Το Burger Fest 2018 γίνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και εκτός από άπειρα ζουμερά burgers θα έχει ένα εξαιρετικό μουσικό line-up και πολλές εκπλήξεις!

Ας δούμε λοιπόν κάποιους από τους λόγους που απλά δεν γίνεται να το χάσεις.

1. Γιατί θα δοκιμάσεις burgers και συνδυασμούς που δεν έχεις δει ξανά σε κατάλογο – Ω ΝΑΙ!

Το κάθε Burger House θα έρθει με ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) σε συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018!

2. Γιατί αυτές οι μουσικάρες θα συνοδεύσουν την κοιλιόδουλη φύση σου

Την πρώτη μέρα θα απολαύσουμε τον International Showman Tonis Sfinosμαζί με τους Kazoo (Salonika), τη δεύτερη τους The Bon Viveurs [Ex the BURGER PROJECT] και Vanilla the band, ενώ η τρίτη μέρα κλείνει εκρηκτικά με Locomondo και BAiLdSA!

3. Γιατί θα παίξουν και DJ sets γιατί όλα τα παραπάνω lives δεν ήταν αρκετά!

Το μουσικό πρόγραμμα ολοκληρώνουν DJ sets απο τον Sergio T και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς manstaradio.gr, Beater.gr & Radio Nowhere!

4. Γιατί θα υπάρξει LIVE cooking από τους καλύτερους chef!

Αναζητήστε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Live Cooking έντος του χώρου του Festival για να απολαύσετε εν δράση μερικούς από τους καλύτερους Chef της χώρας καθώς θα συνδυάζουν μοναδικά αξεπέραστες γεύσεις, δίνοντας ιδέες και παρουσιάζοντας γαστριμαργικά αποτελέσματα που κόβουν την ανάσα!

5. Γιατί εμείς έχουμε πάει στο Burger Fest στην Αθήνα και σου λέμε εγγυημένα ότι είναι κάτι που δεν έχεις δει ξανά.

Πρόσεξε με, θα τρως burgers που δεν έχεις δοκιμάσει ξανά – μέχρι και κρέας κροκόδειλου μπορείς να φας-, θα ακούς μουσικάρες και όλα αυτά για τρεις μέρες, πολλές ώρες και μόνο με 5€. ΤΙ ΑΛΛΟ.

Πότε: 18, 19 και 20 Μαΐου 2018
Πόσο: 5€ [με μπύρα]/ Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00 – 00:00,Σαββάτο 13:00 – 00:00 & Κυριακή 13:00 – 00:00.

Σχόλια