Αρβανίτσα 2018 αυτό είναι το πρόγραμμα!

Το Μουσικό Φεστιβάλ της Αρβανίτσας έχει γίνει πλέον θεσμός. Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκαν τα βασικά ονόματα του line up και εμείς χαρήκαμε λίγο περισσότερο επειδή έχει Θανάση και Σωκράτη! Τι άλλο θέλουμε δηλαδή;

Το φεστιβάλ λοιπόν θα είναι 13-15 Ιουλίου και οι δύο αγαπημένοι μας καλλιτέχνες θα εμφανιστούν το Σάββατο στις 14.

Φυσικά και τα υπόλοιπα ονόματα στην Αρβανίτσα 2018 είναι εξαιρετικά. Δείτε την εικόνα που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook:

Δες εδώ: Πόσο καλά ξέρεις τους στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου;

Το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας διοργανώθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2012, με στόχο την ανάδειξη της υπέροχης αυτής τοποθεσίας. Κάθε χρόνο, οι διοργανωτές προσκαλούν αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, για ένα τριήμερο γεμάτο μουσική, στην καρδιά της φύσης.

Η Αρβανίτσα είναι ένα μικρό οροπέδιο δασικής αναψυχής στην καρδιά του Ελικώνα, υπό την προστασία της Δημοτικής Ενότητας Κυριακίου,  σε υψόμετρο 1000 μέτρων. Η ανθρώπινη παρέμβαση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, καθώς το μόνο που υπάρχει εκεί είναι μία παραδοσιακή ταβέρνα που εξυπηρετεί όσους επισκέπτονται το συγκεκριμένο χώρο. Βρίσκεται 5΄ λεπτά (7 χλμ) μακριά από το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ) από την Αθήνα. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη φεστιβαλική εμπειρία με τη διαμονή σε ένα παρθένο μέρος, «στην καρδιά του βουνού των Μουσών», όπως διαβάζουμε και στο website του Ε.Ο.Σ. Κυριακίου. Το οροπέδιο απέχει, άλλωστε, μόλις 20 – 30 λεπτά από τις δαντελωτές και παρθένες παραλίες του Κορινθιακού κόλπου.  Ο κόσμος αγάπησε το φεστιβάλ από την πρώτη κιόλας χρονιά, αφού το έχουν μέχρι στιγμής επισκεφθεί χιλιάδες φίλοι της μουσικής και του ορεινού κάμπινγκ. Οι περισσότεροι φίλοι και φίλες επιλέγουν την 3ήμερη παραμονή με αντίσκηνα, σε έναν άπλετο, γεμάτο αιωνόβια έλατα φυσικό χώρο, που διατίθεται δωρεάν στους κατόχους των αντίστοιχων 3ήμερων εισιτηρίων.

Σχόλια