Οι πιο παράξενες εφευρέσεις στον σύγχρονο κόσμο που σίγουρα θα αγόραζες αν τις πετύχαινες κάπου!

Ξέρω τι κάνεις. Μπαίνεις στο μαγαζί, βλέπεις κάτι τόσο περίεργο, που πιθανότατα δεν θα σου αλλάξει τη ζωή, ούτε έχει κάποια διακριτή χρησιμότητα και αμέσως, ο νεοφλοιός σου μπαίνει σε λειτουργία πτήσης.

Η παρόρμηση είναι σε έξαψη. Είσαι και επισήμως ”intrigued”.

Τι κάνεις;

Αναμφίβολα, το κάνεις δικό σου και το εξερευνείς. Νιώθεις περήφανος που έχεις στην κατοχή σου κάτι ανορθόδοξο και σπάνιο. Μην χαίρεσαι όμως, δεν είσαι ο μόνος, όλοι το κάνουμε.9 παράξενες εφευρέσεις που θα αγόραζες χωρίς δισταγμό!

Όλοι, αυτή τη στιγμή στα σπίτια μας, έχουμε σίγουρα, όμορφα τετραδιάκια που δεν μας πάει η καρδιά να τα γράψουμε και να τα λερώσουμε, μπρελοκάκια φακούς που τα θυμόμαστε μόνο όταν πέφτει το ρεύμα και ότι πιο κουλό γκάτζετ μπορείς να φανταστείς, κάπου χωμένο στο συρτάρι. Αλλά οι εφευρέσεις που θα δούμε εδώ, δεν συγκαταλέγονται σε αυτά τα αντικείμενα.

Είναι ευφυή κατασκευάσματα, από καλόψυχους ανθρώπους, που σίγουρα θέλουν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

1. Η ιπτάμενη μπανιέρα!

Θα ξεκινήσω με το όνειρο κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας και ίσως την πιο αισθησιακή κατασκευή που έχει εφευρεθεί ποτέ. Την ιπτάμενη μπανιέρα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον, που δεν θα εκτιμούσε αυτό το αριστούργημα.

Η καθαριότητα αν μη τι άλλο, θα είχε την έννοια της ψυχαγωγίας και του διαλογισμού. 9 παράξενες εφευρέσεις που θα αγόραζες χωρίς δισταγμό!

2. Αυτό το πλαστικό ποτήρι, δεν είναι αυτό που φαίνεται!

Συνεχίζουμε, με μια εξίσου πρωτοποριακή εφεύρεση, αυτή του πλαστικού ποτηριού -α λά σταρμπακς- που όμως έχουν κάτι ιδιαίτερο. Στην ουσία, εκτός από την υπέροχη αίσθηση του ζεστού καφέ στα χείλη σου, θα αισθάνεσαι και το καπάκι σε σχήμα χειλιών, να σου δίνει σκέτα, μέτρια ή γλυκά φιλιά9 παράξενες εφευρέσεις που θα αγόραζες χωρίς δισταγμό!

3. Η ολόσωμη ομπρέλα

Και προχωράμε στην χαρά του αντικοινωνικού. Η πιο έξυπνη εφεύρεση, για να ξεφεύγεις από περίεργες καταστάσεις, με την πιο εύλογη δικαιολογία. Αυτή του καιρού. Και δεν είναι άλλη, από την ολόσωμη ομπρέλα.  Θα σε αγαπάει και θα σε προστατεύει από τον καιρό και τις κοινωνικές συναναστροφές, πάντα με μια αίσθηση στυλ9 παράξενες εφευρέσεις που θα αγόραζες χωρίς δισταγμό!

4. Εξολοθρεφτής βαμπίρ!

Αυτή η εφεύρεση είναι από αυτές, που μόλις έρθεις αντιμέτωπος μαζί τους, αναρωτιέσαι για την ψυχοσύνθεση του δημιουργού τους. Αυτή λοιπόν η κατασκευή, είναι σίγουρα άξια λόγου. Και ναι, είναι απωθητικό σπρέι για βρικόλακες. Σίγουρα θα βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση, αν ποτέ συναντήσεις βρικόλακα και έχεις ήδη προετοιμαστεί για αυτή την αναμέτρηση.

9 παράξενες εφευρέσεις που θα αγόραζες χωρίς δισταγμό!

5. Το BIC πιρούνι

Η επόμενη είναι σαφώς, η πιο χρήσιμη από όσες είδαμε μέχρι τώρα. Φαντάσου, να είσαι στην δουλειά και να θες να φας την σαλάτα που είχες αφήσει από προχθές στο ψυγειάκι του γραφείου, αλλά δεν πρόλαβες ποτέ να την τελειώσεις, γιατί είσαι δουλευταράς. Δεν έχεις όμως πιρούνι. Τι κάνεις; Αγοράζεις τον στυλό-πιρούνι και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις για αυτό, ποτέ ξανά. Πρόκειται για μια πλαστική κατασκευή, του πάνω μέρους μαχαιροπίρουνων, που ”κουμπώνουν” πάνω στο στυλό σου. Τι πιο βολικό!9 παράξενες εφευρέσεις που θα αγόραζες χωρίς δισταγμό!

6. Το visual reality meteo

Παρόλα αυτά, υπάρχει άλλη μια εφεύρεση, που συναγωνίζεται σε χρησιμότητα την παραπάνω. Δεν χρειάζεται πλεόν να μπαίνεις στο meteo λίγο πριν κοιμηθείς ή να βλέπεις τον Αρνιακό στον Αντ1, προκειμένου να μάθεις τον καιρό. Μπορείς να αποκτήσεις αυτό το χρηστικό μηχάνημα, που σου δείχνει τον καιρό με έναν αρκετά ενδιαφέροντα τρόπο. Και όταν λέμε σου δείχνει το εννοούμε κυριολεκτικά και με πολύ αληθοφανή εφέ.9 παράξενες εφευρέσεις που θα αγόραζες χωρίς δισταγμό!

7. Η ειλικρινής κάλτσα

Αν έχεις θάρρος, θράσος και χιούμορ, το παρακάτω προϊόν είναι για σένα. Είναι η ειλικρινής κάλτσα. Αν δεν έχει τρόπο να το πεις, πες το με μια κάλτσα. Είναι ένας έξυπνος τρόπος, να εκφράσεις τα πραγματικά σου αισθήματα και πίστεψέ με, το μήνυμα σου θα βρει τον δέκτη του, αρκεί να κάτσεις δίπλα του. 9 παράξενες εφευρέσεις που θα αγόραζες χωρίς δισταγμό!

8. Το οικολογικό κολιέ

Μια άλλη ιδέα για να είσαι διαφορετικός και να το δείχνεις, είναι τα περίεργα αξεσουάρ. Κάνε στυλιστικές επιλογές, που λένε κάτι για σένα. Όπως αυτή εδώ. Το κολιέ-γλαστρούλα. Με την πρώτη ματιά, θα μπορεί να καταλάβει κανείς, το πάθος σου για την οικολογία και την έντιμη συμβολή σου, στις ενέργειες αναδάδοσης κάθε καλοκαίρι. 9 παράξενες εφευρέσεις που θα αγόραζες χωρίς δισταγμό!

9. Ο πόλεμος των δαχτύλων!

Και φυσικά άφησα το καλύτερο για το τέλος. Είμαι σίγουρη ότι ξέρεις ή έχεις παίξει τον πόλεμο των αντίχειρων. Το πιο διαδεδομένο παιχνίδι μετά το όνομα ζώο πράγμα, που παίζεις όταν δεν έχεις τι άλλο να κάνεις. Με αυτή την εφεύρεση λοιπόν, μπορείς να πολεμάς τα δάχτυλα του άλλου, χρησιμοποιώντας τα δικά σου, αφού πρώτα τους φορέσεις μίνι φωτεινά σπαθάκια α λα star wars. Ακόμα και να χάσεις, θα έχεις κερδίσει.9 παράξενες εφευρέσεις που θα αγόραζες χωρίς δισταγμό!

Σχόλια