Ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, αλλά εσύ το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχεις αλλάξει!

Άραγε εσύ σε ποιον από τους παρακάτω τύπους φοιτητών ανήκεις στην εξεταστική;

1. Ο παραταξιακός

Το μόνο που κάνει είναι να ασχολείται με την παράταξη. Έχει πάντα τις καλύτερες σημειώσεις και το πιο πιθανό είναι ότι πάει μισοδιαβασμένος και περνά και τα μαθήματα.

2. Το φυτό

Ξέρει τα ΠΑΝΤΑ! Δεν έχει χάσει παράδοση και είναι ο τύπος που χαιρετάς και μετά σκέφτεσαι απλά γιατί το έκανες. Υπάρχει επίσης και το κακό φυτό, που το παίζει άνετος και χαλαρός και ότι δεν ξέρει τίποτα και στην πραγματικότητα, ξέρει τα πάντα.

3. Ο τουρίστας

Έρχεται μια φορά στο τόσο απλά για να δώσει μάθημα. Το πιθανότερο είναι ότι έχεις να τον δεις πολλούς μήνες ακόμη και χρόνια και είναι γενικά στον κόσμο του!

4. Ο πλακατζής

Είσαι αγχωμένος, γιατί δίνει ένα μάθημα που έχεις κοπεί 500 φορές (διάβασε εδώ πως θα το περάσεις ΣΙΓΟΥΡΑ!) και ο πλακατζής κάνει χαβαλέ και λέει τα πιο ΑΚΥΡΑ πράγματα που θα μπορούσε ποτέ κανείς να πει… Μην προσπαθήσεις να τον κάνεις να σταματήσει…

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.

+1 Αυτός που ξέρει ότι δεν θα γράψει αλλά πάει

Ξέρεις ότι οι πιθανότητες να αποτύχεις είναι πολλές. Επειδή, όμως, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να πέσουν τα θέματα που έχεις διαβάσει, πας να γράψεις! Βλέψεις, η ζωή είναι μια εμπειρία το ίδιο και η εξεταστική και ίσως να τα καταφέρεις…

Σχόλια