Μουσική, χορός και…πολλές γάτες στη σκηνή του Θεάτρου Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»!

Το Θέατρο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ανεβάζει και φέτος το πιο πολυσυζητημένο και επιτυχημένο μιούζικαλ όλων των εποχών του Andrew Lloyd Webber, «CATS»! Το «Cats» βασίστηκε στο Old Possum’s Book of Practical Cats του καταξιωμένου θεατρικού συγγραφέα T.S. Eliot, ο οποίος βραβεύτηκε το 1948 με το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Το ελληνικό dream team της φετινής παραγωγής αποτελείται από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μαλισσόβα και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στην απόδοση του κειμένου καθώς και τον διευθυντή ορχήστρας Αλέξιο Πρίφτη.

Πρόκειται για μία καλοστημένη παράσταση με εξαιρετικούς ηθοποιούς, ερμηνευτές και χορευτές που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή. Στο θίασο συμμετέχει η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου (γάτα Grizabella), η οποία, χωρίς υπερβολή, σε καθηλώνει με την ερμηνεία της στο τραγούδι «Memory», το οποίο έχει διασκευασθεί επιτυχώς στα ελληνικά.

Το «Cats» διηγείται μέσα από τα τραγούδια του την ιστορία μίας φυλής γατιών που αποφασίζουν τη νύχτα ποιά από αυτές θα ανέβει στον ουρανό και θα επιστρέψει σε μία νέα ζωή.

Η αφήγηση ξεκινά με την παρουσίαση των πιο βασικών γατιών,  του Rum Tum Tugger, του σέξυ και πιο περιζήτητου γάτου της φυλής, ο οποίος ενσαρκώνεται από τον ταλαντούχο Ίαν Στράτη (ο οποίος συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από το μουσικό show «X-Factor», τη χρονιά 2016) και συνεχίζεται με τα γενικότερα χαρακτηριστικά και τους στόχους των γάτων (π.χ. «γατίσιος ύμνος»).

Ένα στοιχείο που κρίνεται απόλυτα θετικό είναι ότι η εν λόγω παράσταση απευθύνεται τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους, καθώς τι πιο ελκυστικό για ένα παιδί από ένα φιλικό και όμορφο ζώο όπως η γάτα?! Στη σκηνή βλέπουμε έντονα κοστούμια, μαλλιά και μακιγιάζ με ειδικά εφέ που παραπέμπουν σε real cats, κάνοντας το σκηνικό της παράστασης ακόμη πιο ρεαλιστικό.

«Ντυμένη» με εξαιρετικές ερμηνευτικές και χορευτικές ερμηνείες από το θίασο, άφθονο χιούμορ αλλά και συγκινητικά στιγμιότυπα , δημιουργείται μία σουρεάλ αίσθηση στο θεατή που τον μαγεύει και τον μεταφέρει σε μία άλλη εποχή.

Έτσι, λοιπόν, εάν είστε fan της μουσικής και του χορού και -φυσικά- αγαπάτε τις… γάτες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Θέατρο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και να παρακολουθήσετε το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «CATS», αξιοποιώντας το βράδυ σας με κάτι διαφορετικό και σίγουρα συναρπαστικό!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Διεύθυνση: Πειραιώς 254, Ταύρος Αττικής

Ημέρες & Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 20:00

Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο 21:00

Κυριακή 19:00

Τιμές εισιτηρίων: 

Κανονικό: VIP 49€, Ζώνη Α 39€, Ζώνη Β 31€, Ζώνη Γ 27€, Ζώνη Δ 19€, Πλαϊνές 15€, Θεωρείο 15€

Φοιτ./Ανέργων: VIP 41€, Ζώνη Α 32€, Ζώνη Β 26€, Ζώνη Γ 23€, Ζώνη Δ 16€, Πλαϊνές 12€, Θεωρείο 12€

Παιδικό: VIP 25€, Ζώνη Α 20€, Ζώνη Β 15€, Ζώνη Γ 10€, Ζώνη Δ 10€, Πλαϊνές 10€, Θεωρείο 10€

ΑΜΕΑ: 15€

Check: Viva.gr for deals 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια