Ο Μάιος έφτασε και μαζί του ήρθε και το CollegeLink για να σου προτείνει τις 20 καλύτερες θέσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή!

Όποιος απασχολείται στον τομέα της πώλησης, της τεχνολογίας και γενικότερα του ψηφιακού κόσμου, όχι απλά δεν θα πεινάσει, αλλά είναι πολλά τα περιθώρια να διαπρέψει. Αυτή την δυνατότητα εξέλιξης και απόκτησης όλων των απαραίτητων εφοδίων για ένα λαμπρό μέλλον προσφέρουν και οι θέσεις εργασίας που θα δεις παρακάτω. Και δεν είναι μόνο αυτές. Στο CollegeLink θα βρίσκεις κάθε βδομάδα και καινούριες θέσεις. Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται!

1. Employee Benefit Advisors (B2B) @ Interamerican

Αν είσαι πρόσφατα απόφοιτος ή και εργαζόμενος με εμπειρία και σε ενδιαφέρει ο κόσμος της Finance – Insurance βιομηχανίας, η Interamerican (ναι, καλά διάβασες) εταιρία κορυφαία στον τομέα της ασφάλισης, θα αναλάβει την εκπαίδευσή σου και θα σου προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να γίνεις ένας/μία από τους/τις καλύτερους/ες Benefit Advisors στον τομέα αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις διάθεση για μάθηση και εξέλιξη και να είσαι επικοινωνιακός/ή.

2. Consultant for Telecom Projects @ GNT SA

Η GNT είναι μία ελληνική εταιρία με πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα του IT και ψάχνει τον σωτήρα της που θα βρίσκει λύσεις στα προβλήματα και τις προκλήσεις των projects που αναλαμβάνει. Άμα έχεις πτυχίο Computer Science ή σε αντίστοιχο αντικείμενο, αν έχεις γνώσεις SQL και OOP τότε αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αναπτύξεις τις ικανότητές σου και να εξελίξεις την καριέρα σου!

3. Collection Agent @EUROPEAN RELIANCE GENERAL INSU

Αν είσαι επικοινωνιακός τύπος, σου αρέσει να εξυπηρετείς τους ανθρώπους και έχεις εμπειρία στην τηλεφωνική προώθηση τότε αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία καθώς η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. ασφαλιστική εταιρία, που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών, εκπαίδευση, συμμετοχή στην ομαδική ασφάλιση και ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη σε ένα φιλικό, σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον εργασίας.

4. Digital Marketing & Ecommerce Trainee @ Itrend PC

Αν έχεις σπουδάσει Marketing και ψάχνεις να κάνεις την πρακτική σου, αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για σένα καθώς μέσα από τις καθημερινές αρμοδιότητες που θα αναλάβεις θα μάθεις να κινείσαι πολύ σωστά στον τομέα αυτό, θα εξελιχθείς και θα αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία. Αν έχεις και βασικές γνώσεις Photoshop τότε ακόμη καλύτερα!

5. Hospitality Reservations Agent @rapidbounce

Αν το background σου χαρακτηρίζεται από την εξυπηρέτηση πελατών, αν έχεις την ικανότητα να παρέχεις χρήσιμες λύσεις όταν χρειάζεται και είσαι εξοικειωμένος με την επικοινωνία σε οποιαδήποτε μορφή της τότε αυτή είναι μία τέλεια ευκαιρία για σένα. Η rapidbounce πέραν από το καινοτόμο και μοντέρνο περιβάλλον που προσφέρει, επιθυμεί την συνεχή προσωπική σου ανάπτυξη και σου παρέχει δυνατότητες να την εξελίξεις.

6. MARKETING COMMUNICATION ASSISTANT @SAILBOOKING.GR

Το μάρκετινγκ όπως πολύ καλά γνωρίζεις εσύ που το σπουδάζεις ή το εξασκείς δεν είναι ένας ξεκάθαρος ρόλος. Έχει πολλές πτυχές οι οποίες είναι απαραίτητες για να έχει επιτυχία. Με πολλές από αυτές θα ασχοληθείς στην θέση αυτή, ώστε να εξελιχθείς σε έναν έμπειρο και επαγγελματία Marketer. Αν γνωρίζεις καλά αγγλικά, έχεις δίπλωμα οδήγησης και ξέρεις να χειρίζεσαι τα social media τότε μην αργείς και κάνε την αίτησή σου.

7. Digital Graphic Designer @ Protera Technologies, Inc.

Η Protera Technologies, μία διεθνής εταιρία IT υπηρεσιών που πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα των 90s’ στο Σικάγο και κουβαλάει τεράστια εμπειρία, αναζητά έναν/μία δημιουργικό/ή και καινοτόμο/α Digital Graphic Designer. Αν μιλάς καλά τα αγγλικά και έχεις εμπειρία πάνω σε αυτόν τον τομέα, τότε κάνε την αίτησή σου και δείξε τί αξίζεις! Η ευκαιρία να δουλέψεις σε μία τέτοια εταιρία είναι πολύ καλή για να την χάσεις.

8. Software Engineer (Full-Stack) @ jamjar.gr

Αν έχεις εμπειρία ως software engineer και γνωρίζεις άριστα έστω και μία γλώσσα προγραμματισμού, αν είσαι μια ευχάριστη και επικοινωνιακή προσωπικότητα που την διακατέχει το ομαδικό πνεύμα, τότε είσαι το κατάλληλο άτομο για την jamjar.gr, μέλος της ομάδας της Skroutz. Στην θέση αυτή θα απολαύσεις την ελευθερία δημιουργικότητας μέσα σε ένα τεχνολογικά καινοτόμο περιβάλλον και θα έχεις την ευκαιρία να εργάζεσαι σε μία αναπτυσσόμενη dev κοινότητα.

9. Συντονισμός Διαφημιστικών Project @DELTA GROUP

Αν θες να εργαστείς σε ένα δημιουργικό, οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον στον τομέα του Μάρκετινγκ και της Διαφήμισης αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για σένα ακόμα και αν δεν έχεις σπουδάσει πάνω σε αυτά τα αντικείμενα, αρκεί να έχεις διάθεση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Η Delta Group θα σου παρέχει την εκπαίδευση που χρειάζεσαι.

10. TRAINEE @ SIOUFAS AND ASSOCIATES

Η δικηγορική εταιρία SIOUFAS AND ASSOCIATES, με ηγετική θέση στον τομέα της, επιδιώκει την συνεχή ανάπτυξή της. Σαν εταιρία που στοχεύει στην καινοτομία και στην ποιότητα των υπηρεσιών της, αποκτά την ανάγκη για νέο ανθρώπινο δυναμικό. Αν σπουδάζεις στον τομέα του Business Administration ή κάποιον σχετικό και θες η πρακτική σου άσκηση να σου δώσει πολύτιμη εμπειρία, αυτή η θέση είναι μία τέλεια ευκαιρία!

11. Back-end Developer @Generation – Y

Dev, επειδή αρκετό μπέρδεμα έχουν οι κώδικες (τουλάχιστον έτσι όπως το βλέπω εγώ) θα σου τα πω απλά. Αν ξέρεις MySQL, αν έχεις γνώσεις πάνω σε αυτές τις εφαρμοφγές: JSON, REST, API και αν γνωρίζεις έστω και μία από αυτές τις γλώσσες προγραμματισμού: Ruby, PHP, Python αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να εξελίξεις την καριέρα σου. Αυτό γιατί η Generation Y είναι μία πολυεθνική εταιρία με εμπειρία στον τομέα της και τα challenges που θα αντιμετωπίσεις δουλεύοντας εκεί, θα σου ανοίξουν τον δρόμο για ένα λαμπρό μέλλον!

12. Junior Copywriter @Tamasenco

Σε εξιτάρει ο κόσμος των online games; Έχεις τρομερή ικανότητα να μιλάς και να γράφεις στα αγγλικά; Θα ήθελες να εργαστείς σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που προσφέρει στους ανθρώπους του προοπτικές εξέλιξης, ευέλικτα ωράρια και ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών; Φυσικά και θα ήθελες! Γι’ αυτό μην αργείς και κάνε την αίτησή σου!

13. Editor @ OZON

Αν θες να κάνεις την πρακτική σου σε μία εξαιρετικά δημιουργική θέση με ευρύτατο φάσμα θεμάτων ενασχόλησης, τότε αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία να ξεκινήσεις την καριέρα σου. Στην θέση αυτή θα μπορείς να γράφεις σχετικά με την μόδα, το φαγητό, πολιτιστικό και κουλτουριάρικο περιεχόμενο καθώς και τα ταξίδια. Δεν μπορείς να πεις, με τέτοια ποικιλία δεν θα ξεμείνεις ποτέ από έμπνευση!

14. Graphics Designer @ Lord

Αν έχεις βασικές γνώσεις Adobe Creative Suite και θα ήθελες να κάνεις την πρακτική σου σε μία ελληνική εταιρία, τότε αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις την καριέρα σου. Η Lord είναι μία ελληνική εταιρία παραγωγής ελληνικών εσωρούχων και εσύ στην θέση αυτή θα αναλάβεις τον σχεδιασμό εντύπων για τα προϊόντα.

15. Junior Software Engineer @ TWIN NET LTD

Αν ξέρεις μία από από αυτές: Php, C++, Java τις γλώσσες προγραμματισμού, αν έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις και θες να εξελίξεις την καριέρα σου μέσα σε μία εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα σου, τότε αυτή είναι η θέση που έψαχνες. Εδώ θα έχεις την δυνατότητα να συνεργάζεσαι με έμπειρους επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς!

16. Web Developer (Full-Stack) @ Danaos Management Consultants S.A.


Η Danaos management Consultans, ένας παγκόσμιος ηγέτης στην software τεχνολογία για την ναυτιλιακή βιομηχανία ψάχνει άτομα με ακόρεστη δίψα για μάθηση και εξέλιξη, διατεθειμένα να αναλάβουν ρίσκα και χτίσουν πάνω σε ιδέες. Καταλαβαίνεις και μόνος σου, πως τα πλεονεκτήματα του να δουλεύεις σε μια εταιρία με αυτό το κύρος, είναι πολλά. Δες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και κάνε την αίτησή σου!

17. Technical Consultant @ Veltio

Ζεις στην Θεσσαλονίκη ή θα ήθελες να ζεις στην συμπρωτεύουσα που σαν αυτήν στον κόσμο δεν είναι άλλη; Αν έχεις καλή γνώση έστω και μίας από των γλωσσών OOP, αν αγαπάς αυτό που κάνεις και σου αρέσουν τα ταξίδια τότε αυτή είναι μία τρελή ευκαιρία για σένα. Όχι μόνο θα εργάζεσαι σε μία από τις ομορφότερες χαλαρές πόλεις της Ελλάδας, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις στην Ευρώπη, την Ασία και την Μέση Ανατολή. Τόσα έπαθλα ούτε το Survivor!

18. ΠΩΛΗΤΡΙΑ @ N.MALAMAS SA

Αν αγαπάς την μόδα, είσαι καλός στην επικοινωνία με τον κόσμο και ψάχνεις απασχόληση σε θέση που μπορεί να σε εξυπηρετήσει όσον αφορά την τοποθεσία, τότε αυτή η θέση Sales assistant στην Ν. Μάλαμας ΑΕ σε αφορά! Η προϋπηρεσία είναι απαραίτητη, αλλά αν πιστεύεις ότι το έχεις, μην το σκέφτεσαι.

19. ASO / SEO @Tamasenco

Σε εξιτάρει ο κόσμος των online games; Έχεις γνώσεις πάνω στο App Store Optimization και Search Engine Optimization; Μην πεις άλλα. Αυτή είναι η ευκαιρία σου. Αν θες να παίρνεις πρωτοβουλίες και να χαράζεις στρατηγικές για την επιτυχία, κάνε την αίτησή σου και βάλε τα δυνατά σου να πετύχεις!

20. Customer Care & Tech Support Roles @Teleperformance Greece

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Σχόλια