Ποικίλες οι αντιδράσεις μετά την αναστολή λειτουργίας του UberX!

Η ανακοίνωση της εταιρείας έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία.

Αφού ψηφίσατε, λοιπόν, εδώ με πλειοψηφία 80% ότι καλά θα κάνουν να αφήσουν το Uber ήσυχο, ιδού νέα αίτηση για συλλογή υπογραφών.

“Όχι ταξί με το ζόρι, ναι στην καινοτομία”

“Απο σήμερα οι κάτοικοι και επισκέπτες της Αθήνας δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την υπηρεσία uberX για τις μετακινήσεις τους. Εκτός από καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και καλύτερες τιμές, αυτή η υπηρεσία της Uber βοήθησε χιλιάδες συμπολίτες μας να βρουν εργασία.

Με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της, η κυβέρνηση οδηγεί χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία και αφαιρεί το δικαίωμα της επιλογής σε εκατομμύρια κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας.

Ζητάμε την άμεση αφαίρεση του περιορισμού της ελάχιστης χρονικής διάρκειας μίσθωσης στις υπηρεσίες εκμίσθωσης επιβατικών ΙΧ με οδηγό καθώς και την αφαίρεση της υποχρέωσης να ξεκινάει η μίσθωση από την έδρα ή το γκαράζ της επιχείρησης.

Αυτοί οι περιορισμοί δεν οφελούν τους καταναλωτές ούτε το δημόσιο συμφέρον και δεν δικαιολογούν τον περιορισμό των ελευθεριών που πηγάζουν από το άρθρο 4 παράγραφο 1 του Συντάγματος. Οφελούν μόνο όσους εκμεταλλεύονται άδειες ταξί. Εμείς λέμε ΟΧΙ στη προστασία στενών επενδυτικών συμφερόντων εις βάρος της κοινωνίας. Λέμε ΝΑΙ στις επιλογές, ΝΑΙ στην ελευθερία, ΝΑΙ στη καινοτομία.”

Υπογράψτε τώρα την αίτηση αν συμφωνείτε εδώ!

Σχόλια