Μπορεί να μην είναι οι καλύτερες, αλλά σίγουρα αξίζουν να τις παρακολουθήσεις!

Το Netflix είναι ένα από τα μεγαλύτερα συνδρομητικά κανάλια, το οποίο σε μια τιμή προσιτή σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς πολλές ταινίες και σειρές. Αν ψάχνεις σειρές του Netflix για να δεις και δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις είσαι στο σωστό μέρος!

1. Marseille

Είναι γεγονός ότι τo Netflix εκτός από αμερικανικές έχει και ξένες παραγωγές. Η γαλλόφωνη σειρά Marseille αξίζει σίγουρα το χρόνο σου, αφού η ιστορία αλλά και οι ερμηνείες θα σε κερδίσουν. O Ζεράρ Ντεπαρντιέ και ο Μπενουά Μαζιμέλ πρωταγωνιστούν στους ρόλους δύο ανδρών που κάποτε υπήρξαν φίλοι, αλλά τώρα βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλο σε μια πολιτική μάχη.

Ο Ρομπέρ Ταρό, δήμαρχος της Μασσαλίας για είκοσι χρόνια επιθυμεί πριν αποχωρήσει να εγκριθεί η δημιουργία καζίνο στο κέντρο της ιστορικής πόλης. Ο διάδοχός του, όμως, έχει διαφορετικά σχέδια και αυτό οδηγεί σε μια πολιτική αλλά και προσωπική διαμάχη.

2.  A Series of Unfortunate Events

σειρές του Netflix

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά της best-selling σειράς βιβλίων «Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events». Αναφέρεται στην ιστορία των ορφανών Μποντλαίρ, των οποίων ο κηδεμόνας Κόμης Όλαφ, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να καταχραστεί τη κληρονομιά τους.

Τα αδέλφια προσπαθούν να ανακαλύψουν στοιχεία γύρω από τον μυστήριο θάνατο των γονιών τους και να δείξουν το πραγματικό πρόσωπο του Όλαφ.

3. Mindhunter

Μία από τις καλύτερες σειρές, που έχω δει αλλά και μια από τις καλύτερες παραγωγές του Netflix. Η σειρά μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’70, όπου δύο πράκτορες του FBI διερευνούν φόνους εμβαθύνοντας στη ψυχολογία των εγκληματιών.

Μια σειρά, που έχει τα πάντα! Καλές ερμηνείες, σενάριο και είναι σε σκηνοθεσία του αγαπημένου Ντέιβιντ Φίντσερ!

4.  The Crown

σειρές του Netflix

Έχει αποσπάσει τα τελευταία χρόνια αρκετά βραβεία και θεωρείται μια από τις πιο άρτιες, αλλά και ακριβές σειρές. Στην σειρά παρακολουθούμε τα πρώτα χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ. Από το γάμο της και τη στέψη της μέχρι την έντονη σχέση της με την αδερφή της.

Η σειρά έχει γοητεύσει το κοινό με τις εκπληκτικές ερμηνείες της Clair Foy και του Matt Smith (Doctor Who), ενώ εντύπωση προκαλούν και τα υπέροχα κουστούμια.

5. Master of None

Θα μπορούσε κανείς να την αποκαλέσει αυτοβιογραφία, αφού στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Aziz Ansari και μαζί του παίζουν ο πατέρας του, αλλά και φίλοι του. Η σειρά δείχνει τη ζωή του εικοσάχρονου, Dev, Ινδικής καταγωγής ανερχόμενο ηθοποιό, που μόλις έκλεισε ένα ρόλο στην ταινία “The Sickening”.

Το Master of None μιλάει για το ρατσισμό, είτε αυτός γίνεται φανερά, είτε κρυφά. Το πιο σημαντικό, όμως, θέμα που θέτει είναι το θέμα της φυλής το οποίο δεν αποτελεί βασικό παράγοντα για να αποκτήσει κάποιος φιλίες ή σχέσεις.

6. Darkσειρές του Netflix

Άλλη μια ξένη παραγωγή αυτή τη φορά γερμανική και αξίζει να τη δεις. Πολλοί το αποκαλούν ενήλικο Stranger Things.

Η ιστορία είναι αρκετά γνωστή σε μια μικρή βιομηχανική πόλη με πολλά μυστικά εξαφανίζεται ένα έφηβο αγόρι και τότε έρχονται στο φως πολλά περιστατικά που μοιάζουν να συνδέονται.

Σχόλια