Η Vodafone μας συνδέει με όλη την οικογένεια και τους καλύτερους προορισμούς!

O διαγωνισμός έχει λήξει!

Η καλύτερη σύνδεση είναι αυτή της οικογένειας! Για αυτό και η Vodafone δημιούργησε μια σελίδα αποκλειστικά για την οικογένεια, όπου μέσω ενός μεγάλου διαγωνισμού, κληρώνει super δώρα όπως ταξίδια σε Ελλάδα & εξωτερικό για όλα τα μέλη της οικογένειας, και συνδέσεις επικοινωνίας & ψυχαγωγίας για το σπίτι.

Ο χρήστης που θα επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.vodafonefamily.gr, με έναν εύκολο & γρήγορο τρόπο μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, απαντώντας σε τρεις απλές ερωτήσεις.

Μόλις συμπληρώσει τα πεδία που ζητάει η Vodafone, ο Vodafone συνδρομητής κερδίζει μία συμμετοχή για την κλήρωση με δώρα που θα χαρεί με όλη την οικογένειά του.

Τα δώρα περιλαμβάνουν: 1 ταξίδι στο Παρίσι για 4 ημέρες (με εισιτήρια εισόδου στην Disneyland), 1 ταξίδι στη Ρώμη για 4 ημέρες, 1 ταξίδι στην Ελλάδα (σε προορισμό της επιλογής του νικητή), αλλά και 20 δωρεάν 24μηνες συνδέσεις Vodafone Home triple play Sports+.

Τα δώρα δεν αποτελούν μόνο ένα ισχυρό κίνητρο για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά ταυτόχρονα είναι και μία επιβράβευση προς τον σημαντικό θεσμό της οικογένειας, και τον χρόνο που έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μαζί!

Καλή σας επιτυχία!

Σχόλια