Eεε όχι να σταματήσει και το Rick and Morty!

Δυσοίωνες ειδήσεις για την αγαπημένη μας σειρά, καθώς το animated sitcom με το κυνικό/μηδενιστικό χιούμορ και sci fi παράνοια του ίσως μας αποχαιρετά για τα καλά.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Dan Harmon, ενός εκ των δημιουργών της σειράς, το Rick And Morty μάλλον δεν προβλέπεται να συνεχίζεται για τέταρτο κύκλο. Απαντώντας σε έναν φαν του στο Twitter, που τον απεκάλεσε “αλκοολικό τεμπέλη”, επειδή δεν τελειώνει τον τέταρτο κύκλο, είπε ότι εν τέλει δεν του έχει ζητηθεί νέος κύκλος από το κανάλι.

 

Σε ελεύθερη μετάφραση:

“Σε ακούω, δύσκολα τα πράγματα. Από την μια πλευρά μπορεί να είναι πρόκληση, ειδικά, όταν έχεις κατασταλτικό τεμπέλικο αλκοολισμό, να γράψεις ένα show που δεν έχει ζητηθεί καν από ένα κανάλι. Από την άλλη πλευρά, η σκέψη και μόνο, ότι φαν σαν εσένα πληρώνουν το τίμημα… Χμμ ας βάλω ένα ποτάκι”

Υπήρξαν και υπάρχουν φήμες καθώς και δηλώσεις πρώην συνεργάτη τους τον περασμένο Δεκέμρβη, ότι οι Harmon και Justin Rolland δεν δουλεύουν εδώ και καιρό πάνω σε νέο κύκλο. Ο Harmon στην εν λόγω ανάρτηση τουλάχιστον, λέει μόνο ότι δεν τους έχει ζητηθεί από το κανάλι. Ας είμαστε αισιόδοξοι, λοιπόν, ότι απλώς θα κάνουν ένα διάλειμμα και αντί των δύο συνήθων ετών θα περιμένουμε λίγο παραπάνω για έναν νέο κύκλο Rick And Morty.

Πηγή:geekcultura

Σχόλια