μας επιτέλους την επιστροφή της! Όχι δέκα, αλλά εβδομήντα νέα επεισόδια μας υπόσχεται ο Justin Roiland– co creator και voice για τον Rick και τον Morty- με το tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στις 10 Μαΐου:

” More Rick and Morty coming. Looking forward to all the tweets asking where it is!

Rick & Morty

Το Adult Swim, το κανάλι στο οποίο προβάλλεται η σειράς, επιβεβαιώσε την ανακοίνωση αυτή με ένα απλό retweet στον Roiland, προσθέτοντας σαν λεζάντα την έκφραση “What Justin Said”.

Η διαγαλαξιακή κωμωδία που μας χαρίζει άφθονες στιγμές καφρίλας και μαύρου χιούμορ, με πρωταγωνιστές τον αλκοολικό και υπεριδιοφυή Rick Sanchez, και το side-kick του, τον όχι-τόσο-έξυπνο και υπερευαίσθητο Morty επιστρέφει λοιπόν ανανεωμένη. Μένει μόνο να μάθουμε το πότε!

Σχόλια