Μάθε τα πάντα αναφορικά με το πρόγραμμα προβολών, τα εισιτήρια, τα βραβεία και τις κριτικές επιτροπές!

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 5ου Whats Up Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” έχει φτάσει στο παρά-πέντε.

Η πλήρης λίστα ταινιών έχει ήδη ανακοινωθεί, με το Διεθνές Διαγωνιστικό πρόγραμμα να σπάει ρεκόρ με 25 πραγματικά πολύ καλές ταινίες να έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και να διεκδικούν τα βραβεία Horrorant, χωρίς ανάμεσά τους να λείπουν και εκείνες που θα κάνουν τη πανευρωπαϊκή και τη διεθνή πρεμιέρα τους.

Αίσθηση προκαλούν και οι 8 ελληνικές και οι 30 ξένες ταινίες μικρού μήκους, που είναι πραγματικά διαμάντια, και οι οποίες επιλέχθηκαν προσεκτικά ανάμεσα σε περίπου 500 υποβολές από νέους κινηματογραφιστές από όλο το κόσμο. Αποδεικνύοντας, έτσι, ότι το μέλλον του είδους διαφαίνεται λαμπρό.

Το θεματικό αφιέρωμα στον H.PLovecraft αποδείχτηκε λίγο πιο περίπλοκη υπόθεση, όμως οι 5 ταινίες που επιλέχθηκαν, αποτελούν ένα άξιο και αντιπροσωπευτικό δείγμα των κινηματογραφικών παραγωγών που έχουν βασιστεί στα έργα του μεγάλου συγγραφέα που σίγουρα θα τις απολαύσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ”Έχοντας πια όλες τις πληροφορίες στα χέρια σου, και αφού έχεις ήδη κυκλώσει τις ταινίες που ξεχώρισες, δε μένει παρά να κάνεις τον προγραμματισμό σου.

Εδώ σου είχαμε μιλήσει για τις 12 πρώτες ταινίες, ωστόσο το αναλυτικό ημερήσιο πρόγραμμα προβολών μπορείς να το βρεις εδώ: https://www.scribd.com/document/377446976/HFF5-Program

Επόμενο βήμα, τα εισιτήρια. Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν -για ακόμη μία χρονιά- στα ίδια ακριβώς επίπεδα, με το απλό εισιτήριο να κοστίζει 6€, το ημερήσιο 10€ και το full pass, ώστε να απολαύσεις όσο το δυνατόν πιο οικονομικά το σύνολο του προγράμματος του 5ου Whats Up Horrorant Film Festival, μόλις στα 40€! Επιπλέον, οι κάτοχοι των full pass θα λαμβάνουν ως δώρο μία από τις αφίσες των ταινιών του φεστιβάλ!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις εδώ: www.horrorantfilmfestival.com/2017/10/book-ticket.html

ΒΡΑΒΕΙΑ & ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Horrorant Film Festival χωρίς Horrorant awards δεν γίνονται! Έτσι, λοιπόν και φέτος, η κριτική επιτροπή του Διεθνούς Διαγωνιστικού θα δώσει συνολικά 10 βραβεία.

  • Βραβείο Horrorant Καλύτερης Ταινίας
  • Βραβείο Horrorant Καλύτερης Σκηνοθεσίας
  • Βραβείο Horrorant Καλύτερου Σεναρίου
  • Βραβείο Horrorant Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας
  • Βραβείο Horrorant Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας
  • Βραβείο Horrorant Καλύτερης Φωτογραφίας
  • Βραβείο Horrorant Καλύτερων Ειδικών Εφέ
  • Βραβείο Horrorant Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής Scapetune
  • Βραβείο Horrorant First Look
  • Βραβείο Horrorant Κοινού

Φυσικά θα δοθούν βραβεία και στα μικρού μήκους διαμαντάκια, με δύο ξεχωριστές κριτικές επιτροπές να δίνουν τα:

  • Βραβείο Horrorant Καλύτερης Ελληνικής Ταινίας Μικρού Μήκους
  • Βραβείο Horrorant Καλύτερης Ξένης Ταινίας Μικρού Μήκους

Τις κριτικές επιτροπές θα απαρτίζουν οι:

Διεθνές Διαγωνιστικό: Δημήτρης Κολιοδήμος (σεναριογράφος, σκηνοθέτης, συγγραφέας), Δημήτρης Παναγιωτάτος (σκηνοθέτης, συγγραφέας), Γιώργος Αλαχούζος (special effects artist)
Ελληνικές ταινίες Μικρού μήκους: Κατερίνα Δημητρόγλου (ηθοποιός), Γιώργος Ξουλόγκης (συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής), Χρήστος Μουρούκης (σκηνοθέτης, κριτικός κινηματογράφου)
Ξένες ταινίες Μικρού μήκους: Θάνος Κερμίτσης (σκηνοθέτης), Θέμης Κατσιμίχας (σκηνοθέτης, σεναριογράφος, φωτογράφος), Πάνος Ηλιακόπουλος (σκηνοθέτης)

Η ώρα έφτασε. Το 5ο Whats Up Horrorant Film Festival  “Νύχτες Τρόμου” ξεκινάει. Πάρε μολύβι και χαρτί, φτιάξε το πρόγραμμά σου, και από τις 3 Μαΐου μπορείς να περάσεις την πιο τρομακτικά απολαυστική εβδομάδα της χρονιάς.

Σχόλια