Αν θες να σπουδάσεις στην Αγγλία, η νέα προκήρυξη για Υποτροφίες 2018 του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος σε αφορά!

Mην θεωρείς απίθανο να πάρεις εσύ κάποια υποτροφία! Τα εκπαιδευτικά νέα τρέχουν, οι επιλογές είναι πολλές και αν το ψάχνεις κάποια στιγμή σίγουρα θα σου κάτσει. Αυτή τη φορά, λοιπόν, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος συνεργάζεται με μία από τις μεγαλύτερες ακαδημίες του Λονδίνου και αν σκόπευες να κάνεις σπουδές στην Αγγλία να η ευκαιρία σου.

Τι καλύτερο από το να φοιτήσεις στην Ακαδημία που ίδρυσε η ίδια η βασίλισσα και αφορά πολιτικές σπουδές και διακυβέρνηση;

Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε η διαδικασία των αιτήσεων για το πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών Academy Stavros Niarchos Foundation Fellowship στο Queen Elizabeth II Academy for Leadership in International Affairs στο Chatham House!

Οι υποτροφίες 2018 είναι ανοικτές στους Έλληνες πολίτες και τους Έλληνες της διασποράς και οι συμμετέχοντες που θα επιτύχουν θα περάσουν 10 μήνες στο Λονδίνο υπότροφοι της Ακαδημίας, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο του 2018. 

Οι υποτροφίες θα παρέχουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν ερευνητικά skills και ικανότητες καθώς και να δημιουργήσουν σχέσεις με την ευρεία ακαδημαϊκή κοινότητα του Chatham House.

Για περισσότερες υποτροφίες 2018 δες εδώ!

Τα θεμελιώδη στοιχεία για τις συγκεκριμένες υποτροφίες 2018 είναι τα εξής:

1)Συμμετοχή στο πρόγραμμα και τις δραστηριότητες ηγεσίας της Ακαδημίας, 2)η διεξαγωγή ενός προσωπικού ερευνητικού έργου που αφορά πτυχές των διεθνών υποθέσεων, και 3)μία ευκαιρία να συνεισφέρουν στο ευρύτερο έργο της ερευνητικής ομάδας του Chatham House. Οι υπότροφοι λαμβάνουν και επιχορήγηση για την κάλυψη των βασικών εξόδων διαβίωσης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Οι αιτήσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί στις 29 Απριλίου 2018.

To πρόγραμμα υλοποιείται εξολοκλήρου από το Chatham House Academy for Leadership in International Affairs το οποίο και είναι το μόνο αρμόδιο για τους όρους και της διαδικασίες αίτησης.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια, τις προϋποθέσεις και την διαδικασία που απαιτείται μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού

–> https://www.chathamhouse.org/academy/fellowships/stavros-niarchos

 

Σχόλια