18 θέσεις εργασίας από το Collegelink, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!

Έχεις σπουδάσει πάνω στον τομέα του IT; Έχεις κάποια εμπειρία, είτε από προσωπικά projects, είτε από αντίστοιχη θέση σε προηγούμενη εμπειρία και ψάχνεις για εργασία; Σταμάτησε ό,τι κάνεις γιατί βρίσκεσαι στο σωστό μέρος και οι θέσεις εργασίας είναι πολλές και είναι κρίμα να τις χάσεις!

Βέβαια, δεν σταματά και η ζήτηση και σε άλλους τομείς όπως αυτός του Marketing, των Πωλήσεων και της Διαφήμισης. Έτσι λοιπόν, αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, μην αποχωρίσεις αφού θα βρεις και εσύ αυτό που ψάχνεις!

Εδώ, λοιπόν, θα βρεις 18 από αυτές τις θέσεις εργασίας!

1. Ασφαλιστικός Σύμβουλος @ Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία όσο και το γραφείο της καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

2. Backend Web Developer @ HAPPYONLINE

Αν είσαι Backend Developer και θες και εσύ να βοηθάς με τις γνώσεις σου, ώστε να είναι όλοι Happy online, τότε πραγματοποίησε τον σκοπό σου με την βοήθεια της τρομερής ομάδας της εταιρίας αυτής. Γίνε αυτός/ή που όχι μόνο θα διατηρήσει το υπέροχο portfolio της εταιρίας, αλλά θα το απογειώσει!

3. Customer Success Hero @ MYJOBNOW

Αν είσαι πολύ καλός/ή στην επικοινωνία, αν είσαι από τους ανθρώπους που το έχουν μεγάλη άνεση να μιλούν στο τηλέφωνο (αν είσαι από εκείνους που ντρέπονται να παραγγείλουν σουβλάκια από το τηλέφωνο, τότε δεν είσαι ακόμα έτοιμος για αυτή την θέση. Παρ’ όλα αυτά, καλό θα ήταν να το αποβάλεις. Δεν είναι κάτι, μία απόφαση μόνο!), αν λοιπόν, είσαι ευχάριστη προσωπικότητα και έχεις πολύ καλές γνώσεις Η/Υ τότε αυτή η StartUp σε χρειάζεται να εξελιχθείτε παρέα.

4. SMS & Viber Key Account Manager @ YUBOTO

Σίγουρα κάποια στιγμή θα έχεις λάβει και εσύ κάποιο ενημερωτικό μηνυματάκι στο Viber σχετικά με κάποια προσφορά, η οποία ήταν ότι χρειαζόσουν εκείνη την στιγμή. Ε, λοιπόν, πίσω από αυτήν την πολύ έξυπνη υπηρεσία κρύβεται η Yuboto, στην οποία έχεις τώρα την ευκαιρία να γίνεις μέλος. Αν σε ενδιαφέρει ο κλάδος του B2B και σου αρέσει να τα έχεις όλα υπό τον έλεγχό σου, τότε αυτή η θέση είναι η καλύτερη ευκαιρία να τα συνδυάσεις!

5. PHP Developer @ NOVOVILLE

H novoville είναι μία εταιρία που δραστηριοποιείται στον GovTech τομέα, έχει παρουσία ήδη σε 40 Ευρωπαϊκές πόλεις με ένα και μόνο σκοπό: Να αλλάξουν προς το καλύτερο! Αν έχεις εμπειρία σε backend development και σε εμπνέει το όραμα της Novoville, τότε κάνε την αίτησή σου και βοήθησε την να τον φτάσεις όσο πιο μακριά γίνεται!

6. Junior Software Developer @ Synectics Ltd

Η πανέμορφη Κύπρος σε καλεί στην πρωτεύουσα της για να εργαστείς στην θέση Junior Software Developer για την εταιρία Synectics Ltd. Aν έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές σου σε Computer Science/ Computer Engineering, δες τι προϋποθέσεις ζητά η θέση γιατί αξίζει να εργαστείς σε ένα τόσο δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον.

7. Full-stack Web Developer @ GUESTFLIP PC

Η GuestFlip είναι μία tech startup η οποία χρειάζεται ταλαντούχα άτομα που θα ταιριάξουν με την κουλτούρα της και θα την βοηθήσουν να βελτιώσει την Innovative Social Media πλατφόρμα τους. Η GuestFlip πάει κόντρα στα συνηθισμένα, γι’ αυτό και αν ξεκινήσεις εκεί την επαγγελματική σου πορεία θα σεβαστεί το γεγονός αν είσαι πρωινός τύπος ή νυχτοπούλι. Θα δεχτεί αυτό που συμφέρει καλύτερα την απόδοσή σου! Κάνε την αίτησή σου και όταν σχολάς θα θες να αράζεις και για μπυρίτσα!

8. Information Security Consultant @ OBRELA SECURITY INDUSTRIES

Η Obrela Security Industries είναι εταιρία παροχής συμβουλών ασφαλείας με πολύ μεγάλη επιτυχία και δραστηριότητα παγκοσμίως. Αν είσαι έτοιμος/η να εργαστείς σε ένα από τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα εταιρικής ασφάλειας και να γίνεις μέλος της dream team τους τότε κάνε την αίτησή σου!

9. Client Advisors @ Mellon Group of Companies

Θες να γίνεις μέλος μιας άκρως επιτυχημένης ομάδας; Σου αρέσει να επιτυγχάνεις τους στόχους σου και να εξελίσσεσαι επαγγελματικά; Ξεκίνα μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές πολυεθνικές στην θέση Client Advisor. Αν ψάχνεις για part time θέση με ευελιξία ωραρίου, τότε η θέση αυτή είναι ότι πρέπει για σένα.

10. Digital Marketing Specialist @ SLEED

H Sleed είναι μία επιτυχημένη στον κλάδο της εταιρία, βραβευμένη πολλάκις για τις εξαιρετικές υπηρεσίες της, ψάχνει για τον/την επόμενο/η Digital Marketing Specialist. Αν έχεις γνώσεις πάνω στα εργαλεία που είναι απαραίτητα στο Digital Marketing και θέλεις να δουλέψεις σε ένα ανταγωνιστικό και άκρως ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, τότε η θέση αυτή είναι κομμένη και ραμμένη για εσένα!

11. Σύμβουλος Τηλεφωνικών Πωλήσεων @ WATT+VOLT

Σ’ έναν κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς, το όραμα της WATT+VOLT είναι να βρίσκεται πάντα σε θέση να προσφέρει σε κάθε Έλληνα καταναλωτή, καινοτομικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις δικές του ανάγκες, με σεβασμό στο περιβάλλον και εφόδια την υψηλή τεχνολογική υποδομή και την τεχνογνωσία και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της. Αν σου αρέσει να εξυπηρετείς τους ανθρώπους και έχεις το πάθος να συνεχίσεις το όραμα της WATT+VOLT τότε κάνε την αίτησή σου!

12. Marketing/HR/Sales Positions @DELTA GROUP

Αν θες να εργαστείς σε ένα δημιουργικό, οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον στον τομέα του Marketing, HR ή Πωλήσεων, αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εσένα, ακόμα και αν δεν έχεις σπουδάσει πάνω σε αυτά τα αντικείμενα, αρκεί να έχεις διάθεση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Η Delta Group θα σου παρέχει την εκπαίδευση που χρειάζεσαι.

13. Account Manager – Sales Consultant @ Doctoranytime

Αν ζήσεις την εμπειρία του Doctoranytime.gr θα καταλάβεις τι θα πει να κάνεις τις ζωές των ανθρώπων καλύτερες, ευκολότερες βοηθώντας στους στο πιο νευραλγικό κομμάτι της ζωής τους, την υγεία! Η διαχείριση του προφίλ ενός γιατρού καθώς και της σχέσης του γιατρού με την εταιρεία, είναι από τα πιο σημαντικά αντικείμενα στο Doctoranytime. Γι’ αυτό αναζητά άτομα που έχουν τη διάθεση να μάθουν και να γίνουν experts στις πωλήσεις ενός τεχνολογικού προϊόντος όπως είναι το doctoranytime.gr.

14. Junior Java Developer @ GNT SA

Μία ελληνική εταιρία με πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα του IT αναζητά άτομο για την θέση του Junior Java Developer. Ποια ευκαιρία είναι καλύτερη να εξελίξεις την καριέρα σου ως Developer, από μία εταιρία που εξειδικεύεται στον κλάδο; Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά! Μπες να δεις περισσότερα για την εταιρία και τις απαιτήσεις τις θέσεις και κάνε την αίτησή σου!

15. YouTube Channel Coordinator @ Digital Minds

Νομίζω πως και μόνο από τον τίτλο της θέσης έχεις ήδη ενθουσιαστεί και ο ενθουσιασμός σου θα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερος που θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε αυτήν την εταιρία. Σε μία τόσο δημιουργική θέση το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς στιγμή. Η Digital Minds δίνει μεγάλη έμφαση στους ανθρώπους της, γι αυτό αν τα καταφέρεις καλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσεις εκεί και μετά την ολοκλήρωση της πρακτικής σου.

16. Junior Developer @ SICOA

Αν έχεις πάθος με την τεχνολογία, διαθέτεις αναλυτικό τρόπο σκέψης, αν είσαι ο τύπος/τύπισα που του αρέσει να αντιμετωπίζει προκλήσεις και να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα, αν είσαι πρόθυμος να μαθαίνεις συνεχώς και νούργια πράγματα και τα πιάνεις εύκολα τότε είσαι το άτομο που ψάχνει η SICOA. Μία εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα του IT και  του business process consultancy και ενδιαφέρεται για την συνεχή εξέλιξη της ομάδας της.

17. Ε-Shop Administrator @ OneforCare

Αν έχεις εμπειρία στην διαχείρηση πλατφορμών ecommerce και ικανότητες επικοινωνίας και οργάνωσης, τότε είσαι το άτομο που χρειάζεται η OneforCare για την διαχείρηση του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η εταιρία προσφέρει συνεχής εκπαίδευση και δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.

18. Customer Care & Tech Support Roles @TELEPERFORMANCE GREECE

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις εργασίας οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Σχόλια