Με θέμα Business Intelligence, Artificial Intelligence & Data Analysis: Ευκαιρίες και Προκλήσεις.

Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Πηγή: fsdet.dmst.aueb.gr

Στις 3 Μαϊου επιστρέφει για 15η χρονιά το Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το φετινό συνέδριο, με θέμα «Business Intelligence, Artificial Intelligence & Data Analysis: Ευκαιρίες και Προκλήσεις», θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο της ΕΕΔΕ (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, Αθήνα).

Το συνέδριο αποτελεί μια πανελλήνια επιστημονική συνάντηση νέων μελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών αλλά και προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, με στόχο την παρουσίαση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της Τεχνολογίας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτές επηρεάζουν τις Επιχειρήσεις αλλά και την Κοινωνία.

Διακεκριμένοι ομιλητές, ερευνητές, επαγγελματίες του χώρου και κορυφαία στελέχη θα συμμετάσχουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους συνέδρους, μέσα από panels, παρουσιάσεις επιστημονικών papers αλλά και διαδραστικά workshops με στόχο να τους μεταφέρουν γνώση που κατέχουν πάνω σε μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα αντικείμενα των τελευταίων ετών αναλύοντας παράλληλα την δική τους πορεία και δίνοντας ουσιαστικές συμβουλές καριέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα social media και το website του ΦΣΔΕΤ:

Website: https://fsdet.dmst.aueb.gr/

Facebook Page: https://www.facebook.com/fsdmst/

Σχόλια