Ο βοηθός σκηνοθέτη του Game of Thrones μας προετοιμάζει για τον 8ο κύκλο και εμείς δίνουμε το πιο τέλειο δώρο για τους λάτρεις της σειράς!

“Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο”… Με αυτή την ανάρτηση του στο Instagram ο βοηθός σκηνοθέτη, Τζόναθαν Κουίνλαν, προετοίμασε τους φανατικούς οπαδούς του Game of Thrones για όλα όσα θα συμβούν στον 8o και τελευταίο κύκλο της σειράς-έπους του HBO.

Ο Κουίνλαν ανέβασε τη φωτογραφία μιας ευχαριστήριας κάρτας των παραγωγών προς τους συντελεστές που εργάστηκαν για τα γυρίσματα παραδίδοντας ένα spoiler σε όλους.

“55 συνεχόμενες νύχτες. 11 εβδομάδες. 3 τοποθεσίες. Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο”… έγραψε για τη μάχη όλων των μαχών που θα ολοκληρώσει τις περιπέτειες στο Ουέστερος.

Η μάχη λέγεται ότι θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή από τη σκηνή στο επεισόδιο της σειράς Battle of the Bastards και την επίθεση στο Loot Train.

Άλλωστε η νέα μάχη χρειάστηκε σχεδόν διπλάσιο χρόνο γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί, γεγονός που μαρτυρεί το φιλόδοξο όραμα της παραγωγής.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η μεγάλη μάχη του 8ου κύκλου λαμβάνει χώρα στο κάστρο του Ουέστερος το οποίο θα πολιορκηθεί από τον Night King και τους ζόμπι ακόλουθους του.

Aναμένουμε στις οθόνες μας με ανυπομονησία…

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Μέχρι τότε όμως, ως αληθινοί φαν, ανακαλύψαμε την συλλεκτική συλλογή με τις υπέρτατες φιγούρες των χαρακτήρων της σειράς στο Touvlakia.gr και σας την κάνουμε δώρο!

Πώς θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό;

Με 3 πολύ απλά βήματα!

  1. Κάντε like στο fanpage του Frapress.gr και στο Touvlakia
  2. Κάντε tag 3 φίλους σας σε σχόλιο στο post του διαγωνισμού που βλέπουν μανιωδώς Game of Thrones
  3. Kάντε like στο post του διαγωνισμού στο Facebook Fanpage μας

Ο διαγωνισμός λήγει στις 27/4 στις 12:00 το μεσημέρι και ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα!

Καλή επιτυχία 🙂

 

 

 

*Ο διαγωνισμός λήγει στις 27/4 στις 12:00 το μεσημέρι και ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα!

Καλή επιτυχία 🙂

Σχόλια