Το Summer Nostos Festival 2018 έρχεται και όλα αυτά που μπορείς να ζήσεις πηγαίνοντας σε αυτό είναι απλά μοναδικά και το πιο σημαντικό είναι εντελώς δωρεάν!

To Summer Nostos Festival 2018 (SNFestival) προτείνει έναν νόστο, μια ομαδική ‘επιστροφή’ σε όλα όσα σημαίνει για τον καθένα μας η άφιξη του καλοκαιριού, με μια εβδομάδα δωρεάν εκδηλώσεων για όλους! 

Απευθύνεται σε μικρούς και σε μεγάλους, με workshops όπως ρομποτική για τους μικρούς μας φίλους και συναυλίες ή παραστάσεις για τους πιο μεγάλους.

Το SNFestival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ/SNF), και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί το κάθε καλοκαίρι, με οδηγό τις μουσικές, τον χορό και τις μελωδίες, τις ιστορίες και τα γέλια, την άσκηση και το παιχνίδι!
Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Επιστροφή λοιπόν σε ό,τι αγαπάμε και σε αυτά που κάνουν την καρδιά μας να χτυπά πιο δυνατά!

Τι θα δούμε στο Summer Nostos Festival 2018;

  • Χορός

Και όμως το American Ballet Theatre Studio Company θα είναι στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να μας δείξει αποσπάσματα χορογραφιών από διάσημα έργα.  Φυσικά θα υπάρχουν και άλλες παραστάσεις χορού!

  • Καλλιτέχνες του δρόμου 

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες δρόμου θα αιφνιδιάσουν και θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ με τα εντυπωσιακά και τολμηρά κατορθώματά τους.

  • Μαθήματα  για μικρούς και για μεγάλους! 

Ποτέ δεν είναι αργά για να πραγματοποιήσετε το παιδικό σας όνειρο να το σκάσετε με τον θίασο του τσίρκου! Κι αν δεν είχατε ποτέ τέτοιο όνειρο, ανακαλύψτε απλώς μια διασκεδαστική γυμναστική.

Επίσης θα υπάρχει και το Nostos University για παιδιά ΚΑΙ για ενήλικες! Σε κάθε μάθημα του Nostos University ο John θα μοιραστεί με τα παιδιά τη μαγεία και την ομορφιά που γεννιέται όταν μαθηματικά και φύση παντρεύονται.

Στη λίστα των εκδηλώσεων βρίσκονται πολλά ακόμη εργαστήρια.

Μια απίστευτη πρωτοβουλία είναι και οι αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά με κινητικά προβλήματα, προβλήματα όρασης ή και τυφλότητα που θα διοργανωθούν

  • Kayak στο κανάλι, Ping Pong και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του Summer Nostos Festival θα έχουν την ευκαιρία καθημερινά να κάνουν καγιάκ στο Κανάλι του ΚΠΙΣN, επίσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια άλλη πτυχή του ping pong και τι άλλο να πούμε πλέον!

  • Στέρεο Νόβα και πολλοί ακόμη απίστευτοι καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό LIVE! 

Εμείς εστιάσαμε στους Στέρεο Νόβα γιατί 20 χρόνια από την τελευταία τους κοινή δουλειά, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά νέο υλικό αλλά η λίστα του Summer Nostos Festival 2018 έχει πραγματικά πάρα πολλά καλλιτεχνικά διαμάντια.

  • Θεατρικές παραστάσεις 

Μας εντυπωσίασε ο Καραγκιόζης που θα ζωντανέψει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο αλλά στη λίστα είναι πολλές ακόμη παραστάσεις.

  • Παρουσιάσεις βιβλίων 

Ε, τι από ένα τέτοιο πρόγραμμα θα έλειπαν οι παρουσιάσεις βιβλίων;

Δες εδώ ΟΛΟ το πρόγραμμα!

Τι καλύτερο για να γιορτάσεις την άφιξη του καλοκαιριού; 

Σημαντικό tip: Για τις εκδηλώσεις με περιορισμένο αριθμό θέσεων θα υπάρχει η δυνατότητα προεγγραφής ηλεκτρονικά.

 

 

Σχόλια