Εντάξει, έχουμε φτιάξει ήδη βαλίτσες… H Ryanair διαβάζει την σκέψη μας!

Με 96€ πήγαινε-έλα, το εξωτικό Μαρόκο γίνεται… ένα ωραιότατο Σαββατοκύριακο από την Αθήνα, από τις 29 Οκτωβρίου 2018.

Χίλιες και μία νύχτες θα ζήσουμε από το φετινό φθινόπωρο. Νύχτες στο Μαρακές. Ναι, εδώ κοντεύουμε να γράψουμε ποιήματα, χαζεύοντας τις τιμές των ολοκαίνουριων πτήσεων Αθήνα-Μαρακές που ξεκινά η Ryanair στις 29 Οκτωβρίου 2018.

Τα Boeing της Ryanair θα πηγαινοέρχονται από την Αθήνα στο Μαρακές δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, με την πτήση να διαρκεί 4 ώρες και 25 λεπτά.

Το καλύτερο, βέβαια, το αφήσαμε για το τέλος: Με μόλις 96€ πήγαινε-έλα μπορείτε να… πεταχτείτε στο Μαρόκο για ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο. Αλήθεια δεν μπορούμε να κρατηθούμε και να μην κλείσουμε εισιτήρια. Η συγκεκριμένη τιμή είναι διαθέσιμη για διάφορες ημερομηνίες του ερχόμενου Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Οι δε ώρες αναχώρησης είναι και βολικές: Φεύγετε Παρασκευή στις 12.50 από την Αθήνα και στις 6.00 το πρωί από το Μαρακές –οριακά δε χρειάζεστε ούτε άδεια τη Δευτέρα.

Κρατήσεις πραγματοποιούνται ήδη για το φθινόπωρο του 2018, και τους πρώτους μήνες του 2019 (μέχρι και τον Μάρτιο) στο site της Ryanair και προβλέπουμε ότι θα γίνουν αμεσότατα sold out! Προλάβετε!

Κλείστε τώρα τα εισιτήριά σας εδώ!

Σχόλια