Θέσεις πρακτικής άσκησης σε 3 εξαιρετικούς φορείς!

H Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος AE (ΚΠΙΣΝ ΑΕ) στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας και ανάπτυξης κοινών δράσεων με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) και την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) προσφέρει σε άτομα ηλικίας 18-35 ετών τη δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στους τρεις φορείς.

 

Μάθε – Διασκέδασε – Μοιράσου
Κάνε LIKE στο Frapress.gr και στήριξε την προσπάθεια μας!

Το πρόγραμμα υλοποιείται χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων.

Η πρωτοβουλία Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων του ΙΣΝ στοχεύει να συμβάλει στην αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού ανεργίας στην Ελλάδα, αποσκοπώντας στη δημιουργία καλύτερων προοπτικών εργασίας και νέων ευκαιριών ανάπτυξης δεξιοτήτων για τη νέα γενιά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση σε πεδία σχετικά με τις διάφορες πτυχές της λειτουργίας των τριών φορέων. Μέσα από το πρόγραμμα, οι ασκούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας και επίλυσης προβλημάτων, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν εκ των έσω τους μηχανισμούς και τον τρόπο λειτουργίας των τριών φορέων.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2018 και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2019. Η σύμβαση πρακτικής άσκησης θα καταρτισθεί με την ΚΠΙΣΝ ΑΕ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να:

  • είναι ηλικίας 18-35 ετών
  • έχουν σε ισχύ ενεργό ΑΦΜ
  • μπορούν να εργασθούν νόμιμα στην Ελλάδα
  • έχουν πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2 και άνω
  • υποβάλουν αντίγραφο πτυχίου που αφορά προγράμματα μεταλυκειακής εκπαίδευσης τουλάχιστον τριετούς διάρκειας (για προπτυχιακά) ή μονοετούς διάρκειας (για μεταπτυχιακά).
  • επιλέξουν μέχρι 3 γνωστικά πεδία (Φωτογραφία, Πληροφορική, Βιβλιοθηκονομία, Τέχνη Ήχου, Τέχνες Ήχου & Εικόνας, Γραφιστική, Μουσική και Μουσικολογία, Μουσικές & Παραστατικές Τέχνες, Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία / Marketing & Διαφήμιση, Πολιτιστική Διαχείριση, Οικονομικά & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Αρχιτεκτονική)

Προκειμένου να διατηρηθεί το αδιάβλητο της διαδικασίας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής εκ νέου της αίτησης ή συμπληρωματικών στοιχείων, οπότε παρακαλείσθε να έχετε ελέγξει λεπτομερώς όλες τις σχετικές πληροφορίες και επιλογές πριν την ολοκλήρωση υποβολής της αίτησης.

Κάντε την αίτηση εδώ –> https://internship.snfcc.org/

Πηγή: eduguide

Σχόλια