Η Στέλλα Μιζεράκη έχει ξεχωρίσει στο Power of love! Ας μάθουμε κάποια πράγματα από το βιογραφικό και φυσικά την ηλικία της!

1.Η Στέλλα Μιζεράκη είναι 22 χρονών και κατάγεται από την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο

2. Στις 17 Νοεμβρίου 2017 δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με την ίδια να κρατά το πτυχίο της.

3. Το 2016 η Κρητικιά είχε κερδίσει τον τίτλο της «Μις Ελλάς» στα Ελληνικά καλλιστεία που είχαν πραγματοποιηθεί στο «Άσπρο Πιάτο – Mansion» στην Γλυφάδα.

4. Έχει σπουδάσει Business Management και ασχολείται με το μόντελινγκ.

5. Είναι ανυπόμονη, ότι θέλει το θέλει τώρα (όπως είπε η Μαρία Μπακοδήπου πριν την υποδεχτεί στο σπίτι). Πιστεύει όπως είπε πως ότι θέλουμε πρέπει να το διεκδικούμε, έχει λίγο λιγότερο υπομονή από ότι έχουν όλοι οι άνθρωποι, όπως δήλωσε.

Είναι ζηλιάρα όπως δήλωσε στο βίντεο της παρουσίασης της, δεν κοιτάει την εμφάνιση σε έναν άντρα, ένας άντρας για να την εντυπωσιάσει πρέπει να τη γοητεύσει με το μυαλό του και το χαρακτήρα του.

Για να της αρέσει κάποιος πρέπει να τη διεκδικήσει πρώτα αυτός πολύ. Δεν κάνει το πρώτο βήμα εκείνη. Δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Θέλει πρώτα να μιλήσει με τον άλλον, να τον καταλάβει και μετά να τον ερωτευτεί.

6. Πριν λίγο καιρό όπως η ίδια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε κάνει μια guest εμφάνισή στη σειρά Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια.

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Παναγιώτη Ζάρλα!

 Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη! 

Είστε υπέροχοι!!!! Τα μηνύματα σας με κατακλύζουν συνεχώς και δεν έχω λόγια να περιγράψω ποσο όμορφα συναισθήματα μου δημιουργούν!!!! Σας ανταποδίδω την αγαπη μου σε ολους ξεχωριστά τα μηνύματα σας είναι τόσα πολλά που δεν προλαβαίνω να απαντώ πάντα σε όλα!!!! Η αγάπη που μου δείχνετε είναι μοναδική και με συγκινεί η στήριξη σας!!!! Το power of love είστε εσείς και εσείς το δημιουργείτε!!!!Love you all!!!! ❤️❤️❤️❤️

A post shared by stella mizeraki Official 💎💎 (@stellamizeraki) on

 

Σχόλια