Πάσχα 2018 λαμπάδες: Έρχεται σιγά σιγά ο καιρός που πρέπει να αρχίσεις τα ψώνια και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες επιλογές σου!

To Πάσχα 2018 καταφτάνει και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις άπειρα λεφτά. Ίσα ίσα… το βαφτιστήρι σου θα ξετρελαθεί με τις παρακάτω λαμπάδες και εσύ δεν θα έχεις χαλάσει μια περιουσία.

Το αιώνιο παράπονο μας ως βαφτιστήρια ήταν ότι η νονά μας δεν ήθελε να μας παίρνει λαμπάδες με παιχνίδια-.- Ειλικρινά όμως το παιδάκι σίγουρα θα εκτιμήσει περισσότερο ένα συνοδευτικό δώρο παρά ένα κερί που εσύ έχεις χρυσοπληρώσει επειδή είναι χειροποίητο -sorry αλλά αυτή είναι η σκληρή αλήθεια-

Πάσχα 2018 λαμπάδες για τον βαφτιστήρι σου

1)Λαμπάδα Cars Boing Boing & Bubble Gun

Ναι όπλο για φούσκες, αυτοκίνητα και ο μικρός σου βαφτισιμιός σίγουρα θα ξετρελαθεί.

Λαμπάδα που περιλαμβάνει μπάλα boing boing και όπλο που βγάζει μπουρμπουλήθρες με τους αγαπημένους ήρωες Cars για ατελείωτη διασκέδαση!

Αγόρασέ την τώρα εδώ μόνο με 9,99!

 

 

 

 

2. Λαμπάδα Hot Wheels Πίστες-3 Σχέδια

Μία συλλογή με πίστες με διαφορετικά τέρατα. Επιλέξτε ανάμεσα στην Κόμπρα, τον Κροκόδειλο ή τον Σκορπιό. Το κάθε σετ πωλείται ξεχωριστά. Περιλαμβάνεται ένα όχημα Hot Wheels®.

Αγόρασέ την τώρα εδώ μόνο με 9,99!

3.Λαμπάδα Παικταράς Μπάλα & 2 Κώνοι-Μαύρο

Λαμπάδα Παικταράς με μπάλα και 2 κώνους για να προπονηθεί και να σκοράρει αμέτρητα γκολ με τα αγαπημένα χρώματα του. Η ιδανική επιλογή για το ποδοσφαιρόφιλο βαφτιστήρι σου.

Αγόρασέ την τώρα εδώ μόνο με 12,99!

 

 

 

4. Λαμπάδα Nerf Accustrike Disruptor

Τι εννοείς δεν ξέρεις τι είναι τα Nerf; Είναι ότι θέλει κάθε αγόρι από 4 χρονών και πάνω. Εντάξει θα βάλουμε ένα όριο στα 12. Το πιθανότερο είναι ότι θα στην έχει ζητήσει και μόνος του.

Αγόρασέ την τώρα εδώ μόνο 14,99!

 

 

5.Λαμπάδα Cars Scooter

Κι αν θες να του πάρεις κάτι πιο εντυπωσιακό και για πιο active καταστάσεις, αυτή η λαμπάδα με το σκούτερ είναι η ιδανική επιλογή!

Αγόρασέ την τώρα εδώ μόνο 19,99

 

Πάσχα 2018 λαμπάδες για την βαφτιστηρα σου

1.Λαμπάδα Barbie Fashionistas-8 Σχέδια

Πάντα μια Barbie ενθουσιάζει. Είναι η σταθερή, διαχρονική αξία. Οι κούκλες Barbie Fashionistas™ έχουν τη δική τους μοναδική εμφάνιση, προσωπικότητα και στυλ, ακριβώς όπως και η βαφτιστήρα σου! Κάθε κούκλα έχει διαφορετικό χρώμα μαλλιών, ματιών, χρώμα επιδερμίδας και σχήμα προσώπου, επομένως διάλεξε την καλύτερη για εκείνη.

Αγόρασέ την τώρα μόνο 9,99!

 

2. Λαμπάδα Frozen Τσάντα Glam & Γοβάκια

Καλά με τo Frozen υπάρχει μια λατρεία. Πόσο μάλλον αν ζωγραφίσει μόνη της την τσάντα της και έχεις και γοβάκια. Άλλο level αγαπημένης νονάς θα γίνεις. Και πραγματικά σου βγαίνει και πάμφθηνα.

Αγόρασέ την τώρα εδώ ΜΟΝΟ με 9,99!

 

 

 

 

 

3. Λαμπάδα Minnie Boing Boing & Ρολόι

Ωω διαχρονική αξία η Minnie. Και με αυτήν την μπάλα ήρθε η ώρα να γίνει χαμός. Και ρολόι.

Αγόρασέ την τώρα εδώ μόνο με 9,99!

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Λαμπάδα Minnie Scooter

Και για μια πιο υπερκινητική και δραστήρια μικρή προσωπικότητα να η καλύτερη επιλογή. Σκούτερ με την Minnie!

Aγόρασέ το τώρα εδώ με 19,99 και εντυπωσίασέ την!

 

 

 

5. Λαμπάδα Peppa Μουσικό Χαλί-Ρολόι-Προτζέκτορας

Ντάξει και για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο! Η Peppa είναι η νέα μόδα και όλα αυτά που έχει μέσα το συγκεκριμένο πακέτο θα την ξετρελάνουν.

Λαμπάδα με μουσικό χαλί, ρολόι προτζέκτορα και φούστα τουτού με την αγαπημένη ηρωίδα Πέππα! Μεταμορφώσου στην Πέππα φορώντας τη φούστα τουτού, δες την ώρα από το απίθανο ρολόι-προτζέκτορα που προβάλλει 10 διαφορετικά σχέδια και παίξε με το μουσικό χαλί με απίθανες μελωδίες Πέππα!

Αγόρασέ την τώρα εδώ με 29,99!

 

Σχόλια